icon

Pri rozvode zistite svoje práva a možnosti

ivkanos
15. júl 2024

Dobry deň
Bohuzial to u nas vyzera na rozvod a tak zistujem vsetky moznosti nakolko mm je co sa tyka penazi a majetku chamtivy a lakomy. Byvame v r.dome kde vlastnik je stale svokor aj ked uz surodencov mm vyplatil davno nechcel si prepisat dom na seba resp.nas (ano vypocitavost) takze z domu asi nic , potom mame chatu ta je polka aj na moje meno auto nove kupoval 4r.dozadu . Ide o to ze ja nemam momentalne moc dobre vyhliadky jedine do podnajmu a nerzarobim ani tolko aby som to utiahla sama plus syn 11r.ten asi na striedacku by bol moj muz zarobi celkom slusne 3xviac nez ja. Pocula som ze malo by to byt nejako primarene urcene ked su dost rozdiely v platoch. Viete mi poradit kde ako zacat? On previedol znacne sumy penazi dcere uz dospela a aj synovi tomuto este maloletemu 11r.aby nemal na ucte tolko aby som si nenarokovala .

Strana
z2
luccija
17. júl 2024

@ivkanos a preco ja mam odist z holou ritou a jemu ostane dom.chata auto uspory slusny plat o toto sa mi jedna 20r nieje 2 roky

Teraz z teba hovoria emócie, ale žiaľ väčšina chlapov ťahá za lepší povraz.Teraz je už neskoro sa pýtať prečo je to tak...mali ste si zaobstarať svoje bývanie na polovicu.Chapem, že si sa prispôsobila prácou, ambíciami mužovi a rodine a teraz má on kariéru, peniaze, bývanie.

Stále na tom nie si zle dostaneš polovicu z chaty, z auta, tie prevody peňazí na deti tiež nie sú koser.
Aj, keby si si mala požičiat zaplať si právnika.
Nemôžeš čakať, že po 20 r manželstva si kúpiš byt za 200 t.Deti sú už veľké tiež si si mohla nájsť inú lepšie platenú prácu atď...súd nebude zisťovať či si bola mužom podporovaná v tom, že si chcela kaderníctvo či mohla si plniť pracovné ambície chápeš...chalana v takom veku, ak vyslovene nechce by som do striedavky nechcela dať.
On chce rozvod ci ty, má frajerku?

Strana
z2