icon

Manželka podala návh na predčasné opatrenie

lllara1110
24. júl 2013

Naše problemi začali po narodeni dcerky,nezhodli sme sa vo vychove,k jej rodičom sme chodili každy tyžden,ka našim raz za 2mesiace,mala nazaor bud cierne alebo biele,nič medzi,bud to bude takto som mal tyžden peklo,ano musim priznat v jedno leto sla k sestre vzala deti na 2mesiace do talianska,chlap sam doma,v praci stres..asi den dva sme popijali,toto jej asi vadilo,mesiac bola u rodicov-co je zle ked si dame so susedom 2piva,ale pozor vždy ked som prišiel z prace,ani obed som nemal a hned som bol pri detoch až kym nešli spat,nikdy som nebol na pivo ked som mal doma deti a ženu,vždy som sa staral.ako tu jedna prispela-som nervovo v koncoch,vzala peniaze,deti,neviem co je snimi,nemali sme sex asi rok,tajne prehlasila deti k inemu lekarovi,ked telefonovala chodila do inej izby,je toho moc jej sestra je pravnik...moj pravnik povedal že toto bolo dlho pripravovane a velmi prešpekulovane,niesom zly manžel ani otec,no tolka krutost,ked som v praci pride do bytu a berie si veci,ona v podstate mi tu može dat aj nejake drogy aby mi zabranila sa stretavat s detmi...

lllara1110
autor
30. júl 2013

@kaktusik007 dakujem,prosim nezmazavaj si to ja to skušam stiahnut a vytlačit,v každom pripade sa ozvem,dufam že ostaneme v kontakte a budem hladat cestu ako Ti to vratit.Verim že horučka ustala adeti maš v poriadku.Už si mi venovala dost času ozvem sa a radšej deti ako PC 😉 OZVEM IDEM TO POSTAHOVAT

victory1
31. júl 2013

@maminuska Moj ex sa zas o dceru nezaujimal asi tristvrte roka po rozvode...akoze ma chcel vytrestat, aby som si uvedomila, ze ho vlastne potrebujem - podla jeho slov. A zrazu zacal byt strasne aktivny, aj hracku sem-tam doniesol, aj s nou do kina vybehol... S odstupom casu som sa dozvedela, ze mu nepreplo, len moja exsvokra po hodinovom monologu v style, ci je uz naozal celkom sprosty, ho pretiahla mokrym vechtom po ksichte a ze "tahaj po malu!" ...no a uz bolo... 😀 😀 😀

maminuska
31. júl 2013

@victory1 tak to u mna nehrozí , moja exsvokra je riadne primitívny človek a veľa zloby právže pochádza aj od nej .

victory1
31. júl 2013

@maminuska Tak ono, my ked sme boli manzelia, tiez som nebola pre nu idealna nevesta...hlavne, ked na navsteve obehla vsetky skrine, ci navrchu nemam prach nahodou... 😠 ...sme sa vtedy "porozpravali". 😀
Ale po rozvode otocila..hlavne moja dcera bola jej prve vnuca a hlavne prve dievca nasiroko nadaleko v ich rodine, takze bola vzacna...
Exsvokra ma 142 cm, 38 kilova pidizena, ale absolutny general v rodine. Manzel a obaja jej synovia ju posluchaju doteraz... 😉

maminuska
31. júl 2013

@victory1 vieš ale od nej napríklad pochádzaju výroky :

Choď už s tými deťmi do p.... , ked tam bol exmanžel asi 10 minut.
Vaša matka je riadne prijebaná ...
Čo by si sa staral , rozviedli ste sa , je ich mater tak nech sa stará šak jej za to platíš.

a množstvo iného , a to je človek ktorý nemá zákaldné vzdelanie.

victory1
31. júl 2013

@maminuska hm..skvele! 😠 Ale vies, zivot je ako bumerang a tiez sa jej moze stat, ze najviac na svete bude potrebovat prave tie vnucata...

