Sťažnosť na doktora
Dobrý deň,podávali ste už niektorá sťažnosť na doktora ktorý vás odrodil?Ak áno,ako ste postupovali a ako sa to riešilo a nakoniec dopadlo?
Ďakujem.
@ayanamirei nebuď taká skeptická, ja sama mám také informácie od niektorých konkrétne dvoch lekárov že sa ti rozum zastavuje...ale tomu by sa ani uveriť nedalo by som vyzerala jak šialená krava s konšpiračnou teóriou....súdnictvo lekári politika všetko je prepojené ver tomu. sama mám strednú zdravotnú a čo som videla na praxi by si plakala....bojovať sa ale proti tomu nedá to viem už dávno. je možné že ak by aj všetky poškodené mamičky spravili súpis "nehôd" do dvoch dní by to zmizlo z povrchu zemského.
@ayanamirei preto som bola aj prekvapená že sa vôbec prípad Trnavskej nemocnice dostal vôbec na súd, ale vidíš síce sa dostal ale prd z toho potrestanie žiadne, opatrenia pre budúcnosť žiadne
@ayanamirei prečo nie? ja v tom nič podozrive nevidím skutočne
@ayanamirei jak chceš ale v svojom vlastnom záujme ak budeš mať možnosť, lekárom sa vyhni. ja sa aspoň určite vyhnem, radšej skapať doma v pokoji.
@ayanamirei och bože ty ziješ v rozprávke to že nedava bodky čiarky neznamena že neodpisal dalšia vec ty vieš ako vznika epilepsia ake sú druhy ake následky ty mňa nepoznáš na taku ako ty škoda miňať energiu teba sa to netýka tak sa do toho nemontuj ty mňa ideš učiť a poučať o epilepsi na ktoru sa liečim 28 rokov ty hovno o tom vieš všade si bola len v koňovej riti nie ty nič o tom nevieš a čo si mysliš ked jej lekár povie že si nárokuje na nahradú škody koľko si mysliš že zapyta či povie že nechajte to tak ty máš vôbec pojdem o tom že koľko to je kam isť koľko rokov chodiť a nepiš o epilepsi nič nerozumieš tomu zbytočné nemiňaj energiu a čas a to že som bola na ARE no nie idem si vymyšľať hoci kto hoci komu len tak nakeca že bol na ARE tak to asi by bol fakt na hlavu a že prišel udýchany predstav si prišiel uveril doktorke ktorá mu povedala koľko má kg bez toho aby sa presvedčil jasne kto nezažil nemôže pochopiť potom mu sice nešlo až tak do hlavy prečo ked ju začali prebudzať neišlo ju zobudiť ked sa čudoval že správne urobil že ked dal narkozu toľko koľko mala mať skontroloval papiere a skoro odpadol ked zistil že čo sa stálo a áno zlomila jej sestrička nohu nechtiac samozrejem aj sa ospravedlnila mala slabe riedke kosti oslabena tak jej pukla kosť čo je na tom pochopil sme ospravedlnila sa a čo sme mali robiť čo ju mám zabiť a áno vyfackal ju aj malý autista bol bez doprovodu lebo matka nemala peniaze aby si zaplatila posteľ aby s nim tam ostala to môže len do 3 rokov mal 5 rokov matka to vysvetlila tak že malý sa k nej ozyval k našej dcérke a kedže naša dcérka nerozpravala ani nijake zvuky nevydavala dal jej facky áno bolo to ľuto tak isto sa zaňho ospravedlnila sestrička uviedla pri pohovore u primára že boli len dve sestričky jedna sanitárka a na oddeleni bolo 29 deti jasne že sa neda všetko ustražiť tak asi tak mňa sice nezaujima čomu veriš čomu nie ale nechod chorému niečo pisať o tom o čom nič nevieš nikdy si to nezažila bud rada že si zdrava a horšie veci sa v nemocnici robia moja mama ma švagra a zamenili mu krv v Košiciach išiel do nemocnice po svojich a skončil na cintorine, idú zdrave ýženy na pôrod pridu nielen o zdravie ale aj o dieťa ,naša susedka išla do nemocnice 50 ročna a zavolali im že zomrela to ej bežna prax v nemocnici.
@dilino kašli na to, ty si to zažila tak vieš. to sú také veci šialené že uveriť sa im proste nedá presne preto to funguje aj naďalej. lebo to sú jednoducho šialenosti, ktorým sa nedá uveriť až keď ich zažiješ alebo ti o nich porozpráva dôveryhodná osoba. pozri sa len na tie "nástrihy" keď žene rozstrihnú celý zadok (vraj niekedy sú tak šikovný) že aj druhý zvierač...tie ženy si začnú nahovárať, že to bolo asi dôležité keď to tak lekár spravil, neripustia si že boli obeťou nešikovnosti alebo dokonca sadizmu...to sú všetko len veci o ktorých tie ženy vedia ale nič sa nedeje. kašli na to, niekedy ľudia potrebuju rozprávku, inak by sa zbláznili
@angie666 hej no tak skús teda to UDZS ja som napisala len svoju skúsenosť zato že dáš na UDZS nič nestratiš a uvidiš čo ti napišu aspoň ked niečo v rukách máš tak vyskušaj podaj ved pôjdu na kontrolu lebo ked dáš podnet do 30 dni by mala isť lekár z UDZS do nemocnice aspoň že niečo máš majú sa od čoho odraziť skús a uvidiš ked bude mať z UDZS kladnu odpoved že pochybili tak sa chod opytať za nejakým právnikom skús v Nitre napišem ti do SS
@ayanamirei nie všetci autisti sú zlý a sú aj taký čo chodia do škôlky a do školy a nikto v nemocni nereval a nedavali a nekrmili ho liekmi tak ty si naštuduj nič nevieš ani o epilepsi ani o autizme a nikto si nič nevymyšľa
@ayanamirei neotravuj slušných ľudi a bull shit ako pišeš vyjadruje o tebe to že veľa rozumu si nepobrala.
No ako ste nakoniec dopadli? Malý v pohode? A čo sťažnosť dala si ju?...