icon

Je možné získať lekárske odporúčanie pre dcéru?

ambu
12. nov 2024

Ahojte,som rozvedená a dcérku 6 rokov máva bývalý každý druhy víkend,ako to asi všetky poznáme ,je obdobie soplikov a keď sa mi mala z jedného dostane o týždeň ma druhy …teraz jej už soplik koncil a on ju mal cez víkend zobral ju na plaváreň kde jej to nepridalo …má zasa horší stav,normálne sa a ním jednať nedá že si to neželám aby ju tam nosil v zime stále útočí,,,čo myslite je možné ísť k jej pediatrovi a poprosiť o nejaké odporúčanie lekára že by nemala chodiť na plaváreň keď býva takto často chorá ?

Strana
z2
betulinka1
12. nov 2024

@ambu tak potom iba jedna moznost, ked je este chora, napises mu sms, ze dieta je chore a pride dalsi vikend. Das mu az ked bude zdrava. Za mna je vseobecne 4 dni do mesiaca velmi malo pre vytvorenie vztahu medzi otcom a dietatom. Mozno preto to nevie pochopit, lebo sa nikdy nestaral o chore dieta.

ariesi
12. nov 2024

@kavasmliekom a to ako sa dá docieliť? Povoe mu:prosim ťa, ochorelo dieta pri tebe, vrzmi si OCR. A on samozrejme vezme? Macimalme ju vysmeje a to je celé, lebo donútiť ho k tomu je nemožné

ahhola
12. nov 2024

@lucia147852...

Voci komu zatrpknuta?

lucia147852

Dnes o 09:04
@ahhola ty si dobre zatrpknuta osoba

V zivote som stihla vselico, len nie natahovacky o deti, tak ma tieto vypady celkom zaujimaju. Jeden cihi, druhy hota a decko nevie, kde je sever. Ked autorka dopisala, ze ma noveho partnera, moje tusenie, ze ju tatko (Nezatrpknuty😅) naschval vystavuje ich dceru moznej chorobe - taka mala sabotaz proti EX... sa potvrdilo. Ty nezatrpknuta🍄Vdaka za dg. 🤣

damian85
12. nov 2024

@ahhola 😅 , niet nad scenáristky z modrého koníka , ktoré presne vedia kto čo cíti , kto čo robí , prečo to robí , ako to robí . Čisla na Eurojackpot by neboli ? 🤣

tykat
12. nov 2024

@ambu vybav striedavku, tak si ex 2xrozmysli ci chce byt po takej plavarni tyzden doma s chorym deckom.

katkaa01
12. nov 2024

@ambu keď máva Vás ex Vašu spoločnú dceru každý 2hy víkend čiže 4krat do mesiaca tak si to chce so svojou dcerou zrejme užiť.A ze ma často sople a je stále chorá je zrejmé niekde chyba.Moja dcera bola 1krat chorá ako 9 ročná.Svagrine deti sú stále chore.A robi chyby a potom je jasne ze dieta keď vyjde von trosku ho ofukne a už je chore

majusqwa
12. nov 2024

@zuzubb007 hej, mám deti. keď som s nimi chodila na kurz, inštruktorka nám hovorila, že môžu ísť do vody, aj keď na suchu majú sople (vodové), potom do sauny, uvoľní im to dutiny. žiadne zápaly sa nekonali.

ahhola
15. nov 2024

@damian85
Obrat sa na profikov🍀

lucia147852
15. nov 2024

@ahhola a ty máš pocit, že učiť dieťa takéto reči a štvať ho proti otcovi je v pohode?

damian85
15. nov 2024

@ahhola konečne viem odkiaľ máš toľko rozumu a " citu " pre všetko a všetkých poznám 🤣

jamidea
23. nov 2024

@ahhola manipulantka jak hrom. Uz chapem ,ked otcovia pisu, ze matka hucka dieta.

Strana
z2