icon

Rozvod a výživné na manželku počas rozvodu

pp2014
4. nov 2020

Ahojte, poprosím Vás vie niekto poradiť dobrú/dobrého rozvodového právnika v Žiline?
Ja platím všetko sama, byt, stravu, deťom veci a čo potrebujú do školy... všetko v domácnosti.
On nerobí a chce po mne cca 300 eur mesačne. Navrhla som polovicu z toho čo ostane po zaplatení všetkého-aj stravy. Nesúhlasí a chce to dať na súd.... prosím radu, prípadne vaše skúsenosti... ďakujem.

Strana
z2
cacianka
15. nov 2020

PS. Moj chlap sa vyjadril že je jeb.uty

lienka.7
16. nov 2020

@pp2014 byt je tvoj? Ak tam ma TP, zrusit a vystahovat ho... milenka? To nemyslis vazne...
Zmen pravnika a pytaj vyzivne na deti. To ze nerobi, ta nemusi zaujimat... nech ide vykladat do tesca prepravky.
Smiem sa spytat, naco ti je taky chlap????
To, ze si mu pozrela do mobilu trestne nie je... to mu ho este aj platis? Kupila si mu ho? Je na teba pisany? Potom je to tvoj mobil 👌

pp2014
autor
16. nov 2020

Ahojte. Mobil je jeho. Kym robil, platil si ho sam, teraz chce po mne tych 300, akoze vreckove.. Ale uz je to v riešeni. Rozvod... Dufam, že nebude vytahovat to pozretie do mobilu. Priznavam, ze som dost lustrovala, co tam ma. Ďakujem za podporu.. hýbe sa to. Momentalne je u rodicov uz pár dní...

cacianka
17. nov 2020

Nepriznaj lustrovanie.ved aky ma dôkaz. Keby nieco len si pozrela ked sa tvoj vybil...
Pozor co ti radi hore ze ak je byt tvoj zrus mu TP a vymen zámok. Az PO rozvode.

cacianka
17. nov 2020

Ako reaguje jeho rodina na tento stav ?

pp2014
autor
19. nov 2020

Ďakujem cacianka. Vela veci som tu našla. Aj inzeráty mu posielam cez mail aby bol dôkaz.

pp2014
autor
19. nov 2020

@cacianka Zdrzanlivo, nechce sa postaviť ani za jedneho-ich reakcia je, že neziju s nami a je to nas zivot, pomahaju s detmi, ale okrajovo som sa dozvedela, ze mu vraj otec riadne nalozil a mama plakala.

cacianka
19. nov 2020

@pp2014 aspon tak.keby sa miešali, zasahovali, rozostvavali vas dvoch, nedajboze utocili na teba, by bolo horsie. Ak by bol medzi vami nejaky dialóg, povedz maximalne iba zakladne fakty, co ti nevyhovuje, radsej na neho nekydaj. Nieco ako dekorum, ale ak sa spytaju priamo, povedz pravdu.

lienka.7
19. nov 2020

@pp2014 sorry, ale ja by som mu dala take vreckove, ze by sa dototo... akoze dokazem pomoct, podporit... nie som necita. Ale toto je na mna moc 👎👎👎
On si bude mobilovat (co a s kym je teraz jedno). A ako.dosiel na 300€???

pp2014
autor
22. nov 2020

@lienka.7 Ahoj, no zhruba si zrátal svoje osobné výdavky-pivko, občas kino, s kamošmi futbal.. asi aj mobil, holič, benzin do auta.....

cacianka
22. nov 2020

@pp2014 srandista.
Nema kožu na hube...

lienka.7
22. nov 2020

@pp2014 ahoj, prepac, nechcem sa ta dotknut, urazit ta... ale toto snad nemyslis vazne preboha.
Takze ty mu mas financovat pivko, kino, kamosov???? A co este ???
Wellness vikend s frajerkou???
Si to teda spocitajme : 300€ povalac, 300€ ty, 600€ deti (ratam ze mas 2), min. 400€ vydavky sbyvanim... to mame min. 1.600€ co akoze platis??? Hmmm. No super 👌
By som mu s usmevom povedala, aby si podal navrh... na sude mu to patricne vysvetlia 👏
A potom podala navrh na sud ja. Ale trosku s inym "obsahom".
Sorry.

mandarinka555
22. nov 2020

@pp2014 Na tvojom mieste by som ho vyhodila z bytu (píšeš, že je výlučne tvoj) a žiadala výživné na deti...teba nemusí zaujímať, že nemá peniaze...a nedala by som mu z mojich ani jediný cent...zdravý chlap a nepracuje???? To kde sme ?

Strana
z2