Je možné odvolať sa po rozsudku o rozvode?
Ahojte,chcem sa spýtať, či po vynesení rozsudku o rozvode je možné sa odvolať aj keď na konci sa nás pýtali, či súhlasíme so všetkým uvedeným. Boli v tom všetkom emócie a človek ani nevie poriadne rozmýšľať. Akoby ma parný valec prešiel. Ďakujem
@janickajanicka dá sa odvolať po doručení rozsudkuk. V prípade ze ste uviedli ze sa proti rozsudku neodvolate tak už potom nie.
@markusrasford nepamätám si,iba že som povedala Suhlasim
@janickajanicka tak keď ti bude doručený rozsudok precitaj si ho a podla toho sa zariad.
@janickajanicka asi si súhlasila s neodvolávaním...
Ale voči čomu sa chceš odvolávať? Rozviedli vás alebo nie?
@janickajanicka ak by ste sa vzdali odvolania, museli by ste na pojednavan podpísať potvrdenie, že za vzdávate práva na podanie odvolania (na konci pojednávania)
Keď bude doručený rozsudok, tak bude v poučení uvedené, či ste sa vzdali práva na odvolanie alebo je možné podať odvolanie do 15 dní od doručenia rozhodnutia
Áno podpisovali sme nejaké papiere na konci
@janickajanicka a nemáš kópiu?
Ak si podpísala že sa vzdavaš práva podať odvolanie, tak sa proti rozsudku odvolal nemôžeš
Nemám žiadne papiere,ešte neprišli
@janickajanicka tak je pravdepodobné, že ste sa vzdali práva na odvolanie, lebo standardne sa na konci pojednávania nič nepodpisuje
@any3108 nepodpisuje sa zápisnica o výpovedi na súde? Nie som v tom istý
@janickajanicka ahoj, podpisovala si zapisnicu a ak si si nevypytala kopiu, tak nemas. Cakaj na rozsudok a tam uvidis, ci si sa aj vzdala odvolania do zapisnice...bude to z rozsudku zrejme.
Počkaj na rozhodnutie.Tam je napísané,či sa dá odvolať proti rozhodnutiu alebo nie.V tomto prípade to skôr vyzerá,že si sa vzdala práva na odvolanie

pýtali sa,či sa vzdávaš odvolania?