icon

Rozvod - nezúčastnenie sa kvôli chorobe

lnocka
21. sep 2022

Ahojte ako to je prosím keď máme stanovený termín pojednávania a ja sa ho nechcem zúčastniť kvôli zdravotným problémom ?

carmen0021
21. sep 2022

@lnocka treba poslať ospravedlnenie s prípadnou PN-kou

lnocka
autor
21. sep 2022

@carmen0021 na PN nie som asi ma čaká v decembri operacia a termín mame v novembri ale mam byt bez stresu nech sa mi to ešte nezhorsi tak uvažujem nad odloženie pojednávania len nie som PN

deti95060810
21. sep 2022

máš právnika čo ťa zastupuje na súde? Ak áno, je dobré sa s ním poradiť a on ťa ospravedlni na súde... kľudne mu môžeš povedať že máš zdr. problémy...

horty99
21. sep 2022

@lnocka Obdivujem ťa že to chceš predlžovať. Aj s polámanou nohou by som sa na súd dostavila ( keď som to absolvovala ja ) len už aby to bolo za mnou - no aj tak to trvalo 3 roky.

loginexistuje
21. sep 2022

a realny dovod preco sa nechces zucastnit ? len tak ta neospravedlnia na zaklade tvojho vyhlasenia sud nie je holubnik

ale mozes spatvziat navrh

paulinadreamy
21. sep 2022

@lnocka stačí zájsť za právnikom, ktorý spíše potrebné dokumenty. Môj ex povedal, že sa nemôže zúčastniť, pretože je odcestovaný. Súd to neskúmal. Všetko prebehlo bez jeho účasti.

mondolina
21. sep 2022

rada by som počula reálny dôvod pre, ktorý sa nechceš zúčastniť.

kubkovamama
21. sep 2022

@lnocka aj keď ti je zrejme psychicky ťažko,mala by si to absolvovať osobne.Za prvé ti neskutočne odlahne ešte len po ceste z miestnosti a za druhé dobrý pocit,že si sa prekonala.Ak ťa to až tak vážne môže rozhodiť,tvoj lekár by nemal mať problém dať ti PN alebo potvrdenie.Pravnik môže ísť sám miesto teba,ale to máš ďalšie financie navyše a každý sudca je iný

carmen0021
22. sep 2022

Pokiaľ je rozvod manželov, ktorí nemajú deti, prípadne deti sú už dospelé, tam nie je potrebná účasť, ale myslím, že pri maloletých deťoch to bez účasti nepôjde, vždy sa vypočúva aj matka aj otec, tiež si myslím, že zbytočne to budete len naťahovať.

drzaopica
28. sep 2022

Neviem ako to je pri detoch, ale kamaratka sa rozvadzala s uz velkym dietatom a jej muz 2x neprisiel myslim, ze do tretice ich uz mozu rozviest.Ty tam vobec nemusis ist.Ale radim Ti tam ist a netlacit to pred sebou.Alebo sa daj vtedy na PN, ale pochopia, ze to je ucelove.