Priebeh rozvodu bez súhlasu druhej strany
Dobrý deň chcem sa spýtať ako prebieha rozvod keď jedna strana nesúhlasí a nechce podpísať dohodu. Mame 2 maloleté deti. Mám pri podaní žiadostiach o rozvod dať aj navrh na zverenie deti do starostlivosti a napísať aj výšku výživného či mozem nechať prázdne kolónku a rozhodne súd ? Ako dlho prebieha v tomto prípade rozvod ? Dakujem
@ljzozv áno už som to prerobila ten navrh. Ja som nechcela od nikoho aby mi to vypracoval len som chcela aby niekto kompetentný posúdil či tak spísaný navrh mozem podať .
Čo sa týka vozenia u mna je problem že si neverím. Vodicak som si robila až keď sme sa vrátili na Svk jazdím len okolité dediny a najbližšie mesto diaľnicu som ešte neisla a do Brna si určite netrúfam. Nebudem riskovať ich životy. A podalsie on tiež nechce vyjsť v ústrety a podpísať dohodu ja to mám robiť
Ahoj, do navrhu mozes dat, ze chces, aby deti vyzdvihol v bydlisku matky aj ich tam priviezol. A na tie pridavky sa nespoliehaj, priatelka je v Brne, moze sa on prestahovat do CR a najst si tam pracu a co potom.
Baby a neviete da sa to aj tak že si zaplatím len právnika ktorý bude so mnou pri rozvode ale žiadosť na rozvod si spíšem sama ?

@erickatt áno som si istá. Na fb je aj skupina kde to riešia je tam super administrátorka ktorá pomôže aj kopu veci vybaviť. Ak deti budú prisúdené mne a on naďalej bude platca dani v De mám nárok na kindergeld