Stretávanie sa s druhým rodičom

11. feb 2023

Keď mám zverené dieťa a neurčenú dobu stretávania s druhým rodičom, dieťa nechce tam spať môžem určiť, že tam dieťa nemoze spať? Aj mu škodí na psychike, co mam nahraté, tak mi vraveli nedaj ho, ale zas na deň aspoň. Dakujem za radu.

luccija
11. feb 2023

Prečo ste si jasne nedali určit v rozsudku kedy môžu byť spolu?koľko má dieťa rokov?keď ho bude chcieť každý 3 deň vyhovies mu?je to jeho otec, nedala si presne určiť stretávanie, takže to je len na vás...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
11. feb 2023

@luccija ja som dala urcit, ale on nechcel

autor
11. feb 2023

@elizabet173 to sa neda zistit z nahravky ze si nevymyslal? Sam povie ze tam nechce spať

autor
11. feb 2023

On mu rozprava ze je druhy taky isty chlapcek ako on, a ze uz chce odist z tohto sveta, na mna nadava pred nim

draik
11. feb 2023

Nemôžete.

sissy27
11. feb 2023

Nechapem, ak mas problemoveho exa, preco si nevyriesis sudnou cestou stretavanie? Ze on nechcel nie je argument, jeho nazor na toto nikoho nezaujima. Normalne si podaj ziadost na sud o upravu styku a vybavene.

luccija
11. feb 2023

Tak choď za kolíznou a ries to na súde.On má nejaké psychické problemy či je feťák, alkoholik?
Chuďa dieťa:(

autor
11. feb 2023

@sissy27 podám, sudca povedal ze teda sme dospeli dohodneme sa, ja som mala v navrhu presne urcene podla pravnicky stretavanie, privolila som, ze podla dohody. To zacal platit vyzivne prvé, teraz dva krat nezaplatil. A dieta mi zacalo toto hovorit ze je aj druhé take isté, a vyslo z neho aj to ze nechcem byt na tomto svete ..to som ho nahrala..ze povedz mi prosim Ta co to tato hovoril? A znovu to povedal jednym šupom ze nechcem byt na tomto svete..chcem z neho odist a je aj druhý taky chlapcek tKy isty ako ako ja..ale to vravel viackrat od Vianoc. Ja som tam bola pred tymto ako to povedal lebo na mna pred nim nadaval.
@luccija ano pije a podla mna aj fetuje a hra automaty, ale navonok sa robi ze podnikatel, ale vravim zaplatil vyzivne raz a teraz svakrat nie. Dieta ma cez tri roky.

autor
11. feb 2023

Na socialke ze som bola raz ze na mna nadaval pred nasim dietatom. On ho chce do starostlivosti nechce sa starat, ze ja mu budem platit, ale nezaujma sa, nevola, nic nekupi. Teraz rano zavolal ze ho chce, aj na socialke mi povedali ze mu ho nemam dat, ale ja neviem ako mu ho nemam dat. Bude tam do vecera, dieta tam nechce spat, to povedal aj minule, ze len cez den sa pohrá..je zaroven aj u babky, ale ze tam nechce spat, ale aj predtym to vravel a nechal si ho..ved male dieta prehovori. Ja s tym nemam problem, keby to sa nestalo ze na mna pred nim nadaval plus toto co povedal. Ja maleho nemam ako ovplyvnit, ako povedali na socialke ze nahravky neriesia, ze mu to mozem predtym hodinu hovorit nech to povie. On je maly na vymyslanie, aj ako to povedal sam od seba, a to bolo aj v taku chvilu ze nebol cas na ovplyvnovanie, boli sme sa kupat a prisli sme s todinou pol hodinu potom ako isiel spat to len tak zrazu vyhrkol..ze nechce byt na tomto svete...ja šok..ze ved tak maly nemoze mat depky..ani z telky to nemoze mat a nahrala som ho ..ze co to povedal tato, som z toho smutna
..a odlahlo mu ze som mu povedala ze iny taky chlapcek neni ako on, len podla mena,..

autor
11. feb 2023

@draik prečo nemôžem?

autor
11. feb 2023

@draik ved on nemá urcené stretávanie.

januska12323
11. feb 2023

Daj si určiť stretávanie v prvom rade, dohodou býva keď sa ľudia vedia dohodnúť, vy to neviete. Ak nebude platiť to rieš tiež.

tanyag
11. feb 2023

Moja keď malá tri roky, tak také vymýšľala, žeby sa vám rozum zastavil...skôr to bolo vtipné, ale tiež šok, že odkiaľ to má...keďže doma to určite nepočula a nevidela ..a do škôlky nechodila...preto sociálka, takéto nahrávky neuznáva...smer súd...do žiadosti dať všetko, že pije, fetuje, hrá automaty atď. s nahrávkou nepochodíte...ja len k tomu, že také malé dieťa by si nevymýšľalo...detí majú fantáziu...možno to počul od otca v nejakom kontexte a detí si rýchlo zapamätajú to, čo by nemali...

luccija
11. feb 2023

Hlavne to ries a nemotajte dieťaťu hlavu.

autor
11. feb 2023

@tanyag ja naisto viem, ze si nevymysla, ale viem co myslis..