Je lepšie riešiť BSM s právnikom či dohodou?
Žiaľ budem už musieť riešiť..aj keď sa mi zviera už žalúdok, len pri spomienke na to .
Po rozvode /mali sme úver ešte 17444e/som dala hneď na seba pretože som sa bála ze to nebude platiť a prideme o byt .
Takte hneď po rozvode prešiel na mňa
Byt je môj nadobudnutý pred manželstvom
On platil úver,a byt potraviny....a ja všetko okolo deti škola škôlka krúžky...oblečenie..drogéria...a pod. Inak financie spoločne
Veci do bytu pred manželstvom polovicu ja polovicu on .
Počas manželstva sa už nábytok nekupoval/len chladnička a pračka tv /
TV si zobral -ok dohoda
Auto malé kúpené mne ostáva jemu súhlas oboch 1500e
Druhe auto veľké 7000e si tiež necháva dohoda oboch
On si zobral este spotrebak ...pocas manželstva cca 1rok pred rozvodom o tom nevedela 24 tis.e alee žiaľ počas manželstva
Teraz dilema ....ja mam platiť úver 17444e necham obe auta 8.500e a ešte chce odo mna 13tis e
Myslíte že je to fér?je lepšie osloviť právnika ci sa dohodnúť?
On je už 2x rozvedený a teraz 3x ženatý tak chce rýchlo peniaze
Inak z domácnosti som mu dovolila v rámci dohody zobrať co chce ,zobral tv náradie zábradlie...
Som fakt v stave ze neviem co ....ďakujem
@anonym_autor určite právnik. on už očividne v tom vie chodiť. hneď na začiatku si mala brať právnika, ak máte spoločné majetky a ešte aj deti.
@amdornik on nechcel ze sa dohodneme ,,ale začínam cítiť že ma chcú s jeho novou trosku ošuškať
@amdornik on nechcel ze sa dohodneme ,,ale začínam cítiť že ma chcú s jeho novou trosku ošuškať
@anonym_autor píšeš o deťoch, čiže s ním máš deti, ty musíš myslieť na ne. rovnako ten úver, o ktorom si nevedela. no hej, je za manželstva, ale dobrý právnik by to vedel preskúmať, či sa s tým predsa len nedá niečo robiť. a vidíš, nie si prvá, s ktorou sa rozvádza, on už vie, ako na to.. dobre ti radím právnika.
@anonym_autor píšeš o deťoch, čiže s ním máš deti, ty musíš myslieť na ne. rovnako ten úver, o ktorom si nevedela. no hej, je za manželstva, ale dobrý právnik by to vedel preskúmať, či sa s tým predsa len nedá niečo robiť. a vidíš, nie si prvá, s ktorou sa rozvádza, on už vie, ako na to.. dobre ti radím právnika.
@amdornik ďakujem
Ak ten už Váš úver bola hypo na byt, tak má nárok na polovicu uhradenych splátok za manželstva.
@anonym_autor mňa len zaráža, že týpek čoskoro 3x rozvedený 🤔 a stále sa nájde dajaká zúfalá, čo mu sadne na lep. To už fakt musí byť dajaký Brat Pitt,alebo čo.
@anonym_autor mňa len zaráža, že týpek čoskoro 3x rozvedený 🤔 a stále sa nájde dajaká zúfalá, čo mu sadne na lep. To už fakt musí byť dajaký Brat Pitt,alebo čo.
@anonym_eb27fd sama nechápem a sama sebe nadávam....ale vďačná za deti ...aj ty tie jeho prvé..lebo si dodnes vychádzame a pomáhame. ..a dúfame ze otec už v 50tke dospeje
@anonym_autor jednoznačne právnik a to čím skôr

@anonym_autor určite právnik. on už očividne v tom vie chodiť. hneď na začiatku si mala brať právnika, ak máte spoločné majetky a ešte aj deti.