icon

Rozvod po roku

15. aug 2023

Čo môže byť príčinou rozvodu po 1 roku, keď predtým dvojica spolu chodila 5-10 rokov? Máte skúsenosť niekto? Nejde mi to do hlavy, tá rýchlosť rozvodu po svadbe.

Strana
z2
derdia
19. aug 2023

Ze neriesili problemy, zatvarali pred nimi oci, zametali pod koberec. "Chceli"svadbu, lebo je to in, biele saty, uces, chvilka slavy....prisla realita, nie ta" vysnivana" ale obycajny zivot...
Ked niekto hra divadlo pred svetom, a potom bude dospeje, alebo si zrazu fakt uvedomi, ze s tymto clovekom vlastne nemam naozaj nic spolocne, len som chcela mat.. Tak som zatvarala oci...
Asi tak nejak.
To si ja myslim.

kamarelo10
19. aug 2023

brat chodil a zil s frajerkou 8 rokov po 3 mesiacoch od svadby bol rozvod

mikadooo
19. aug 2023

Že nechceli už rušiť svadbu. Že svadbou sa nič zázračne nevyriešilo. Že on ju udrel. Že jej zahýbal (resp. ona jemu) pokojne už aj pred svadbou, akurát sa to prevalilo až po svadbe. Že jej šlo o majetok a jemu to po svadbe doťuklo. Atď. Milión dôvodov. Musíš sa opýtať tých dvoch dotyčných 🤷🤷🤷. Ja poznám jedných s dôvodom 1 a jedných s dôvodom 2.

janage
19. aug 2023

Obaja spolu začali chodiť veľmi mladí. Prísna katolícka výchova, zvlášť na jednej strane, nemohli byť nikde sami spolu. Svadba hneď po skončení školy, spolocne bývanie a do pol roka rozvod lebo zistili, že nedokážu spolu žiť.
Teraz obaja majú svoje rodiny a vyzerá, že im to klape. Ale rozvod bol psychicky veľmi náročný

marrs
19. aug 2023

Mala som znamu, ktora sa s chlapom rozisla, opat sa dali dokopy a furt dokolecka 11 rokov. Nakoniec sa vzali a po troch tyzdnoch sa rozisli, lebo on mal inu uz 5 rokov.. a zistila to tak, ze jej ta zenska napisala na instagram :D

evkakorcek
19. aug 2023

Ja som to mala tiež. Rozvod po roku. To netreba riešiť. Zmenila sa energia vo vzťahu.

mandzula
19. aug 2023

Bezi tu jedna tema o tom, ze ludia su schopni roky cakat na sex az po svadbe.
Mozno zistili, ze im to prave v posteli neklape.

simca06022011
19. aug 2023

urcite si nerozumeli aj predtym, mysleli ze svadba vsetko vyriesi,ze problemom je to ze nie su "svoji" a pod.. poznam takychto, par pripadov, jeden je pre mna vystraha, cely vztah hadky, nezhody rozchody, odchody k rodicom potom svadba, potom sa zase dali dokopy, potom zase sa rozisli... no cirkus :D

Strana
z2