Súd ohľadne stretnutí s babkou: Aké sú šance?
Ahojte, nikdy by som neverila že sa nám to stane. Dcéra 4 roky má cukrovku, treba jej merať cukor a pichať inzulín plus má diétu. Svokra si ju ako 3,5 ročnú zobrala na stráženie dovtedy nebol žiadny problém, stráženie dopadlo zle dcéra dostala hyperglykemicky šok, musela volať záchranku, neskôr sa priznala že dcére cukor nemerala ani nepichala inzulín lebo malé deti cukrovku nemajú, samozrejme jej dávala jesť jedno cez druhé, vtedy jej muž oznámil že dcéra bude u nej sama až keď si sama bude vedieť odmerať cukor atď. Ku svokre na návštevu chodíme, musíme číhať ako supy aby jej aj pri nás nič nepodstrčila. Prišlo nám ale predvolanie na súd, svokra sa tým ohanala aké vážne sme to nebrali, chce upraviť styk s dieťaťom a žiada o to aby sa mohli stretávať bez nás. Máte niekto skúsenosti? Súdili ste sa o deti s babkou? Stačí lekárska správa z pohotovosti? Čo by sme si ešte mali pripraviť? Myslíte že je šanca že jej to súd povoli? Ďakujem
@matullienka určite...kým som napísala správu a odoslala autorka to vysvetlila...
Predstavila som si nejaké rodinné oslavy, že koho pozvú ostatný...či babku alebo rodinku s dieťatkom... Alebo nejaký pohreb v rodine... Bude autorka to mať ťažké ale dieťa a zdravie má prednosť a možno babka po rokoch pochopí.
@zalka tak to už bude na zvážení čo urobia ako sa zariadia. Zatiaľ je dieťa malé tak aj pohreb v rodine keby bol tak dieťa by som nechala doma strážiť niekomu, a oslavy podľa uváženia
Autorka určite správne rozhodnutie...ale bude ho rešpektovať ak toto nerešpektuje?
@zalka nad týmto sme zatiaľ vôbec nepremýšľali, že čo a ako počas osláv a podobne.
Či to bude rešpektovať netuším, dúfam že áno
@zalka inak pokiaľ súd neurčil presné termíny a intervaly stretávania, tak by som ju k nám nepustila, bohužiaľ babka teraz máme iný program a dovidenia buchnem dverami. K nej by som nešla vôbec
Autorka držím palce, a vysvetľujte v rodine prečo to tak je ..aby vás rodina neodsudzovala a babka ich nezmanipulovala.
Ahoj, autorka, zaujímalo by ma, ako to u vás pokračuje.... Dali ste návrh na súd na úplný zákaz styku svokry s vnučkou? Ak áno, ako to celé dopadlo?
@livuska124 ahoj, zatiaľ sme nemali pojednávanie..
@veronicka88 kúp 😉 našej trvalo 2 roky a syn musel prežiť niekoľko pobytov v nemocke, kym pochopila,že si nevymýšľame a že je ozaj silný alergik na potraviny ...@autorka.. bojujte, toto nie je len tak, syn je riešený aj v Ľubochni na endokrinologii a často tam stretam práve malých diabetikov

Uff to je ina teroristka🤦🏽♀️