Môže otec dieťaťa získať daňový bonus?
Ahojte, prosím vás o radu. S otcom dcéry sme od seba od marca minulého roku. Aktuálne sa sudime. Dnes mi volal, že či chcem daňový bonus. Lenže s nami teda nežije už skoro rok. Moze vziať daňový bonus? Nebudú následne problémy so zákonom, daňovým úradom?
@damian85 môj zlatý, dokazuje sa to veľmi jednoducho. Stačí, že žena oznámi, že muz s nimi nežije v jednej domácnosti a pobera danovy bonus neopravnene 😉 FS s nimi diskutovať nebude, vyzve ich na vrátenie a bodka.
Len nie všetky ženy majú "gule" to urobiť, lebo potom ich ti chrapuni vydieraju, ze budu robit zle a pod.
Mam presne takýto prípad v okolí, vyzivne stanovené na 180€, chlap si pekne pobera bonusik 140€, hoci dieta vidí max.2x do mesiaca a navyše nedá ani cent. Cize dieta ho "stoji" AŽ 40€ !!!! mesacne. To je podla teba Ok? No podľa mňa nie. Ale aspoň vidno tvoj charakter 👌
@damian85
@simca06022011 pre túto 2 odborníkov 👌
https://kosicednes.sk/spravy/danovy-bonus-na-di...
Btw
@simca06022011 je smutné, že sa niečomu venuješ 20 rokov a nevieš co a ako platí. Mimo to, k DB a jeho poberaniu sa niekoľko x venov aj Mihal vo svojich statusoch. A sorry, ale jeho považujem za väčšieho odborníka ako nejaký anonymný nick co sa tu hrá na mudru 👎

@damian85 treba ju nechat tak.. skoda reci :DD ja sa tymto zivim 20rokov a bude mi tu niekto hovorit nech si nieco nastudujem :DDD