icon

Môžem podať trestné oznámenie na manželku kvôli vyhrážkam?

janeviem23
17. mar 2025

Dobrý deň chcem sa opýtať z manželkou sa rozvadzame kvôli jej nevere ja ale nesúhlasím no pred pár dňami bol zamnou jej milenec kde sa mi vyhrážal že mi otočí hlavu naopak a spomenul aj súd ... Viem že už sedel 7 rokov a mám podozrenie že ho nahovorila ona aby prišiel... Môžem podať oznámenie aj nanu keď viem že mu všetko hovorí a nahovára ho na neho už je podané no neviem ako to podať nanu dnes máme súd a samozrejme došla s ním aby som sa zľakol

Strana
z2
biba_18
17. mar 2025

ona ťa podvádza, nechce s tebou žiť - a ty nechceš rozvod? prečo?

viestta
17. mar 2025

TO za vyhrazanie podat mozes, ale na neho. Tiez by ma zaujimalo preco sa nechces rozviest so zenou, ktora ma milenca?

janeviem23
autor
17. mar 2025

@biba_18 bol som vychovaný že rodinu treba udržať

janeviem23
autor
17. mar 2025

@viestta bol som vychovaný že rodinu treba udržať

srbskalizzy
17. mar 2025

@janeviem23 ...no neviem ale asi pre vlastnu bezpecnost sa rozved...

biba_18
17. mar 2025

a udržíš ju tak, že na ženu podáš TO? dobre...

melanta
17. mar 2025

Za čo chceš podať TO na ženu? Že má milenca? Že mu hovorí všetko? Že s ním prišla na súd? Nič z toho nie je trestné. Skôr ma zaráža tá úbohosť muža, že ho žena nechce, podvádza ho a on napriek tomu nechce rozvod. Zrejme si tvoja žena našla milenca, lebo ten chlap má gule, čo ty evidentne nemáš (nie, nie som zástanca nevery, mala sa žena najprv rozviesť a až potom si niekoho nájsť, ale svojim spôsobom sa jej nečudujem, pretože neverím, že chlap s takýmto zmýšľaním môže byť skutočný chlap).

Argument o tej výchove - nemáš akú rodinu udržať, vy nie ste rodina. Udržať možno vzťah, ktorý chcú obe strany. U vás to tak nie je. A úprimne, neviem si predstaviť chcieť byť s mužom, ktorý akceptuje neveru. Veď to je úbohé. Chcieť byť s človekom, ktorý ťa nechce. Preber sa. Rozveď sa, daj sa dokopy a nájdi si potom ženu, ktorá ťa bude chcieť.

janeviem23
autor
17. mar 2025

@melanta bol som nanu až moc dobrý co chcela to mala 15 rokov sme spolu za celých 15 rokov pracovať nemusela mala všetko a ešte aj tri deti máme nikdy sme sa nehádali ani nič až odrazu jej preplo

viestta
17. mar 2025

@janeviem23 a teraz mi povedz na co udrziavat nefunkcnu rodinu? To aky je vzor pre deti, mama s milencom? Trestnym oznamenim ju donutis stiahnut navrh na rozvod? Teda ja sa ani necudujem, ze sa s tebou zena chce rozviest. Ty si tak trosku mimo. Alebo uplne, to je tiez mozne.

mischy00
17. mar 2025

@janeviem23 v tom prípade jej krásne zamavaj na rozlúčku a nech si ju užije iný muž....neboj, onedlho sa bude chcieť vrátiť, takého " dobraka" už nenájde

enmery
17. mar 2025

@janeviem23 Treba udržať fungujúcu rodinu. FUNGUJÚCU. Kvôli tejto blbosti o udržaní rodiny za každú cenu nakoniec trpia vždy len deti v toxicite, psychickom týrania, bez rešpektu. Už by ste sa to mohli naučiť.

janeviem23
autor
17. mar 2025

@viestta nevieš všetko

viestta
17. mar 2025

@janeviem23 viem vsetko. Chces udrzat nefunkcnu rodinu. Deti su teraz kde? U teba alebo s matkou?

cacianka
17. mar 2025

a tu to začalo - "bol som na ňu až moc dobrý, za 15 rokov pracovať nemusela, mala všetko". Robíš zo seba handru a žene zaimponoval drsný typ.
Tu už nemáš čo zachraňovať, či stále túžiš po "ojetej" žene ?!

enmery
17. mar 2025

A tej žene sa čudujem, najst si násilníka a basmana, ktorý sa Ti príde vyhrážať. Som zvedavá, kedy začne mlátiť ju a baviť sa takto s ňou. No hold, niekto si potrebuje natrieť hubu sám.

