icon

Striedava starostlivosť - 10 ročný syn

kinlly7
28. sep 2021

Ahojte, syn má skoro 10r.V striedavke ho mame 3roky odvtedy co nastúpil do školy. Nechcela som to, ale nakoniec som nato pristúpila. Synovi to vyhovuje. Keď je on v pohode, som aj ja. Syn chodí 4roky na futbal, jd v klube a baví ho to, začo som veľmi rada, že športuje. Problém je taky, ze ten týždeň, vo ho ma ex, ho nechce na futbal voziť (býva vedľa v dedine) my v meste. Keďže chcem, aby tam syn chodil (aj syn chce) tsk musím chodiť pre neho na tréning aj ho z tréningu zaviesť k ex naspäť. Odmieta ho voziť. Je to 3x do týždňa + zápas cez víkend. Neviem už čo robiť. Bola som za koliznou, ta mi moc neporadila. Mate nejaké skúsenosti, rady... Ďakujem

Strana
z3
luccija
28. sep 2021

@kinlly7 je baby Ti poradia ako ju nájdeš niekde v skupinkách vlavo sú tam fungovaní ľudia možno sa posunie vpred

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
evinka400
28. sep 2021

@luccija dobrý nápad.
@kinlly7 poslala som ti pozvánku. Skupina sa volá Právne poradenstvo.

dominika_sk
28. sep 2021

@yanni aj ja mam skoro 10ročneho a ešte 1,5r menšieho a tiež mam na staršieho striedavu starostlivosť. Jeho otec byva 25km od nas, vozila som syna každe rano a každe poobedie naspať 2 roky do školky ktora je hneď vedla jeho domu. Viem o čom hovorim😜

kinlly7
autor
28. sep 2021

@dominika_sk co.... To prečo....

gleep1
Autor odpoveď zmazal
luccija
29. sep 2021

@evinka400 môžeš prosím aj mne poslať pozvánku ďakujem

dominika_sk
29. sep 2021

@kinlly7 tak to je jedno čo a prečo. Ide o to že som každe rano a každe poobedie išla hosinu v aute lebo je to taka cesta kde su denne kolony a zvladla som to. Zvladni to s usmevom na tvari, to je najlepšie čo možeš urobiť🙂

maris5
29. sep 2021

@kinlly7 premyslam, ze uz ma 10 rokov. Cize je v 4. triede, posledny rok v druzine. Potom bude chodit zo skoly skor. To by uz mohol chodit aj busom a ist na trening.
Isla by som opat za koliznou, v podstate brani dietatu v aktivite. Kedze ho tam neodnesie. Pride mi to smutne. Ked to das na sud a prehras bude este viac na koni. Mozno sa poradit s pravnikom. Je tu skupina pravne poradenstvo, alebo na FB opytaj sa pravnika.

Ked nastupis do prace po RD, budes este toto zvladat? Ja vozim syna na plavanie a je to zahul, ale chcem aby robil sport a hlavne ked pojde do puberty.

cawes
29. sep 2021

@haley7897 tak u nas stoji taxik cez den na 4km okolo 2.50 a da sa dohornut pausalne. Co ine cvces robit? Ju tiez benzin stoji peniaze!

haley7897
29. sep 2021

@cawes oh ok, tak to fakt nieje dramaticky veľa. Ú nás by to bolo výrazne viac...

pesmaxipes
29. sep 2021

@kinlly7 rozumiem, že Ťa to rozčuľuje. Možno by si mohla na súde dosiahnuť, aby v dni tréningov ostával u teba, čiže striedavku čiastočne zúžiť, ak syna baví futbal a otec ho voziť nechce, bolo by to v synov prospech. Môj bývalý deti nevozí nikam, syn hrá tenis - kurty sú asi 15km od domu na sever, 3x týždenne. Dcéra jazdí na koni 2-3x do týždňa, stajne sú 15 km od domu na juh. Výživné nepokryje ani tréningové poplatky. A to mám šťastie, že futbal hrá syn v dedine, ešte vlani som ho vozila aj na futbalové tréningy. Nikdy nechodil ani na súťaže, vystúpenia, nikdy nič. Naučila som sa, že JA mám vždy na výber- rozhodla som sa, že chcem, aby sa venovali svojim koníčkom, že mi to vozenie za to stojí. Ak by to mne nevyhovovalo, nemusím nič. Je to dosť oslobodzujúce.

kinlly7
autor
29. sep 2021

Oznam! Chvalabohu za mojho partnera, ten už to nevydržal, povedal mu svoje a dicielili sme, že ho tam tatko bude voziť 🙏 chvalabohu.

haley7897
29. sep 2021

@kinlly7 super, tak držím palce nech sa k tejto téme už nikdy nemusíte vracať a naozaj všetko dodrží 🤞🏼

evinka400
29. sep 2021

@luccija jasné, posielam 🙂

Strana
z3