Rozvod a deti: Kto získa starostlivosť?
Ahojte su tu zeny ktore riesili rozvod v case ked mali vase deti len niekolko mesiacov ? Moj ma 6 mesiacov a muz sa mi vyhraza ze maleho daju jemu. Malemu sa venujem nonstop je o neho postarane.
Chcem vediet ci dali dieta vam alebo otcovi
@tajnahostka je tu kopec podobnych prispevkov. Aky je dovod rozvodu? Pan manzel sa citi ohrdnuty, a preto sa ti vyhraza nezmyslami? Co by robil so 6-mesacnym babom?
@tajnahostka No, bohužiaľ tu v dedine máme taký prípad, že otec matke dieťa zobral a to nebola ani alkoholicka,ani narkomanka,o dieťa sa prikladne starala, titul Mgr.pred menom, učiteľka a aj tak dieťa prisúdili otcovi 😣och je to veľmi nespravodlivé, neviem si predstaviť vidieť svoje dieťa jeden víkend v mesiaci,je mi jej veľmi ľúto 😔
@luciador kolko rocne ??
dieťa zverili mne.... tiež ma vláčil po súdoch a potom decko nevidel 15 r.
prečo to robil som nepochopila nikdy...
je veľmi nepravdepodobné, že tak malé dieťa zveria otcovi.......to však neznamená že keď bude staršie nemôže požiadať otec o zmenu zverenia dieťaťa.....
@luciador tieto prípady sa stávajú , problémom je že" von " sa nedostane celý prípad. Je toho plný internet , kedy deti boli prisúdené otcom a matky sa sťažujú na sociálnej sieti. A keď sa pozrie človek podrobnejšie na prípad zistí , že nie je všetko také ako sa zdá. Nerešpektovanie nariadenia súdu , odnesenie dieťaťa xylz km , znemožnenie prístupu druhého rodiča k dieťaťu a i. Dvaja normálnejší rodičia takýto prípad nezažijú. Stačí aby jeden mal pocit že je viac , že druhého nepotrebujú a prípad sa môže krásne zamotať.

@tajnahostka vyhrážať sa môže, ale realita je taka, že rozhoduje skutočnosť kto
Sa o dieťa stará, kto zabezpečuje starostlivosť
Je to bábätko, musela by si byt alkoholička či narkomanka aby ti súd odobral dieta, pripadne ho hrubo zanedbať
Súd si môže vyžiadať správu napr od pediatricky, aj tam bude uvedené či dieťa prospieva, alebo je tam zanedbanie
Napokon, pán otec sa uspokojí s tým, že ti narobil kopec nervov a bude cely spokojný