Znova manželova kolegyňa

1. nov 2022

Ahojte, dávnejšie som pridávala túto diskusiu..
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzelova-kolegyna-sa-sprava-zvlastne/?page=3
Včera som zistila, že táto manželova bývalá kolegyňa robí opatrovateľku môjmu postihnutému švagrovi, bol prekvapený aj on..
Ale.. mne sa všetko vrátilo a posledná správa od nej bola zrejme odpoveď na niečo, čo jej ten blb písal, pretože znela ,, mrzí ma, ako to dopadlo". My sme sa včera strašne pohádali, lebo ja som ho vtedy prosila, aby s ňou už nekomunikoval a zjavne vtedy ešte áno. K tej hádke.. Povedal mi, že škoda, že ma aj nepodviedol, lebo by z toho aspoň niečo mal, keď boli preto také problémy.. Hádka pokračovala ďalej a povedal mi, že ma podvedie teda, aby z toho niečo mal, keď som sa spýtala, že čo by z toho mal, povedal, že chvíľkové potešenie.. Mne sa v tú ranu zhnusil, i keď sa potom ospravedlňoval, že to povedal v návale nervov atď., že by nikdy nič také nespravil.. No ja s ním nekomunikujem vôbec, ja ani neviem, čo ďalej.. V marci sme sa mali brať v kostole ( 6 rokov sme zobratí na úrade, lebo je neveriaci).. Ja ani nemám chuť s ním prehovoriť.. Myslíte, že to prejde, alebo to len strašne nafukujem v návale sklamania? :(
Ďakujem

veselo_neveselo
1. nov 2022

Ja nechapem, co sa s nim hadas, ked nic zle nespravil? Ci co take hrozne, nejak nechapem.
Ked to hrozne co spravil je, ze komunikoval s kolegynou/byvalou/inou zenou, tak skludni hormon a nechaj ho dychat.
Inak aj z toho, co ti v hadke povedal, priamo srsi frustracia z toho, ze po nom ziapes za nic, on je v tom nevinne a este je aj ten zly.

autor
1. nov 2022

@veselo_neveselo možno máš pravdu, ale keďže samému jemu sa zdala komunikácia od nej divná, tak sa rozhodol, že s ňou nebude komunikovať a o to som ho poprosila aj ja, keďže tam potom padli aj smajle s pusinkami.. A nedodržal to, čo mi sľúbil, proste jej napísal a tým dal najavo, že je mu prednejšia ako vlastná žena..

loginexistuje
1. nov 2022

ty si asi stihacka a riadna hysterka
nechapem dovod tej hadky ved ty ho sama zenies do nevery skus popracovat na svojom sebavedomi s psychologom

autor
1. nov 2022

@loginexistuje áno, lebo pokiaľ budeme stretávať ženu, ktorá mužovi posielal pusinky a on jej hrdo odpisoval, nebudem s tým ok..

loginexistuje
1. nov 2022

a co ako s nou chces urobit ? najlepsie by bolo keby ste sa nevzali aby on mohol mat normalny vztah s inou partnerkou

autor
1. nov 2022

@loginexistuje toto si vtedy písala ty.. a dnes inak.. vtedy som si ho ja zastávala..

loginexistuje
1. nov 2022

precitala som si minulu diskusiu ale prepac pondvoch rokoch nieco taketo vytahujes treba si to dat v hlave do poriadku

autor
1. nov 2022

@loginexistuje dám na tvoje rady 🙂 rozídem sa s ním a ja sa dám do poriadku u psychológa

ruzovakrava
1. nov 2022

Počkaj on ju kontaktoval teraz? Alebo si sa začala špárať v minulosti a preto ste sa pohádali?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. nov 2022

@ruzovakrava v minulosti.. lebo ju budeme stretávať vo švagrovom byte..

autor
1. nov 2022

@elizabet173 budeme ju stretávať vo švagrovom byte, tak mi to nebolo príjemné..

ruzovakrava
1. nov 2022

A k opatrovaniu švagra sa dostala ako? Náhoda alebo ju dohodil manžel? Pozri v minulej diskusii si písala že ju blokoval takže ak spolu nekomunikujú, neschováva si mobil, nespráva sa divne, tak nenafukuješ to trochu?

autor
1. nov 2022

@ruzovakrava netuším ako, lebo ona dovtedy robila recepčnú.. tak s mobilom chodí všade, ja mu ho nekontrolujem, to zas jeho súkromie

zun
1. nov 2022

Ty si to vytiahla kvôli svojim pocitom. Zbytočne si vytiahla staré zvetrané hovno na vzduch. Zasmrádlo…

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ruzovakrava
1. nov 2022

Pozri, keď ty sama nevieš či spolu komunikujú tak tu ti to nikto nepotvrdí ani nevyvráti. Ak začneš pichať do 💩 ktoré ste pred 2 rokmi zamietli pod koberec tak sa nemôžeš čudovať že začne smrdieť. Reaguješ neprimerane a urazila si sa keď mužovi povolili nervy. A hej, prestrelil aj on, ale ak zvykneš doma robiť dusno a vyrábať problémy z ničoho, tak už asi má toho plné zuby.
S mobilom chodím všade aj ja, ale keď mi ho mm chytí do ruky a ide sa pozrieť aké mám v ňom nové fotky našich detí, tak nie som nervózna. Čo urobí on keď spravíš to isté?

autor
1. nov 2022

@elizabet173 tak je pravda, ze predtym ho nenosil, nechaval ho volne polozeny hocikde.. teraz nie.. ale je to jeho sukromie a tam ja nejdem.. ano, mame dceru..

autor
1. nov 2022

@ruzovakrava praveze nie, ja nie som z tych.. mali sme uplne ine podstatne problemy atd.. od tej doby naopak super manzelstvo, preto som si ho chcela vziat aj v kostole..a neviem, ja mu neberiem jeho mobil..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. nov 2022

@jabadabadu áno, vtedy som si ho zastávala, ale včera mi povedal, že bola na neho namotaná, lebo mala doma problémy s mužom, takže to zmenilo môj pohľad..

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
1. nov 2022

Ach no, tak ty naozaj preháňas. A co aj ak bola na neho namotana? To sa stane xy ludom za zivot a vobec to nemusí mat niic s neverou. Tvoje argumenty stoja na vode a nečudujem sa mu, ze povedal co povedal. Divím sa, ze sa hádal s tebou dalej. Tresla.by som dverami a isla preč...

veronikaszabova
1. nov 2022

Vy ste sa vcera pochytili a ty si vytiahla dva roky staru vec, aby si to vygradovala? 🤦

doriiis
1. nov 2022

Nuž...keď s ňou nič nemal doteraz tak teraz uz len z trucu bude mať.Urobila si obrovskú chybu,že si sa tejto téme začala vôbec venovať a vyťahovať pri hádke veci z minulosti je také zbabelé.Myslim,že takto si ho len sama vohnala medzi stehná tej druhej

autor
1. nov 2022

@doriiis nevadí, stratí len on..

doriiis
1. nov 2022

@autor...trošku ťa chápem,ale mala si ísť na to inak.Rafinovanejsie

autor
1. nov 2022

@doriiis áno, a ako?

doriiis
1. nov 2022

Mala si tému že ona bude opatrovateľkou švagra nahodiť len tak,medzi rečou.Cakat,čo na to povie a sledovať jeho reakcie.Mne není celkom jasné,kedy sa jej on ozval ..teraz niekedy?