Rozvedie súd manželov, ak žena nechce deti?
Dobrý deň
Ma niekto skúsenosť ohľadom rozvodu pokiaľ je manželstvo fungujúce, len zo strany ženy nie je potreba o deti? Manželka nechce deti páru roky stále má čas ešte nie ešte niesme milionári. Môže sa stať že súd manželov nerozvedie pokiaľ je manželstvo fungujúce len mužovi vadí že žena nechce deti?
Ďakujem
rozvedie, hlavne preto že jeden chce deti druhý nie, to je silný argument, v takom manželstve nemá význam zotrvávať lebo to je jedna zo zásadných vecí
Len ma zaujima kolko mate obaja rokov a kolko rokov takto mazelka " má čas" na deti..
A drzim ti prsty.nech najdeš svoje štastie cim skor.
Manželstvo nefunguje keď sa v takej základnej veci neviete zhodnúť.
Čím skor rozvod a rozvedú vás bez problémov si myslím…Nežila by som s takým človekom, ktorý mi bráni stať sa matkou.
Keďže nie sú v manželstve deti nie je čo riešiť. Budete rozvedeni raz-dva
Toto bolo treba vydiskutovat pred manzelstvom,to su zakladne veci.vedel si o tom a tajne dufal ze zmeni nazor?
Bude to trvať 5min. s celou ceremoniou
rozvedú vás bez problémov, ale toto ste mali mať jasne vykomunikované ešte pred svadbou
Poznám taký bývalý pár aj taký že žena zo zdravotných dôvodov nemohla, on zrazu po20r chcel, rozviedli ich raz dva, on už má novú partnerku
rozvedú vás bez problémov, ale toto ste mali mať jasne vykomunikované ešte pred svadbou
@danica2711 mozno to aj mali vykomunikovane, len to zena stale odklada. Aspon ja som to tak pochopila
Mali sme susedov, mali čerstvo po 40-ke, pôvodne nechceli deti potom muž po 40 zatúžil po dieťati, ona nechcela rovnako ako na začiatku, rozviedli sa.
ta ty si teda manzel. ides sa rozvadzat lebo ona este chce nieco stihnut pred detmi? ty si uvedomujes o co vsetko zena pride ak odide na matersku,rodicovsku a ked to bude viac deti, tak kolko rokov bude doma, a ked sa po rokoch opat dostane do prace tak musi zacinat takmer od nuly a byt na PNkach s detmi, zatial co ty si za tie roky veselo budujes karieru bez problemov
ta ty si teda manzel. ides sa rozvadzat lebo ona este chce nieco stihnut pred detmi? ty si uvedomujes o co vsetko zena pride ak odide na matersku,rodicovsku a ked to bude viac deti, tak kolko rokov bude doma, a ked sa po rokoch opat dostane do prace tak musi zacinat takmer od nuly a byt na PNkach s detmi, zatial co ty si za tie roky veselo budujes karieru bez problemov
@lauruska_sumienka a ty vieš co o nich?
Co keď majú pred 40r, ona ho naťahuje 10r ze ešte nie, a jeho to čakanie proste prestalo baviť?
@lauruska_sumienka o čo žena príde? Koľko máš deti? Žena len získa za mňa, takže lepšie rozhodnutie ako mať deti nieje, a keď nechce tak nech sa rozvedu
Tak kamoška sa rozvadzala pred pár rokmi z toho istého dôvodu,že on nechcel deti, pričom pred sobášom sa dohodli,že ich budú mať a on jej teda očividne klamal. Rozvedeni boli hneď,tam nebolo o čom,nemali žiadne záväzky (hypotéka,ani spoločný majetok)a ona dosiahla aj anulaciu potom, pretože manželstvo takto neplnilo jednu zo základných podmienok.
@lauruska_sumienka Odkedy sa mi narodili deti, nebol som ani na pivo. V krčme ma nevideli 10 rokov. Kamaráti sa na mňa dávno vykašľali. Možno sa už ani nepamätajú ako sa volám. Keď už niekde idem, napríklad na hokej, tiež len s deťmi. Chodím len do práce a domov k rodine. Možno u vás doma to takto fungovalo, že si tvoj muž užíval slobody a ty si bola s deťmi, ale u mňa to štandardom nikdy nebolo.
@lauruska_sumienka Odkedy sa mi narodili deti, nebol som ani na pivo. V krčme ma nevideli 10 rokov. Kamaráti sa na mňa dávno vykašľali. Možno sa už ani nepamätajú ako sa volám. Keď už niekde idem, napríklad na hokej, tiež len s deťmi. Chodím len do práce a domov k rodine. Možno u vás doma to takto fungovalo, že si tvoj muž užíval slobody a ty si bola s deťmi, ale u mňa to štandardom nikdy nebolo.
@mk22 @zuzubb007 asi ma dovod preco ich zatial nechce, nepovedala ze ich nechce uplne.
