Mám to nahlásiť?
Dobrý večer,
Momentálne ma môj muž totálne "naštartoval".
Situácia je taka, že máme 3 ročného syna (škôlkar). Ja mám 17 ročného syna z prvého manželstva. Muž ma tiež 10ročného syna. Momentálne má druhý týždeň ovčie kiahne. Vraj má už aj chrasty, ale aj nové ešte nevyschnute kiahne. Tento víkend ma prísť k nám. Ten môj starší (17r) je momentálne chorý (kiahne ešte nemal), ani ten (3r) nemal kiahne tak som mužovi vravela, že v prípade toho 17 r je to nebezpečné ak by sa nakazil. Aj ten 3r sa môže nakaziť. Ja som teraz nastúpila do práce takže doma s drobcom veľmi nemôžem ostať. Muž nemôže tiež. Zvada medzi nami nastala, lebo mužova ex trvá na tom, aby k nám chlapec na vikend prišiel. Muž je ako slaboch nepovie ani pol slova, lebo ona by chlapcovi nahučala, že otec ho nechce. Ak ho pošle ešte infekčného ja ju normálne nahlasim že ohrozuje zdravie deti. Veď pre toho 17r je to sakra nebezpečné. Myslíte, že je to ok?

@joesvk Napodobne. Tvoje deti si mozu infekcne choroby roznasat kvoli tvojej sebeckosti kde chcu. Moje to nerobia a s kiahnami nikam nechodili