Môže ma bývalý partner pripraviť o dcéru?
Dobry den, byvali partner nas vyhodil, dcera ma 10 mesiacov a dnes mi zavolal velmi rychlo ze podava na sud o zverenie do jeho starostlivosti, lebo som vybusna psychopatka, ze navrh maju na stole. Neviem z kade to zobral, on ma cely nas kratky vztah manipuloval a nicil, mali sme hadky to ano, ale max si kazdy povedal svoj nazor, nejake zvysovanie hlasu a mozno dvakrat som mu povedala ze sa chova ako debil a chcem sa rozist ked sa nezmeni lebo sa chova hrozne a tym to haslo, nevedela som, ze to takto vnima alebo co, ale to je tak vsetko, ziadne alkoholy, gambkovanie, nestarostlivost o dieta nic, fyzicke nasilie. Isto na neho tlacia jeho rodicia, lebo oni mali so mnou problem, a to co povedal bolo jak keby som svokru pocula. Rozvod a delenie majetku nemusel bit, Povedal ze on dostane dceru a ja nic. To moze na zaklade nejakych ocvineni ma pripravit o dceru? Klepem sa tu ako osika a neni mi dobre ako mi to povedal a ccaka ma evidentne sud. Dakujem
@anonym_339a33 vies ona bola, vzdy taka s hlavou oblakoch, bolo by to uplne zbytocne, lebo ona nemala žiadny realisticky pohlad.
Ako keby to co sa dialo okolo nej ani nevnimala, ale to co mala ona v hlave, to ako keby to bola realita.
Proste neviem to vysvetlit inak.
Nadarmo bol jej syn drogovo zavisli, co aj ona povedala, ale zaroven povedale, ze on chudacik za to nemoze a potrebuje tu davku.
A nadarmo sme jej zacali hovorit, ze on nie je chudacik, a ta zena je jeho obetou, ona v proste to v hlave mala zle ulozene.
Pripad na psychiatriu.
@mira0611 ešte drogovo závislý :(. Musela byť aj matka z toho zničená, no deti závislím nepatria. Isto bola prípad pre psychiatra, keď tak veľmi odmietala realitu. Žiadna matka si nepraje mať závislé dieťa, no nemôže nechať trpieť jej vnúčatá kvôli jej synovi. Veľa závislých je z rodín, kde sa bol príromný v rodine citový chlad a mamona. To by celkom mohlo sedieť na kolegyňu. Nedá sa dieťa vychovávať bez hodnôt vo vzduchoprázdno čo je dnes žiaľ bežné.
Bojím sa… včera mi zobral dieťa a vôbec mi neodpisuje. Neviem, čo mám robiť, som z toho úplne zle.
@yennefer001 ty si mu dala dieťa potom čo sa ti vyhrážal? Nedá sa zamknúť, nepustiť, bojíš sa ho? Vytrhol ti ju von z ruky?
Pošli pánkovi video deti z psychiatrie či potrebuje dieťa zdevastovať? Dieťa kopíruje endokrinné vylučovanie matky a keď robí stresy tebe, dieťa zdravé nikdy nebude. Detské psychiatrie praskajú vo švíkoch, toto čo sa deje v rodinách je zlé. Držím ti palce, no keďže neviem, čo je on za typ a či ho rodina tlači aké sú tam okolnosti, neviem ti poradiť. Môžeš skúsiť mediáciu, ale zo by nesmel mať nasra.é v hlave. Obrátila by som sa na políciu vo veci únosu dieťaťa. Ty ho musíš poznať a predvídať jeho kroky dopredu ako zareaguje a ako až do krajnosti musíte sko rodina zájsť. Posielam objatie a prajem vám zo srdca, aby bola malá šťastná a nič sa jej nestalo.
@yennefer001 ty si mu dala dieťa potom čo sa ti vyhrážal? Nedá sa zamknúť, nepustiť, bojíš sa ho? Vytrhol ti ju von z ruky?
Pošli pánkovi video deti z psychiatrie či potrebuje dieťa zdevastovať? Dieťa kopíruje endokrinné vylučovanie matky a keď robí stresy tebe, dieťa zdravé nikdy nebude. Detské psychiatrie praskajú vo švíkoch, toto čo sa deje v rodinách je zlé. Držím ti palce, no keďže neviem, čo je on za typ a či ho rodina tlači aké sú tam okolnosti, neviem ti poradiť. Môžeš skúsiť mediáciu, ale zo by nesmel mať nasra.é v hlave. Obrátila by som sa na políciu vo veci únosu dieťaťa. Ty ho musíš poznať a predvídať jeho kroky dopredu ako zareaguje a ako až do krajnosti musíte sko rodina zájsť. Posielam objatie a prajem vám zo srdca, aby bola malá šťastná a nič sa jej nestalo.
