Mám 55 rokov a manžel mi oznámil, že chce rozvod
Ahojte, chcela by som sa len možno vyrozprávať ....manžel mi oznámil, že chce odísť, sme spolu 30 rokov, máme dospelé deti. Vykričal mi, že na všetko pozerám len cez peniaze, že iba zapáravam, že už toho má dosť, že ani nevie, či je to láska alebo nenávisť, čo ku mne cíti. Som z toho úplne zlomená, a uvažujem ako ďalej. Mám ešte šancu na nový život? Nechcem zostať sama, tak som chcela, aby moje deti a vnuci mali normálnu babku a dedka, ale asi sa mi to nepodarí, udržať rodinu. Je mi z toho veľmi smutno.
@greengirl málo 😁, ale tak v 60 možno budem hovoriť inak 🤷
@janozbudy69 no neviem 🤔, môj drahý má rovných 60 a milujeme sa každý deň 😉. Asi sme divní 😁
Píšete, že má malý biznis kde v podstate len prežíva, ale platil všetky výdavkyvspojene s chodom v domácnosti. Vy, že zarabate minimálnu.... Pri dnešných cenách nájmu a energií, daní, všelijakých poplatkov, potravín a neviem čoho. Neviem či to mám blbo spočítané len ja, ale ak tie náklady neplatíte zo spoločnej rodinnej kasy, tak sa nedivím, že vám vyčíta, že len prežíva. Lebo po úhrade všetkých účtov mu toho asi naozaj veľa nezostáva.
Celé mi to príde veľmi zvláštne.
Udrzat rodinu mozes aj rozvedena
Píšete, že má malý biznis kde v podstate len prežíva, ale platil všetky výdavkyvspojene s chodom v domácnosti. Vy, že zarabate minimálnu.... Pri dnešných cenách nájmu a energií, daní, všelijakých poplatkov, potravín a neviem čoho. Neviem či to mám blbo spočítané len ja, ale ak tie náklady neplatíte zo spoločnej rodinnej kasy, tak sa nedivím, že vám vyčíta, že len prežíva. Lebo po úhrade všetkých účtov mu toho asi naozaj veľa nezostáva.
Celé mi to príde veľmi zvláštne.
@chvostik1 proste sa rozhodol, že biznis bude udržiavať na minimum, ja som zamestnaná, takže nemôžem zamestnávateľovi povedať, že od zajtra budem pracovať iba 3 dni v týždni. Manžel niekedy na udržanie biznisu pracuje 5 dní do mesiaca. Je to komplikované, celú situáciu vysvetľovať
To je jeho rozhodnutie pracovať 5 dni za mesiac?píšeš, že mu to moc nejde tak nerozumiem.Takze chce robiť menej nech môže ísť na chalupu?
Veď to rozpis, keď to je komplikované čo s tým má tvoja práca?nudí sa tak vymýšľa blbosti😂
áno, je to jeho rozhodnutie

@greengirl málo 😁, ale tak v 60 možno budem hovoriť inak 🤷