victory1
31. júl 2013

@kaktusik007 Moj ex na sude zapotil, ze ho neposlucham a ze nedavam pozor na nadobudnute hodnoty v domacnosti...sudkyni skoro oci vyleteli, take ich vytrestila. A kedze sa nezmohla na slovo, este doplnil, ze sa k dcere spravam ako kamaratka a uz sa mi to vracia, pretoze, ked jej poviem, aby vyniesla smeti, nevynesie ich okamzite, ale az po pol hodine... 😠 ..dcera ma proste zly priklad v matke, je tiez neposlusna.
Na co sudkyna povedala, ze s takym psychickym tyranom som aj tak dlho vydrzala..no a dalej na pojednavani som bola kolegyna a on odporca... 😀

kaktusik007
31. júl 2013

@maminuska vitaj v klube... tiez mam taku ex svokru.... a
@victory1 v dobrom taku ex svokru zavidim..... ta moja - ked su u nej (teda kazde dva tyzdne, ved preco by mal otec deti zvladat byt s nimi sam a varit a prat popri tom ako ich ma, vsak to je narocne) tak navari - a tam to konci. A uz citim, zo spravania deti, ze tam nie su vitane a ze ju v podstate obtazuju, ze su tam tak casto.... aj ma to mrzi, ale tak... co uz...

ty vole.. prave citam ten sud... prosim ta, to si si co dovolila akceptovat, ze tvoje dieta vynesie smeti az za pol hodinu a nejde okamzite ako zavelis?????? 😀 😀 😀 😀 ale vidis, ja stale hovorim, ze sudcovia nie su blbi a za par minut maju dotycneho precitaneho.....

lllara1110
autor
31. júl 2013

@kaktusik007 Ahojte,dufam že horučka je fuč....dnes som mal pocit že sa odmlčim na par hodin či dni,ten phdr.Skokan mi stačit určite nebude lebo proti takej nedospelej ale prechcanej žene potrbujem psychiatra....idem si idem autom a zistim že nemam doklady,tak otočka a na schodoch stretam znamu...ahoj ako,ona aale fajn,pozriem do ´jej auta a tam sedi a normalne sa ukriva moja manželka,bola si pre poštu,idem tam a tam aj moj Leuško,tatinko ahoj....bol som od nich par metrov a vedela že chcem vidiet deti......kočky pardon...ale toto je moc.

kaktusik007
31. júl 2013

@lllara1110 skokan je psychoterapeut - mohol by stacit.... ak usudi ze potrebujes psychiatra, neboj, posle ta k nemu 😀

no co ti na toto napisat... zakomplexovana zenska, ktora robi natruc.... smutne... :(

hlavne - ziadne emocie, ziadne vystupy... a uz vobec nie pred jej kamaratkou!!!!

a bude dobre, neboj...

u nas - 40tky polavili, dnes iba 38,4.....

lllara1110
autor
31. júl 2013

no aj tak maš dost starosti...bohužial tie emocie som asi nezvladol,normalne sa mi klepali ruky,skokana použila proti mne ako že sme tam boli ale nič...začal som už jest lieky od srdca od otca čo je po infarkte,na spanok...nerozumiem tomu zlu inač ak budeš mat čas a chut pozri moj fotoblog,nemem pocit že toto su neštastne deti,peknu a pokojnu noc,pa

victory1
1. aug 2013

@victory1 aale, toho bolo este podstatne viac...ked budem na dochodku vydam knihu s nazvom Moj zivot s debilom... 😠

victory1
1. aug 2013

@kaktusik007 ach to byt prispevok pre teba..tym teplom mi odumieraju mozgove bunky, tusim... 😠

kaktusik007
1. aug 2013

@victory1 tak to by sme mohli hodit kafe a nazov poopravit - zivot s debilom a psychopatom

😀 😀 😀

victory1
1. aug 2013

@kaktusik007 😀 😀 😀 no a potom to uz staci z MK vytlacit a dat zviazat..a nemusime s knihou cakat do dochodku... 😝 😎

kaktusik007
1. aug 2013

@victory1 alebo inak -
ako nenaletiet debilovi a psychopatovi.... to je tiez dobry nazov 😀

ja ked teraz od nejakej kamaratky pocujem, akeho ma skveleho chlapa, je mi na vracanie..... Proste klasicky prejav psychopata - je uzasny, skvely, ohladuplny, pozorny... dakujem, jeden taky mi stacil, nikdy viac!!! 😀

victory1
1. aug 2013

@kaktusik007 No, ako mu nenaletiet, by mohla byt pracovna verzia. Asi by som nechala ten povodny...su zeny, ktore vlastne naletiet chcu... 😠
...a neboj, ved po svete chodia predsa aj ini psychopati! Nielen uzasni, skveli, ohladuplni, pozorni.... 😝 😕 😀

eni05
11. aug 2013

dobre ste mu jedna povedala ze co vyplakava ja ich poznam a co viem je to psycho,manzelku nielen psychicky ale aj financn

