Kto podával trestné oznámenie na suseda?
@syslik81 ked poda trestne oznamenie to bude akoze lepsie podla teba, ved tym sa to este viac zhorsi, nechapem ludi, ktori si to nevedia normalne vydiskutovat a urobit nejaky ustupok, nie radsej to hrotit este viac, tak ak si niekto mysli, ze tym sa to vyriesi, tak to je na velkom omyle.
A kvoli comu ho chces podat?
Kto obhajujete tak sa tesim s vami!ze ste nezazili takeho echt suseda. By som vam vedela litanie pisat,potoky slz uz som vypustila,milion x sme sa snazili pomerit,pozdravit.. Ale odpovede stale len plne vulgarizmov,ohovarania,obvinovania.. UZ vieme,preco tu vedla neho nik z dediny stavat nechcel pricom tu idu ponozky ako teple rozky...
@mikadooo Nevsimaj si trpakov, nestoja za to.
Akoze ten jeho dementny komentar ma trosku zaskocil, pretoze nema ani sajnu o tom, o co konkretne ide a nevidim absolutne ziadny dovod k tomu, aby niekto, pokial je na to vazny dovod, nepodal trestne oznamenie na suseda.
To totiz nie je syn, ci dcera, matka alebo otec, ci brat, alebo sestra, ci niekto iny z najblizsich, aby to bolo treba zvazovat.
Pokial ina cesta nie je, zial, treba veci riesit aj takto.
@domkakvet a čo s arogantnými blbmi, s ktorými sa vydiskutovat nič nedá a idú si svoje?
@marsmykkok verte tomu, že pri takychto problemoch su vzdy na vine obe strany, vyssie v nejakom komentari autorka pise kolko slz uz preplakala, kolko ohovarania a obvinovania uz zazila, cize sused ju z niecoho obvinuje, zrejme co jemu vadi, cize tu je dokaz vinny su obaja, len sa nevedia dohodnut, lebo to je take strasne prist za susedom a slusne si to vydiskutovat.
no my nie, riesili sme cez urad, a potom rozne urady.. ono zalezi aj o co konkretne ide.
@domkakvet mozno mediator by pomohol 🙂

@nikolet29 tak toto považujem za choré.