icon

Kto podával trestné oznámenie na suseda?

nikolet29
26. apr 2023
domkakvet
26. apr 2023

@nikolet29 tak toto považujem za choré.

syslik81
26. apr 2023

@domkakvet tak chore ako hore.. ak maju vazne problemy kt sa inaknedaju riesit ... niektory susedia vedia byt riadne nebezpeny ci zly ..
nastastie som nikdy nic podobne nemusel riesit

domkakvet
26. apr 2023

@syslik81 ked poda trestne oznamenie to bude akoze lepsie podla teba, ved tym sa to este viac zhorsi, nechapem ludi, ktori si to nevedia normalne vydiskutovat a urobit nejaky ustupok, nie radsej to hrotit este viac, tak ak si niekto mysli, ze tym sa to vyriesi, tak to je na velkom omyle.

evamarek77
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
26. apr 2023

@domkakvet vôbec nevieš o čo ide a považuješ to za choré? 😂 Ja považujem za choré, keď niekto hneď škatuľkuje, keď o probléme vie prd makový.

lilyianka
26. apr 2023

@nikolet29 no my sme mali takého "príjemného " suseda a teda síce k TO neprišlo,ale najprv som to riešila so starostom. U nás je ti napr tak,že ak niečo snaží sa spory riešiť starosta. A párkrát vyriešil.

martinkatinka
27. apr 2023

A kvoli comu ho chces podat?

katuskamala1
27. apr 2023

Kto obhajujete tak sa tesim s vami!ze ste nezazili takeho echt suseda. By som vam vedela litanie pisat,potoky slz uz som vypustila,milion x sme sa snazili pomerit,pozdravit.. Ale odpovede stale len plne vulgarizmov,ohovarania,obvinovania.. UZ vieme,preco tu vedla neho nik z dediny stavat nechcel pricom tu idu ponozky ako teple rozky...

petedea
27. apr 2023

@mikadooo Nevsimaj si trpakov, nestoja za to.
Akoze ten jeho dementny komentar ma trosku zaskocil, pretoze nema ani sajnu o tom, o co konkretne ide a nevidim absolutne ziadny dovod k tomu, aby niekto, pokial je na to vazny dovod, nepodal trestne oznamenie na suseda.
To totiz nie je syn, ci dcera, matka alebo otec, ci brat, alebo sestra, ci niekto iny z najblizsich, aby to bolo treba zvazovat.
Pokial ina cesta nie je, zial, treba veci riesit aj takto.

marsmykkok
27. apr 2023

@domkakvet a čo s arogantnými blbmi, s ktorými sa vydiskutovat nič nedá a idú si svoje?

domkakvet
27. apr 2023

@marsmykkok verte tomu, že pri takychto problemoch su vzdy na vine obe strany, vyssie v nejakom komentari autorka pise kolko slz uz preplakala, kolko ohovarania a obvinovania uz zazila, cize sused ju z niecoho obvinuje, zrejme co jemu vadi, cize tu je dokaz vinny su obaja, len sa nevedia dohodnut, lebo to je take strasne prist za susedom a slusne si to vydiskutovat.

petedea
27. apr 2023

@domkakvet Toto nie je nic ine, ako uplne nicim nepodlozene domnienky.
Ludia sa velmi radi vyjadruju k veciam, o ktorych nemaju ani sajnu.

cacianka
11. máj 2023

@domkakvet želám ti takého suseda iba na 10 dní, aby si pocítila , čo je to nutkanie podať TO

simca06022011
11. máj 2023

no my nie, riesili sme cez urad, a potom rozne urady.. ono zalezi aj o co konkretne ide.

simca06022011
11. máj 2023

@domkakvet mozno mediator by pomohol 🙂