Rozvod a manželské problémy na materskej dovolenke
Momentálne som na MD. manžel chodí do kurzu co chodí každý víkend domov. Vyhovára sa ze ho chalani z kurzu vyvolávajú furt niekam behať aquaparky, futbal, výlety pijú každý deň. Doteraz taky nikdy nebol. Dnes som prišla na to ze mi klame kde všade chodí. S manželom sme sa odcudzili ako tam začal chodiť, ani sama neviem prečo ci preto ze s nami nieje doma alebo preto ze sa strašne zmenil a to odcudzenie je skôr z mojej strany. S ničím mi doma nepomaha ani posratu umyvacku nevyberie. Ja sa doma ometam ako viem , varim periem upratujem, , kym dam malu spat caka ze uz hude navarene a ked nieje na cas navarene hundre ze je hladny a keď je tak hundre ze varím zle. a keď ho o niečo v domácnosti poprosím tak mi povie ze ja som na MD ze to je moja robota ze on nosi domov výplatu...O malu sa zaujima nie 100% ale zaujima, pohra sa s nou venuje sa jej.... ide o to ze sa mi čím ďalej odcudzuje, rozmýšľam už nad rozvodom pretože sa ani nezaujíma o moje problémy všetko ohľadom mňa mu je uplne jedno stále sa vyhovori ze on ma kopec starosti sam z kurzom . Nemám v ňom podporu. A v domácnosti nepohne ani prstom. Vie že nemám kam ísť bývať a na podnájom popri MD nemám tak ma drží v šachu. Hovorí že ma ľúbi ale podla mňa toto láska nieje , mozno iba zvyk, sme spolu 10 rokov. momentálne si chcem robiť školu ale vôbec ma v tom nepodporuje ešte hovorí že nechce aby som tam šla ze aj tak to neurobím . Rozmýšľam nad rozvodom , veľmi často, neviem ci len preháňam ale ja sa psychicky už ničím pri nom .
ocinka viac zamestnaj, a ty choď do práce. prídeš na iné myšlienky.
koľko má bábo, má viac ako 2 r ?
@danka719 veď mu nevar, neper, ukáž mu chladničku, práčku aj rodný list dieťaťa, že je jeho a ty si sa sama neoplodnila, to nebola len tvoja voľba ísť na MD, ale aj jeho. Tak nech ti nevycita, že on zarába, lebo donedávna si zarábala aj ty.
Ti požičiam panvicu, aby si nezlomila svoju, kľudne mu ju otrep o hlavu.
@danka719 Rozpravate sa spolu? Preco hned rozvod? Treba sa vratit tam,kde sa to pokazilo. Znovu najst tu blizkost. Len tak ho objat. Vypadnut niekam sami dvaja. Stali sa z vas rodicia a zabudli ste byt partnermi. Jeho unikom su teraz kamarati z kurzu,ale treba muza vratit do reality. Je otec rodiny,bolo by fajn organizovat rodinne vylety. Raz za cas nech vypadne s kamosmi,ale nie neustale.
@marca12 organizujeme rodinné výlety hneď na víkend keď príde, ale ja už vidím ze to nieje to co bývalo. Ako nastúpil do novej práce tak ma začal podceňovať ze ja neznamenám nič len aby som sa starala o domácnosť a dieťa. Stále sa ku mne správa povyšenecky , . Rozprávame sa ale keď začnem rozprávať o sebe chytí tablet a začne sa hrať ze on ma iné tarosti a chce sa odreagovať
@danka719 veď mu nevar, neper, ukáž mu chladničku, práčku aj rodný list dieťaťa, že je jeho a ty si sa sama neoplodnila, to nebola len tvoja voľba ísť na MD, ale aj jeho. Tak nech ti nevycita, že on zarába, lebo donedávna si zarábala aj ty.
Ti požičiam panvicu, aby si nezlomila svoju, kľudne mu ju otrep o hlavu.
@kavasmliekom keď to naschvál nerobím tak povie ze nič doma nerobím
ocinka viac zamestnaj, a ty choď do práce. prídeš na iné myšlienky.
koľko má bábo, má viac ako 2 r ?
