icon

Komunukácia s exekútorom - vymáhanie výživného

lilly0812
22. jún 2013

Už dávnejšie som podávala návrh na vymáhanie výživného. Malý má 18 mesiacov a doteraz jeho otec nezaplatil ani cent, napriek tomu, že pracuje v zahraničí. Keďže pracuje, myslím, že exekútor mal už začať pohľadávku vymáhať, no nezačal (ešte mi ani jedna platba mi neprišla, ani od otca malého ani od exekútora).
Ešte začiatkom apríla som kontaktovala exekútora a informovala som ho, že povinný pracuje v zahraničí . Na to mi on odpovedal, že on ako exekútor mu na plat zo zahraničia siahnúť nemôže . Podľa mňa je to blbosť. Odvtedy so mno exekútor nekomunikuje. Pokúšala som sa s exekútorom skontaktovať, no bezúspešne. Musí so mnou exekútor komunikovať?

Strana
z2
katarinam89
26. sep 2016

Ahoj v meste v ktorom byvas si najdi exekutora a chod za nim aj s papierami od sudu a povedz ze chces zacac exekuciu vo veci predpokladam omeskaneho a bezneho vyzivneho a tam ti tlacivo daju cokolvek nebudes vediet poradia ti

@yvkay

lilluky69
21. júl 2024

Dobrý deň chcem sa tiež opýtať .vybavovala som omeškanie výživné cez cipc .oni už podali na exekúciu v česká preto že ex je cz poberám nahradne zoz sociálky .ma niekto skúsenosti stim?že kolko mesiacov to trva ak z čiech vymáhajú exzekutory? Ďakujem

Strana
z2