Mozemu tu donekonecna polemizovat s " CO KED". co vy viete v akej je ona situacii, mozno si chce len udrzat dobre miesto alebo dostat sa na take aby potom ked sa vrati po rodicaku, tak nech to ma zaistene. kolko je tu takych ze muz jej da peniaze ale len vo vyske jej rodicaku a ked chce minut viac, tak nech vyuziva uspory, ci jej neda vobec nic alebo jej vycita ze ju aj deti zivi, kolko je tu takych co sa nemaju kde vratit po rodicaku, kolko je tu takych co prisli o povodne miesto a po rodicaku ich chcu dat na horsiu poziciu
@yosi moj muz si nikdy neuzival slobody, okrem roboty do ktorej vstava rano o 5piatej a vracia sa o 16stej- aby siel do skoly, tak potom rovno chodi do dielne robit fusky. na pivo s kamaratmi co maju kazdy tyzden-to mu ja pripominam, nech si ide s nimi posediet. samozrejme aj my ako rodina si chodime kazdy tyzden niekam sadnut. mat deti neznamena ze musi len s nami doma sediet a nebyt s niekym dalsim. to ze ty si sa tak rozhodol, je tvoja volba. ja som nastolila u nas doma takyto model, ja si uvedomujem co vsetko pre nas muz robi a na com mu zalezi. preto jeho psychicke zdravie a jeho kamaratske vztahy su pre mna dolezite. ja nemam problem s tym zeby siel s kamaratmi na vikend niekde na chalupu, ci do wellness, na preteky ci na chlastacku na chatu. aj on ma pravo na svoju chvilku len pre seba, tak ako mam pravo ja na tu svoju a nie je to o tom ze pri rodine existuje len jedina moznost a to tie chvile spolocne.
pokial ti vyhovuje tvoj pristup, to je tvoja volba. ak nie, ries zmenu, kazdy ma pravo a malo by to byt samozrejme, aby clovek mal cas nielen pre rodinu ale aj pre sameho seba.
@mk22 @zuzubb007 asi ma dovod preco ich zatial nechce, nepovedala ze ich nechce uplne.
Mozemu tu donekonecna polemizovat s " CO KED". co vy viete v akej je ona situacii, mozno si chce len udrzat dobre miesto alebo dostat sa na take aby potom ked sa vrati po rodicaku, tak nech to ma zaistene. kolko je tu takych ze muz jej da peniaze ale len vo vyske jej rodicaku a ked chce minut viac, tak nech vyuziva uspory, ci jej neda vobec nic alebo jej vycita ze ju aj deti zivi, kolko je tu takych co sa nemaju kde vratit po rodicaku, kolko je tu takych co prisli o povodne miesto a po rodicaku ich chcu dat na horsiu poziciu
@yosi moj muz si nikdy neuzival slobody, okrem roboty do ktorej vstava rano o 5piatej a vracia sa o 16stej- aby siel do skoly, tak potom rovno chodi do dielne robit fusky. na pivo s kamaratmi co maju kazdy tyzden-to mu ja pripominam, nech si ide s nimi posediet. samozrejme aj my ako rodina si chodime kazdy tyzden niekam sadnut. mat deti neznamena ze musi len s nami doma sediet a nebyt s niekym dalsim. to ze ty si sa tak rozhodol, je tvoja volba. ja som nastolila u nas doma takyto model, ja si uvedomujem co vsetko pre nas muz robi a na com mu zalezi. preto jeho psychicke zdravie a jeho kamaratske vztahy su pre mna dolezite. ja nemam problem s tym zeby siel s kamaratmi na vikend niekde na chalupu, ci do wellness, na preteky ci na chlastacku na chatu. aj on ma pravo na svoju chvilku len pre seba, tak ako mam pravo ja na tu svoju a nie je to o tom ze pri rodine existuje len jedina moznost a to tie chvile spolocne.
pokial ti vyhovuje tvoj pristup, to je tvoja volba. ak nie, ries zmenu, kazdy ma pravo a malo by to byt samozrejme, aby clovek mal cas nielen pre rodinu ale aj pre sameho seba.
@lauruska_sumienka Ja som spokojný. Preto som si založil rodinu lebo ma už taký život nebavil. Ja som reagoval na tvoje, že o čo všetko tá žena príde lebo pôjde na materskú. Moja prišla o presne to isté čo aj ja.
@lauruska_sumienka ale ved ty sama polemizujes hneď v prvej tvojej odpovedi.
Precitaj si jeho otázky, priame a jednoduché, či súd rozvedie manželstvo kde jeden nechce, odmieta mat deti.
Tvoje odpovede úplne o inom
Prvá aj druhá.
Prvá hneď sa navazas do autora..
Druhá píšeš úplne mimo, samé možno..
Chalan sa pýta ci takéto manželstvo rozvedu.

Bezdetných súd rozvedie na prvý šup. Žiaden problém.