icon

Manželka podala návh na predčasné opatrenie

lllara1110
24. júl 2013

Naše problemi začali po narodeni dcerky,nezhodli sme sa vo vychove,k jej rodičom sme chodili každy tyžden,ka našim raz za 2mesiace,mala nazaor bud cierne alebo biele,nič medzi,bud to bude takto som mal tyžden peklo,ano musim priznat v jedno leto sla k sestre vzala deti na 2mesiace do talianska,chlap sam doma,v praci stres..asi den dva sme popijali,toto jej asi vadilo,mesiac bola u rodicov-co je zle ked si dame so susedom 2piva,ale pozor vždy ked som prišiel z prace,ani obed som nemal a hned som bol pri detoch až kym nešli spat,nikdy som nebol na pivo ked som mal doma deti a ženu,vždy som sa staral.ako tu jedna prispela-som nervovo v koncoch,vzala peniaze,deti,neviem co je snimi,nemali sme sex asi rok,tajne prehlasila deti k inemu lekarovi,ked telefonovala chodila do inej izby,je toho moc jej sestra je pravnik...moj pravnik povedal že toto bolo dlho pripravovane a velmi prešpekulovane,niesom zly manžel ani otec,no tolka krutost,ked som v praci pride do bytu a berie si veci,ona v podstate mi tu može dat aj nejake drogy aby mi zabranila sa stretavat s detmi...

Strana
z4
lllara1110
autor
14. aug 2013

Každa veta je klam.po sidliku nebeham,dal som sa zistit operatorom..deti mali a maju vždy čo potrebuju,do porodnice som chodil tak ako mi moj čas v praci umožnil,vždy mala hyg.potr, a ostatne vyplody ma nezaujimaju.možem aj ja o tebe niečo napisat...hm. načo ja proti Vam nič nemam,stale ste mi rodina,hlavne si skus pred kydanim vypočut aj druhu stranu.

fabi
14. aug 2013

Zuzana? spamätaj sa......všetci ti veríme...... 🙂 prajem ti všetko dobré

fabi
14. aug 2013

ozaj a ohováraš ty ju nie ja teba ja som napísala čo som na vlastné oči videla a zažila

ifkael
14. aug 2013

Vztah je o dvoch ludoch....ak nevyjde, je to chyba oboch.... nikto druhy nemoze objektivne vediet ako to naozaj bolo a kde kto vo vztahu urobik chybu... ak su rozumny ludia, vedia hodit vsetko zle za hlavu kvoli detom... manzelmi niesu ale rodicmibudu dosmrti.

Prat spinave pradlo na verejnosti to by sa nemalo....

Ak je zena rozumna nebude sa mstit cez deti a branit styku otca s detmi... ak je rozumny muz bude dbat nato aby detom nic nechybalo a tiez nebude nic riesit cezdeti.... v konecnom dosledku si to aj tak vsetko "odseru" deti.....

A nebudeme tu robit rozhodcu kto ma pravdu a kto nie....to vedia len ti co sa rozisli

Strana
z4