icon

Problém s ex

patrissaa
19. sep 2022

Ahojte,mam taký problém z Ex priatelom sme boli spolu 2,5roka..rozhodol sa že to somnou ukonči chcel si uživat ..no teraz po rozchode beha zamnou ze ma chce naspat ja snim uz nechcem byt ..kazdodenne smsky ohovaranie..da sa stym nieco robit? Cislo je bloknute ale smsky mi prichadzaju cez soc.siete nekomunikujeme ..osobne zamnou chodi ..chyta mi s pod auta motor ci je teply ci som nahodou nebola niekde..niektore dni to prechadza az do vyhražok...som stoho psychicky vycerpana...ustna dohoda unho neplati ...dat pokoj mi nechce a nevie pochopit ze je koniec...ak by chcel niekto popisat otom budem rada...a co by ste robili na mieste vy?

mariejenka
19. sep 2022

Hmm, a otec,brat,stryko...mu nevedia dohovoriť? Ak nemáš v okolí takého chlapa, vies mu napísať sms s tym,ze ak neprestane s nevhodným spravanim,stalkovanim tvojej osoby, budeš nútená to riešiť TO za obťažovanie. A nadalej ho ignorovať.

liljana
19. sep 2022

Mozno mu bola zima a chcel sa od motora iba ohriat. 🙂 Uz len vydrzat,kym ho to neprejde. Bud rada, ze si s takym nemala deti.

jaskolka
19. sep 2022

Nič. Zablokovat, kde sa dá, nereagovať, keby to vyslovene už prešlo do obťažovania, nahlásiť na políciu, uchovať si pripadne vyhrazne správy ako dôkaz.

patrissaa
autor
19. sep 2022

@jaskolka áno všetko si nechávam ...lenže to je už neznesiteľne v praci sa neviem sustredit som stoho vycerpana naozaj

patrissaa
autor
19. sep 2022

@liljana som neskutočne vdačna za to 🙂 mam len 23rokov a takeho toxickeho cloveka som vo svojom mladom veku este nevidela..toto je vtom ze su smsky typu nikoho ineho nebudem len jeho...ak ma uvidi z niekym inym vonku tak dotycneho zabije ...presli skoro 2mesiace už nereagujem neodpisujem stale si ide svoje

puplatko
19. sep 2022

Isto máš v okolí nejakého zdatného chlapa, ktorý by ti s tým rád pomohol a ráznejšie mu dohovoril. Ak nie a pôjde to takto ďalej, tak by som šla normálne na políciu a hotovo

domca1408
19. sep 2022

@patrissaa nečudujem sa ti, že mám z toho nervy....zažila som dačo podobné ibaže ten môj ex bol na 100% neškodný, on bol len otravný....100 správ denne a on sa skôr vyhrážal,že sebe dačo spraví lebo nevie bezo mňa žiť. ja som ho blokla a nepripúšťala som si lebo som si povedala, že jeho život ved hádam s ním nebudem kvôli vydieraniu, ked si podreže žily tak nech...samozrejme to prestalo asi po pol roku a nie žily si nepodrezal. horšie že tento tvoj sa vyhráža tebe a tvojím novým objavom a kedže vieme z médií dosť, že chlapom to zvykne v hlave zaje..ať...tak asi už len polícia ti ostáva. varuj ho naposledy, že pôjdeš na políciu a ked nezaberie tak nahlásiť ho.

tumira
19. sep 2022

joj takychto sa najde na svete, moja teta si nasla takeho priatela, totalne psycho, aj dobre, ze nakoniec sa rozisli, ale chodil za nou potom este dlho a striehol kedy pride domov z prace, ci niekam este ide, ak to uz zasahuje do tvojej slobody, ze mas strach, tak by som niekoho poprosila nejakeho chlapa, nech sa za nim zastavi alebo nieco, nech mu to razne vysvetli

korylan
Autor odpoveď zmazal
beata_k
19. sep 2022

@patrissaa Preco by si mala len trpiet a ticho cakat kym ho to prejde? Chod na policiu. Jeden dohovor mu isto postaci.

cacianka
20. sep 2022

Všetky správy si odkladaj, vytlač.
1)Napíš mu ostrý mejl, že ste sa rozišli z jeho popudu, čo respektuješ, súhlasíš s tým a už nemáš zaujem vzťah nijako obnoviť, jeho správanie považuješ za obmedzovanie osobnej slobody, obťažovanie a nebezpečné stanovanie, vyhrážanie, preto si oslovila právnika, ktorý podáva žalobu na súd a trestné oznámenie na prokuratúru.
( Veď môžeš trochu blafovat 😉)
Ak napriek tomu bude otravovať, tak to všetko urob.
2) ľudská ženská rada: požiadaj o pomoc nejakého nabuchaneho chlapa, alebo nejakého karatistu, dzudistu, aby ti pomohol. Ak vieš kedy ťa ex šmiruje, zahrajte mu divadlo, že ste si blízki, trochu objatia vydržíš , nejake kvetinky, ručičky spolu, exa to vyprovokuje a nabehne. Tak ho tvoj karatista (môže mať v pozadí zo 2 kamošov), územní, trochu preplesne že obťažuje dámu, a povie pár teplých slov, aby si geroj trochu cvrkol. A s kulisákmi to bude mať väčšiu váhu.
Hádam máš brata, bratranca, spolužiakov,kolegov , susedov, alebo poblizku športový klub vymakanych chlapov, že nájdeš 2- 3 pomocníkov