icon

Striedavá starostlivosť - odmietnutie

9. mar 2023

ako to je v pripade, ze sa chcem rozviest a chcem, aby dcéra bola v striedavke a muz to odmieta.Dieta by chcelo byt s otcom maju dobry vztah.Mam na to svoje osobne dovody nechcem pisať nie je v tom novy chlap...cakame na pojednávanie rozvodu a, ked som to medzi recou povedala, ze chcem striedavku a ziadne vyzivne chlap sa zhacil a povedal, ze suhlasit nebude.Dcera ma 11 r.Muz uz byva sam aj ja o byvanie sa delit nebudeme

Strana
z3
maryetta
10. mar 2023

Ono je super poskytnut tuto starostlivost o doeta so vsetkym co k tomu patri aj otcovi. Nech sa podiela ozaj na vsetkom.
Ale zase… treba si uvedomit ze to nie je iba o rodicoch. Ale aj o samotnom dietati ☹

adrianka2606
10. mar 2023

@rachel36a Takze sa vlastne prihliada na otca. Ked sa otec chce starat, tak kaslat na to, co chce matka. Ale ked sa otec starat nechce, tak zase kaslat na to, co chce matka a v tomto pripade matka chce, ale ked ocinko nechce, ma smolu matka aj dieta.

prasiatko30
10. mar 2023

@maryetta hej je vidno, ze je to len o otcovi - lebo tu striedavku davaju vela krat aj proti nazoru deti alebo bez toho, zeby sa prihliadalo ci to budu zvladat - dve skolky/skoly/ navsteva/nenavsteva aktivit lebo to ta prihlasila mama a ja ta nebudem vodit aj ked dieta chce. Hlavne je ci chce otecko 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

rachel36a
10. mar 2023

@adrianka2606 tieto otazky nedavaj mne...angazuj sa a oslov kompetentne organy..

kassandra25
10. mar 2023

Ja tebe nerozumiem, preco sa obracias s tymito svojimi problemami na stranku mk. Mas mat dostatok rozumu a opytat sa advokátky, ako sa co zvykne riesit v oných prípadoch, zavolat si kolíznej. Sama vidis , ze vystudovane pravnicky s praxou tu nenajdes ti radit a kazdy ti tu radí ako babka, co mas robit a nemas robit a co bude. Co ocakavas? Mimochodom, o akú 11 rocnú sa treba extrémne starat? Má vady? Je vadná? Ved to je uz samoststny clovek s mobilom hádam a dokáze vela urobit. Celá mi znies: a idem naprotiven robit manzelovi, nech si nemyslí, ze tak lahko na mna zabudne , aspon nech tú dcéru má pred ocami! Si cisty blazon krizeny s hysterkou

adrianka2606
11. mar 2023

@rachel36a Nedavam ti ziadne otazky, toto sa vola komunikacia a ja nemam dovod oslovovat nikoho, nie som rozvedena a zatial sa ani nechystam. 🙂

horty99
12. mar 2023

@adrianka2606 Asi si rodinné právo nečítala.

Strana
z3