Je možné získať lekárske odporúčanie pre dcéru?
Ahojte,som rozvedená a dcérku 6 rokov máva bývalý každý druhy víkend,ako to asi všetky poznáme ,je obdobie soplikov a keď sa mi mala z jedného dostane o týždeň ma druhy …teraz jej už soplik koncil a on ju mal cez víkend zobral ju na plaváreň kde jej to nepridalo …má zasa horší stav,normálne sa a ním jednať nedá že si to neželám aby ju tam nosil v zime stále útočí,,,čo myslite je možné ísť k jej pediatrovi a poprosiť o nejaké odporúčanie lekára že by nemala chodiť na plaváreň keď býva takto často chorá ?
@kavasmliekom a to ako sa dá docieliť? Povoe mu:prosim ťa, ochorelo dieta pri tebe, vrzmi si OCR. A on samozrejme vezme? Macimalme ju vysmeje a to je celé, lebo donútiť ho k tomu je nemožné
Voci komu zatrpknuta?
lucia147852
•
Dnes o 09:04
@ahhola ty si dobre zatrpknuta osoba
V zivote som stihla vselico, len nie natahovacky o deti, tak ma tieto vypady celkom zaujimaju. Jeden cihi, druhy hota a decko nevie, kde je sever. Ked autorka dopisala, ze ma noveho partnera, moje tusenie, ze ju tatko (Nezatrpknuty😅) naschval vystavuje ich dceru moznej chorobe - taka mala sabotaz proti EX... sa potvrdilo. Ty nezatrpknuta🍄Vdaka za dg. 🤣
@ambu keď máva Vás ex Vašu spoločnú dceru každý 2hy víkend čiže 4krat do mesiaca tak si to chce so svojou dcerou zrejme užiť.A ze ma často sople a je stále chorá je zrejmé niekde chyba.Moja dcera bola 1krat chorá ako 9 ročná.Svagrine deti sú stále chore.A robi chyby a potom je jasne ze dieta keď vyjde von trosku ho ofukne a už je chore
@ahhola a ty máš pocit, že učiť dieťa takéto reči a štvať ho proti otcovi je v pohode?

@ambu tak potom iba jedna moznost, ked je este chora, napises mu sms, ze dieta je chore a pride dalsi vikend. Das mu az ked bude zdrava. Za mna je vseobecne 4 dni do mesiaca velmi malo pre vytvorenie vztahu medzi otcom a dietatom. Mozno preto to nevie pochopit, lebo sa nikdy nestaral o chore dieta.