@deti95060810 ma 1 a pol roka
Takemu by som ani caj nezaliala, nieto este obed. Mozno tak s kvapkou gutalaxu
@danka719 u rodičov nemáš podporu, žeby si išla k nim aspoň na začiatok? Na aký kurz to chodí, keď je taký dôležitý zrazu?
@danka719 u mňa by ako muž skončil. Znevažuje Ťa, opovrhuje tvojou pracou (áno, materská je práca na plný úväzok a nedocenena) a ponižuje Ťa (že nedokážeš urobiť školu). Nedokážeš ako budeš strácať čas a robiť služku arogantnemu blbovi. Lebo to sa z tvojho muža stalo. A vôbec by som sa nečudoval ak má milenku. Lebo takto väčšinou znevažuju svoju ženu a matku svojich detí chlapi čo zasuvaju dávno inde. Postaraj sa o Vaše dieťa, oňho už nie. O seba. Aby si mohla po čase odísť. Lebo takéto správanie je ako jed kvapkaný pomaly a pravidelne.
Kolko krat ste boli za ten rok a pol vonku vy dvaja ako par?
@danka719 je to smutné ale kvôli nemu sa určite netráp. Rob si svoje, staraj sa o malú a podporu hľadaj u svojej rodiny. Je veľa takýchto prípadov a nemôže ta to zničiť, skôr posilnit. Rozvodom by to bolo ešte horšie psychicky a samé naťahovanie. Takto veľa žien iba ochorie a začnú brat lieky.
nuž,ktohovie na aký kurz a s kým chodí....
Ahoj, už budem trápna s tou neverou, ale keď sa chlap začne takto hnusne správať k vlastnej žene, ja hneď vidím za tým milenku. Vlastná skúsenosť!
@kavasmliekom keď to naschvál nerobím tak povie ze nič doma nerobím
@danka719 tak mu ukáž, čo znamená, ked doma nič nerobíš. Naozaj nerob. A nie jeden deň, ale aspoň mesiac. A keď ti povie, že nič nerobíš, povedz, že ty vieš, že nie. A si takto spokojná.
Ahoj, už budem trápna s tou neverou, ale keď sa chlap začne takto hnusne správať k vlastnej žene, ja hneď vidím za tým milenku. Vlastná skúsenosť!
@ika02 presne. Aj ja mam skúsenosť.
Daj malú do jaslí ,aj ja som dala od jedného roka ,a išla som do práce. .z materskej som vyplatila jasle,a výplata mi ostala.
@danka719 no, ja by som rozmyslala ako z toho von. Mam osobnu skusenost, ak chces, napis mi správu. Vzdy sa da ist hoci na rok-dva k rodicom (aj tak sa tie sudne procesy lepsie predychavaju, ked byvas s niekym blizkym). Postupne sa osamostatnis. Navyse treba mysliet na to, ze dieta vidi ako sa k tebe muz správa a je mimoriadne nevhodne aby toto malo odpozorovane ako normal. Ked uz nie kvôli sebe, tak aspon kvôli buducnosti dietata by som odisla.
@danka719 je to smutné ale kvôli nemu sa určite netráp. Rob si svoje, staraj sa o malú a podporu hľadaj u svojej rodiny. Je veľa takýchto prípadov a nemôže ta to zničiť, skôr posilnit. Rozvodom by to bolo ešte horšie psychicky a samé naťahovanie. Takto veľa žien iba ochorie a začnú brat lieky.
@mimi2018 prepac ale co sme v stredoveku? Raz ked si ta muz nevazi nemas preco "vydrzat'". V 21. Storoci si radsej poviem: aj tak sa staram sama o vsetko, tak naco mi taky muz je. Muz ma byt v prvom rade opora a nie pritaz. Sudny proces prezije, je to strasiak, ale v realite sa da prezit a navyse existuju aj mimosudne sposoby ako mediator a pod.

@danka719 Rozpravate sa spolu? Preco hned rozvod? Treba sa vratit tam,kde sa to pokazilo. Znovu najst tu blizkost. Len tak ho objat. Vypadnut niekam sami dvaja. Stali sa z vas rodicia a zabudli ste byt partnermi. Jeho unikom su teraz kamarati z kurzu,ale treba muza vratit do reality. Je otec rodiny,bolo by fajn organizovat rodinne vylety. Raz za cas nech vypadne s kamosmi,ale nie neustale.