icon

Neprebratá dobierka. Ako mám postupovať?

petul13
9. apr 2014

Dobry den mamicky..chcem sa spytat,ci sa vam stalo,ze vam kupujuca neprebrala dobierku?ako v takom pripade postupovat?dakujem

sashabb
•
9. apr 2014

@petul13 ako postupovať? no nijako. Balík sa ti vráti späť, v horšom prípade ešte zaplatíš ďalšie poštovné (za to že ti ho doručili nazad) a na druhý-krát si rozmyslíš či ďalšiu dobierku pošleš alebo nie 😝

petul13
autor
•
9. apr 2014

No zatial sa mi take nic nestalo:(ale uz neposlem 😉 ale mame s kamaratkou tusaka,ze asi skor porodila..a ked bude ten balik chcet znova,mam jej tam zaratat aj to moje vratene postovne?

stary_ujco
•
9. apr 2014

Ked uz porodila, tak ju dobierka na poste caka tusim 20 dni. To hadam zvladne poslat muza pre to...
Ak to neprevezme, tak zaplatis aj postovne nazad k tebe, pausalne je to tusim 2 eura.
Prave kvoli tomu nikdy nepredavam na dobierku a ak ano, pozadujem 5-7 eur platbu vopred na ucet na uhradu postovneho (a to neratam, ze ten tovar je mesiac niekde na cestach, pocas ktorych ho nemozem predat).

sashabb
•
9. apr 2014

@petul13 ja by som jej balik opätovne poslala už len po uhrade a samozrejme treba zarátať dané poštovné.

petul13
autor
•
9. apr 2014

Dakujem za rady😉