Rozvod by bol lepší, no manžel ho odmieta
Potrebovala by som nestranný názor. Náš problém začal asi 4 roky dozadu, keď som pribrala asi 7 kg. Manžel aj keď vedel, že sa pokúšam schudnúť mal nemiestne poznámky pred rodinou aj priatelmi, že to dobre nevyzerá.Raz mi doniesol na papieriku dietu od kolegu a vtedy sme sa pohádali a manžel vyslovil vetu: Mne sa tlustý ľudia hnusia. Vtedy som začala pátrať, prečo je takýto na mňa a otvorila som mu správy, kde mu kolegyňa posielala niekolkokrát linky na darčeky pre naše deti. Ja som o tých darčekoch vôbec nevedela, so mnou komunikuje minimálne, (niekedy sa so mnou nebavil aj 3 mesiace, keď si napr. myslel, že som sa smiala jeho matke). Ja som si vždy myslela, že je málo komunikatívny tak som to vždy tolerovala, ale pravdepodobne nieje keď v robote dokáže komunikovať. Keď som sa ho nato opýtala, prečo nerieši naše súkromné veci so mnou, ale s kolegyňou, tak mi klamal, že nijaké správy si neposielali. Toto je tak v skratke bolo toho oveľa viac, drobné klamstvá a vyrieknuté slová, keď sme sa na niečom dohodli išiel do práce a na druhý deň bolo všetko inak, kritika z jeho strany na všetko, čo robím.Toto všetko spôsobilo, že som manželovi prestala dôverovať a neustále som mu to vyčítala pri každej hádke. V poslednej dobe sa hádame čoraz viac a aj agresia z manželovej strany voči mne narastá, už nemá problém ma ždúrnuť, či tlačiť do sedačky, povedať mi nadávku. Rozviesť sa nechce, vinu zvaluje na mňa vraj som žiarlivá a hladám chyby, Chcem tak veľa, aby manžel so mnou komunikoval, nezatajoval predo mnou, riešil problémy ale aj radosti ako kupovanie darčekov so mnou a nie z cudzou ženou, ktorá naše deti ani nepozná. Už nevládzem pripadám si uplne sama na všetko, každý si riešime svoje a myslím, že by mi bolo lepšie samej ako s ním.
Myslim, ze je to uplne jednoznacne. Ja som mala velmi podobnu situaciu, kedy moj muz neustale hovoril, ze problem realny nemame a ze to len ja ich hladam. Miesto toho, aby sme sa rozpravali, "suchal" mobil po veceroch.. v spolocnosti sa venoval inym ludom, ja som tam bola akoby sama...Ked som sa stahovala od neho, nepovedal ani slovo. na sude hral divadlo, dokonca aj ronil slzy pred sudkynou. Mala som dobru advokatku, vratila sa po materskej a mozno aj preto bola velmi ludska, do rozvodu ma netlacila, na jej radu som skusila poradnu (bez vysledku), ale ked som zavahala, tak mi vzdy pripomenula, ake to medzi nami bolo. do dnes som jej za to vdacna. pretoze som nielen stastne rozvedena, ale uz aj stastne druhy krat vydata. keby som kedysi nenazbierala odvahu, tak by som sa s nim este trapila. pri rozvode mal moj syn 4 roky - ked som to ja zvladla, tak aj ty to das.

@lusana chudnut a pracovat na svojej postave mas kvoli sebe, pre svoj dobry pocit, nie pre niekoho ineho. Pre svojho manzela (dufam, ze coskoro byvaleho) zacni chodit na box alebo karate, ked sa uvolnia opatrenia. Aby si mu mohla zrovnat fasadu, ked bude nabuduce do teba strkat alebo ta tlacit do sedacky