icon

Je možné odvolať sa po rozsudku o rozvode?

janickajanicka
29. jún 2024

Ahojte,chcem sa spýtať, či po vynesení rozsudku o rozvode je možné sa odvolať aj keď na konci sa nás pýtali, či súhlasíme so všetkým uvedeným. Boli v tom všetkom emócie a človek ani nevie poriadne rozmýšľať. Akoby ma parný valec prešiel. Ďakujem

rozculena
29. jún 2024

pýtali sa,či sa vzdávaš odvolania?

markusrasford
29. jún 2024

@janickajanicka dá sa odvolať po doručení rozsudkuk. V prípade ze ste uviedli ze sa proti rozsudku neodvolate tak už potom nie.

janickajanicka
autor
29. jún 2024

@markusrasford nepamätám si,iba že som povedala Suhlasim

markusrasford
29. jún 2024

@janickajanicka tak keď ti bude doručený rozsudok precitaj si ho a podla toho sa zariad.

rozculena
29. jún 2024

@janickajanicka asi si súhlasila s neodvolávaním...
Ale voči čomu sa chceš odvolávať? Rozviedli vás alebo nie?

any3108
29. jún 2024

@janickajanicka ak by ste sa vzdali odvolania, museli by ste na pojednavan podpísať potvrdenie, že za vzdávate práva na podanie odvolania (na konci pojednávania)
Keď bude doručený rozsudok, tak bude v poučení uvedené, či ste sa vzdali práva na odvolanie alebo je možné podať odvolanie do 15 dní od doručenia rozhodnutia

janickajanicka
autor
29. jún 2024

Áno podpisovali sme nejaké papiere na konci

mirkam3
29. jún 2024

@janickajanicka a nemáš kópiu?

3vita
29. jún 2024

Ak si podpísala že sa vzdavaš práva podať odvolanie, tak sa proti rozsudku odvolal nemôžeš

janickajanicka
autor
29. jún 2024

Nemám žiadne papiere,ešte neprišli

any3108
29. jún 2024

@janickajanicka tak je pravdepodobné, že ste sa vzdali práva na odvolanie, lebo standardne sa na konci pojednávania nič nepodpisuje

markusrasford
29. jún 2024

@any3108 nepodpisuje sa zápisnica o výpovedi na súde? Nie som v tom istý

aliaray1
29. jún 2024

@janickajanicka ahoj, podpisovala si zapisnicu a ak si si nevypytala kopiu, tak nemas. Cakaj na rozsudok a tam uvidis, ci si sa aj vzdala odvolania do zapisnice...bude to z rozsudku zrejme.

doriiis
30. jún 2024

Počkaj na rozhodnutie.Tam je napísané,či sa dá odvolať proti rozhodnutiu alebo nie.V tomto prípade to skôr vyzerá,že si sa vzdala práva na odvolanie