janeviem23
autor
17. mar 2025

@viestta žiaľ s ňou ale sú skôr stále u mňa lebo sa boja toho curaka

viestta
17. mar 2025

@janeviem23 tak sa rozved, poziadaj o zverenie deti do tvojej opatery, urcenie vyzivneho a staraj sa o seba a o deti. Tvoja buduca byvala zena si sama vybrala. Ci si myslis, ze raz ju strieska a ona pride s prosikom k tebe a ty ju privitas s otvorenou narucou a budete zas krasna stasna rodina? Obavam sa, ze nadejas sa zbytocne.

lindous
17. mar 2025

@janeviem23 Ako človek, ktorý vyrástol v neúplnej rodine môžem s čistým svedomím prehlásiť, že určite nestojí vždy za to udržať rodinu... pre dobro detí, keď píšeš, že sa ho boja, sa naozaj urýchlene rozveďte a žiadaj o zverenie detí, zbieraj a predlož dôkazy o vyhrážaní sa, v tomto ti to môže pomôcť... v rozvodovom konaní asi skôr nie, veď keď chceš podať TO na ženu, tak to je len ďalším dôkazom, že to medzi vami rozhodne nie je v poriadku a rozvod je cesta

nyusika
17. mar 2025

@biba_18 lebo je frustrovany xxx...

hellwant
17. mar 2025

Ako ti radia, a deti budes mat asi pred sudom väcsiu sancu dostat ty, kedze by zili s trestancom a nezamestnanou matkou. Dalej, ty mas pracu, vies sa financne o nich postarat. Ona ta bude chciet asi aj zdrat o prachy na deti. Nech si uzije trestanca, dopraj jej ten "luxus" ked si mysli, ze sa bude mat rovnako a bez prace.
Ku udrzaniu - udrzat vztah po podvedeni môzes ak ten druhy to lutuje, neznizuje to vinu, ale uvedomuje si, ze podlahol pokuseniu a nechce to opakovat a nie ked ten druhy chce ostat s milencom a rozviest sa, ci posle na teba milenca. 🤦

januska12323
17. mar 2025

@janeviem23 nájdi svoje chýbajúce gule, pošli ju kade ľahšie a zachráň z toho deti.

viestta
17. mar 2025

@janeviem23 ty naozaj chces zachranovat toto manzelstvo? Pred pol rokom si pisal
https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/ako-prebiehaju-testy-dna-pocas-rozvodu/

mischy00
17. mar 2025

@viestta tak to je iný zahul toto 🤯...a ešte ide zachraňovať lebo ho tak doma naučili, báchorky 🙄. Nikto normálny by mu nepovedal, že zostan s ňou

viestta
17. mar 2025

@mischy00 ale uz celkom chapem, preco si zena nasla ineho. Sice nie prave najlepsi model, ale uplne ju chapem. Keby chlap po 15 rokoch vyrukoval s testami otcovstva, tak sa tiez rozvadzam. Ale je zaujimave, ze tak chce udrzat rodinu aj s detmi, ktore podozrieva, ze nie su jeho. Alebo ich nechce? Alebo co? Sice mi napisal, ze neviem vsetko ale to co viem bohate staci. Asi som to v tom druhom komente odhadla. On je mimo, do akej miery to tazko odhadnut, ale urcite celkom dost

hellwant
17. mar 2025

@viestta ale ved v tej minulej diskusii v zadani pisal, az pri rozvode, ci to nariadi sud, ci on, lebo nevie ci su jeho. Nie, ze si on dal zistit , lebo jej neveril a preto chce rozvod žena. To je rozdiel. Kazdopadne tam jej nadaval do k.......a tu chce zachranovat...fakt divny je.

janeviem23
autor
17. mar 2025

@viestta s testami som vyrukoval vtedy keď už podala návrh a druhá vec ona nevie že som chcel dať testy bol to iba moj nápad ktorý som neuskutočnil

janeviem23
autor
17. mar 2025

Tak mame po súde a nerozviedli nas

minenkaa
17. mar 2025

Toto je taka blbost

viestta
17. mar 2025

@janeviem23 mas co si chel. Gratulujem. Tvoje deti budu potrestane za to akych maju rodicov buranov.

minenkaa
17. mar 2025

@janeviem23 no sa jej necudujem ze si nasal ineho mat ta doma tak to spravim aj ja .Fakt chudence deti,to je strasne ked si blbci robia deti

Strana
z2