Problémy s deťmi po rozvode
Ak:som po rozvode,deti mi zveril súd,cely život som zasvätila im,6rokov doma...žiadna kariéra ani veľké úspory,mam rovnaké podmienky ako ex s bývaním,len ja som sa musela odsťahovať do iného okresu.deti chodia k otcovi pravidelne každý víkend aj cez prázdniny lebo tam vyrastali a chcú tam chodiť.mne ostala opatera,učiť sa s nimi,prehliadky u Dr. A máličko voľného času s nimi.starsi syn má tam kamarátov a ex zariadil aby tam nastúpil do novej školy.zverili mi ich až v polovici školského roka.syn to znáša ťažko lebo musel prestupit na novu skolu.oznacil ma za klamarku,únoscu a ze som mala podplateneho právnika.chce ísť domov no býva so mnou oficiálne ešte príliš krátky čas.ako by ste to riešili?vždy je taky po víkende.niekedy mam pocit,že ho tam aj manipulujú proti mne.maly syn nastúpil do prvého ročníka,zdá sa,že sa adaptuje lepšie ale už ma sem tam od staršieho podobne reči.boli sme raz u psychologicky.dala som ich na športový krúžok.starsi všetko odmieta a ani v učení nie je samostatný.mam pocit,že ku mne nemá žiadnu úctu.keby šiel ku otcovi,ten robí 12tky a robotu zmeniť nechce a starala by sa o nich viac jeho mama ako on.byvaju spolu pod jednou strechou.sama sa vyjadrila,že sa o deti starať nebude a aj tak...vždy,keď starší syn urobí scénu,mam žalúdočné ťažkosti.

@zu2za3na no vzala si dietatu priatelov. To si mala zvazit pred prestahovanim.... to bola chyba. Zrejme to uz nezmenis. Dalsia chyba, ze nemate upraveny styk. Toto ries! Lebo takto prides o vztah s detmi.