fabi
12. aug 2013

@maminuska ahoj čítala som si tvoj príspevok....môžeš mi do IP hodiť kontakt na tú dobrú právničku v Žiline ďakujem

fabi
12. aug 2013

@kaktusik007
len tak pre zaujímavosť to čo napísal nie je pravda....psychicky a fyzicky ju ničil aj s deťmi aj so všetkým......peniaze ktoré jej dával, keď poplatila šeky na domácnosť tak pre deti jej ostalo 40 € na mesiac!!!!!! a to povedal, že nech malinkému bábu nevarí každý deň varené, že mu stačia aj párky taký je to človek takže len mu raďte vyhráža sa, že za chvíľu skape a on tie deti aj tak dostane.....

fabi
12. aug 2013

@fabi
nič horšie tú ženu nemohlo postrehnúť a radiť takému je najlepšie ..... len tak na margo ako mu chýbajú detičky - malý ma dva roky a na narodenie v pôrodnici ani neprišiel - nemala plienky pre malého ani základne hygienické potreby lebo jej ich odmietol doniesť keď jej došli..... na prvé narodeniny bol strieskaný a na druhé narodeniny mali stretnutie aj so svokrovcami a prišiel ako čík a vykrikoval medzi ľuďmi na ňu....ale ináč on miluje svoje detičky........a nemusíte mu radiť aby vyberal pomaly postupne zo svojich účtov, ona k ničomu prístup nemala, nedal jej malému na sunár, že nemá a v podstate ten malý ani nepotrebuje........naháňa ju po sídlisku kradne veci rozbíja nábytok prepichuje gumy.......milujúci otec rodiny.......a u toho PhDr. boli už pred rokom spolu......dohovoril mu odporučil dal jej za pravdu - nezabralo ale hlavne, že sa vie posťažovať had

anatalia77
12. aug 2013

@fabi ty si nejaká príbuzná??ak hej,tak by nebolo od veci vniesť aj iný pohlaď na ten jeho problém

kaktusik007
12. aug 2013

@fabi ak je to takto - preco preboha sa neodstahovala skor a nepodala o rozvod???

fabi
12. aug 2013

Nestojí to za to vnášať sem druhý pohľad odišla 3x a vždy ju prehovoril a dala mu šancu lebo sa dušoval ako sa zmenil a zmenil....

fabi
12. aug 2013

A ešte jedna poznámka do Talianska ho na dovolenku volala, ale on pre robotu nemohol.....ale vytiahla nohy z domu a týždeň pil atď a do roboty nechodil....ale ubezpečil ju, že jej vloží peniaze na účet na cestu a viete čo jej tam dal veľkú nulu ....s dvoma malými deťmi ju nechal ísť do sveta s 10€ na účte čo jej ostali z rodičáku, lebo kúpila sunár plienky a potraviny mäso deťom ktoré on chcel kŕmiť párkami a "mekáčom" 1ročné a 3ročné...... Tak miluje svoje detičky

kaktusik007
12. aug 2013

@fabi tak na to ti poviem jedine - komu nie je rady, tomu nie je pomoci. A ked je niektora blba, tak - hold, musi znasat nasledky.
Krute, cynicke, ale uprimne a zial pravdive.

fabi
13. aug 2013

no však to blbá, lebo mu dávala ešte šance......však sa hádam už poučila....

lllara1110
autor
14. aug 2013

Musim oponovat,toto piše jej sestra!Pre každeho čo to čita..v Taliansku bola u sestry dva mesiace,dal som jej na cestu plus cca 300eu, na učet,je aj doklad,to s porodnicou neni pravda,bol som pri porode a vo všetkom som jej pomahal,nenenavist jej sestry ma nezaujima,zuzana nemaš pravo ma očiernovat!!!!ty si spravila dost!

lllara1110
autor
14. aug 2013

u phdr sme boli zhruba febuar tohto roku1.klame,ničim nabytok-smiešne aky?svoj?kradnem?čo mam kradnut sam sebe?ved k jej rodičom nemam pristup.zase klame,vyplod nenavisti!všetko čo vie je len z ust mojej ženy,tak prečo na mna kydaš?Vieš čo ,nechame to tak nemem zaujem o človeka ktori štenkruje manželku proti mne,a použiva skreslene iformacie,mal som pocit že si nestranna.Toto je hlupe ohovaranie

anatalia77
14. aug 2013

Boj!Boj!Boj! 😀