@anonym_339a33 pravnicka povedala, ze nemam pravo mu ho nedat respektive ze zo zakona kym nemame dohodu alebo sudne rozhodnutie a odmietnem mu ho dat, tak ma narok na to aby dieta dali jemu do vylucnej starostlivosti...
@anonym_339a33 pravnicka povedala, ze nemam pravo mu ho nedat respektive ze zo zakona kym nemame dohodu alebo sudne rozhodnutie a odmietnem mu ho dat, tak ma narok na to aby dieta dali jemu do vylucnej starostlivosti...
@yennefer001 on chodí do prace? Jeho mater sa chce hrať na matku tvojho dieťaťa? Žiadaj zákaz styku s jeho materou, že narušila vzťahy medzi vami a striedavka podmienka je, aby dvaja RODIČIA spolu komunikovali. Pokiaľ by mne niekto zobral dieťa, tak idem na políciu a hlásim únos. Deň noc by som stála pred domom a dožadovala sa dieťaťa. On ti odmieta kontakt s tvojim dieťaťom? Nedvíha telefón? Volám políciu a idem si po dieťa, odmieta dať dieťa trvám na spísaní zápisnice a hlásim únos.
@yennefer001 on chodí do prace? Jeho mater sa chce hrať na matku tvojho dieťaťa? Žiadaj zákaz styku s jeho materou, že narušila vzťahy medzi vami a striedavka podmienka je, aby dvaja RODIČIA spolu komunikovali. Pokiaľ by mne niekto zobral dieťa, tak idem na políciu a hlásim únos. Deň noc by som stála pred domom a dožadovala sa dieťaťa. On ti odmieta kontakt s tvojim dieťaťom? Nedvíha telefón? Volám políciu a idem si po dieťa, odmieta dať dieťa trvám na spísaní zápisnice a hlásim únos.
@anonym_339a33 nooo pravdepodobne aj to je cesta ak mi napisat spravu tak ti napisem co na to moja pravnicka
@anonym_339a33 nooo pravdepodobne aj to je cesta ak mi napisat spravu tak ti napisem co na to moja pravnicka
@yennefer001 Deti sú tvoje a nie tvojej právničky ktorá má z toho peniaze. Uniesol ti dieťa??? Obmedzuje kontakt? Bolo v tvojej primárnej starostlivosti a je zvyknuté na teba? To je trauma a tu nejde o lentilky ktoré pozbieraš. Dieťa sa z toho nikdy nedostane.
napis mi spravu prosim
napis mi spravu prosim
@yennefer001 nehnevaj sa, mám dosť svojich starosti. Neviem ti viac poradiť.
Dieta je uz s tebou❓
nie...
A myslíš si že súd mu to dieťa aj dá?
@stellarstar prečo by nedal??
@yennefer001 ano môže ak ma lepšie životne podmienky , ak ma na teba niečo čim.ta zniči tak ano je možnost že mu súd vyhovie
@yennefer001 ty sa ukladanie, chod na úrad podaj žiadosť nečakaj na neho ...máš kde bývať? Najmä nečakaj na jeho kroky...strach ti nepomôže
Tak nepoznám reálne pravdu aká je, ale osobne si myslím, že keď sa ťa muž zbavil, tak asi si mu niečo spravila ( nevravím ale že jeho spôsob bol v poriadku, mohol to spraviť miernou cestou ). Bolo by fajn tak celkovo nehádzať vždy len vinu na toho druhého ale pozrieť sa aj na seba, na svoje chyby.

@mira0611 dúfam, že ju tam niekto aspoň opľul, zaslúžila by si špina jedna. V tejto situácii by som sa nezdržala a pekne jej vyčistila žalúdok pred všetkými.
@anonym_339a33 vies ona bola, vzdy taka s hlavou oblakoch, bolo by to uplne zbytocne, lebo ona nemala žiadny realisticky pohlad.
Ako keby to co sa dialo okolo nej ani nevnimala, ale to co mala ona v hlave, to ako keby to bola realita.
Proste neviem to vysvetlit inak.
Nadarmo bol jej syn drogovo zavisli, co aj ona povedala, ale zaroven povedale, ze on chudacik za to nemoze a potrebuje tu davku.
A nadarmo sme jej zacali hovorit, ze on nie je chudacik, a ta zena je jeho obetou, ona v proste to v hlave mala zle ulozene.
Pripad na psychiatriu.