Mám čakať pokým ma zase udrie?
Dnes som podala žiadosť o rozvod dala som právničke 500€aby ma zastupovala a všetko vybavila, chcela som sa odsťahovať s dcérou na východ k mojím rodičom to je 300km od Levic a nemôžem, vravela mi,že môže mi podať žiadosť o predbežne pridelenie dieťa do mojej starostlivosti ale,že mi to neprejde má stým skúsenosti.
Do novej školy ju riaditeľ neprijme bez súhlasu otca.
Manžel je agresívny alkoholik, gembler, tyran a psychické poruchy má, veľa krát ma zbil, veľmi sa bojím o dcéru aj o seba.Poradila mi,že mám čakať kým ma zase udrie a potom mám ísť na políciu a podať naňho trestné oznámenie až potom mi odklepnu tú predčastnú starostlivosť o dieťa, brutálne sa bojím a nemôžem ochrániť dieťa ani seba 😪
@senta_sofia presne tak, reagujem iba na tvoje " súd môže vypočuť", iba upresnujem pre neznalých, že súd cestou koliznej
Ahojte baby dnes mi prišlo rozhodnutie na tie návrhy, zamietli mi 😥😪mala pravdu ťa moja advokátka
@bloomberg to je strašné. V prvom rade, že to tak dlho trvalo a že to vôbec zamietli. Prosím ťa ak vieš, chod hneď dnes na upsvar na odbor sociálnej kurately, zober aj prvotný návrh a aj rozhodnutie.
Mne sa nejak celé to nezdá. Vôbec by to nemalo tak dlho trvať, kým rozhodnú. Neviem ako to ten advokát podal, to mi je také čudné
Na upsvar im všetko povedz, vysvetli. Všetko čo muž robil tebe, dcére...

@cacianka ved dieta na sude upsvar zastupuje, sud automaticky riesi taketo veci, ze sa ustanovuje kolizny opatrovnik