icon

Tehotná v rozvodovom konaní

aprilovka02
26. aug 2021

Dobrý deň, prosím Vás , stalo sa Vám, pripadne poznáte niekoho, kto čakal druhé bábätko s manželom a napriek tomu sa chcel rozviesť ? Žiadosť o rozvod je podaná už rok, spolužitie s nim si už neviem predstavit, keďže sme úplne rozdielny a uznávame rozdielny životný štýl. Ale stalo sa, čo sme nečakali, otehotnela som. Asi potrebujem počuť pozitívne príklady zo života, že to sama zvládnem, a stretnem ešte niekoho , s kým si budem rozumieť. Bývanie, práca, financie - bez problemov.

Strana
z2
vamajka
26. aug 2021

@aprilovka02 A co povies dietatu ked sa ta spyta preco s vami nebyva aj otec? Hlavne chlapci tym dost trpia. Pre par minut rozkose si spravila nestastnym jedno dieta. Ved sama si napisala, ze stale este manzel o syna nestoji, tak naco to druhe? Vrznut si ano postarat sa nie. Obaja ste vadni

deti95060810
26. aug 2021

nepríjemná situácia... to si ja osobne neviem ani predstaviť....

vamajka
26. aug 2021

@aprilovka02 pises, ze financie nie su problem. Nabuduce si zaplt gigola ten sa bude aspon chranit😉

lavienocka
26. aug 2021

@aprilovka02 myslím si, ze keď viete spolu intímne žiť, prečo by ste sa mali rozvádzať a nedať tomu ešte šancu. Myslím si aj to ze manželstvo je aj o obeti, byt s tým druhým aj keď sa to možno zdá ze si nerozumiete, každý vzťah a dá posilniť a budovať odznova, ak tam nie sú veľmi vážne veci na rozvod.Povedať že sa rozvádzas lebo si nerozumiete a ideš hľadať iného je podľa mňa veľmi sebecke. Tak to ste sa brali asi koli sexuálnej príťažlivosti, keď len v tom si rozumiete.

aprilovka02
autor
26. aug 2021

@vamajka vadni? Akoze v com ? Ja sa o syna starám - myslím, že je to spokojne a šťastne dieťa. S otcom sa stretáva ,aj keď nie pravidelne. Myslela som to tak,že otcovi nie je ľúto - že s nim nebýva! Ale to ja už neovplyvním. Nechapem, čo to je za názor,že pre pár minut rozkoše som spravila nešťastne dieťa . Podľa mna v živote platí šťastná mama- šťastne dieťa. To ,že Rodina je nekompletná ,neznamená automaticky nešťastne dieťa.

aprilovka02
autor
26. aug 2021

@lavienocka my sme si normálne rozumeli, bohužiaľ za tie roky som sa ja posunula kariérne niekam dalej, manzel je na jednom mieste, stále nedospel, aj keď sa narodil syn. Nič neriešil, len svet Gombička. Ja už s nim nechcem byt.

lavienocka
26. aug 2021

@aprilovka02 tak to je tvoj názor, rešpektujem to a ďakujem ze si sa zdôverila. Vieš ja to vidim ináč, beriem manželstvo ako celoživotný zvazok, či z toho mam momentálne výhody, alebo nie. Manželstvo je predsa o tom urobiť šťastným toho druhého nie seba, o tom je podľa mňa opravdiva láska. Láska sa musí obetovať a niesť kríž ak príde. Vtedy je to láska. Nie o mne ale o tom druhom. Koreňom všetkého zla je pycha. Kariéra nie je v živote vôbec dôležita, dôležite je ako žijeme a ako milujeme.💕Svojho muža neopustím, pretože som sľubovala navždy a to je pre mňa záväzok ktorý trvá celý život aj keď by bolo ťažko.

panelacikova
26. aug 2021

@aprilovka02 osobne si myslím, že to, že čakáš s ním dieťa, nie je dôvod, pre ktorý by vás súd silou-mocou držal v manželstve, obzvlášť, ak obaja potvrdíte, že sa rozviesť chcete, bývate oddelene, atď., atď..... a či to zvládneš? ak ti nebudú chýbať financie, tak určite áno. nebudeš prvá ani posledná, ktorá vychováva sama deti 🙂

zuzubb007
26. aug 2021

@aprilovka02 no neviem ak by som bola v rozvodovom konani nevyspim sa s este aktualnym muzom, ale skor s inym, hadam, ked sa chcem rozviest viem co chcem, a teraz ked cakas druhe prestala by som rozmyslat ci ta dakdo bude chciet s dvomi detmi, treba sa venovat detom a mozno ked druhe bude starsie (nemyslim tym jeden mesiac ale zo tri roky) potom by som zvazovala na koho vyskocit

aprilovka02
autor
26. aug 2021

@zuzubb007 🤦‍♀️ Neboj sa, nepôjdem s kočíkom pred kaufland zmurkat na chlapov 🤦‍♀️😀

zuzubb007
26. aug 2021

@aprilovka02 dochodcovia by sa potesili :D

1katus1
26. aug 2021

@aprilovka02 asi to manželstvo nie je až tak zle keď s ním spíš. Mňa keď môj chlap návštev tak je "nasucho" aj dva týždne pri rozvode by už bol vysťahovaní dávno preč

vamajka
26. aug 2021

@aprilovka02 nechces s nim byt no nohy mu rozkrocis hocikedy

aprilovka02
autor
26. aug 2021

@vamajka ty si asi veľa v živote neuzijes , keď máš taký krčmový slovník 🙂

midori123
26. aug 2021

@aprilovka02 kasli na ne, niektore reakcie su riadne trafene.
Ja ti rozumiem, jeho ako svojho chlapa skratka nechces, nepotrebujes, vytaca ta aky je, mas na neho nervy a pod. Ale chapem aj to, ze sex je sex a pokial vam to klapalo aspon tu, (ked uz v beznom zivote nie), tak si si to skratka uzila. Vypla hlavu a hotovo.
Ze to ma nasledky, v podobe tehotenstva….
No co? No tak stalo sa. A?
Budes mat dalsie dieta, a zivot sa predsa nezruti🙂)
Drzim ti palce nech to vsetko dobre dopadne❤️

mandarinka555
26. aug 2021

@aprilovka02 Len aby si neskončila nakoniec s piatimi deťmi a bez chlapa....lebo sex je pre teba zrejme priorita číslo jeden....niektoré ženy majú fakt v hlave nasr*té 😅

vamajka
26. aug 2021

@aprilovka02 nuz ale z krcmoveho slovnika si aspon neposeriem zivot. 4 roky sa rozvadzas s chlapom, ktoremu robis matrac a uz teraz mas bobky ci ta bude niekto chciet s dvoma detmi. Zamysli sa nad sebou

amelie2017
27. aug 2021

Fuuu..no riadne ti nakladaju. Normalne nepamatam diskusiu, kde by takto zene nalozili, lebo otehotnela, ani tym, co otehotneju a chcu ist na potrat takto nenalozia. Tie prehovaraju, nech si dietatko nechaju, ale tebe nadavaju, ze si znicila detom zivot. Chore. Ano, urobili ste hlupost, ze ste sa nechranili, ale to uz nezmenite. Pride na svet nove dietatko a to je krasne.
Ja napr. ten sex chapem. Ono nie vsetci sa rozvadzaju, lebo chlap pije, gambluje, tyra zenu, podvadza...niekedy clovek moze toho druheho este stale lubit, alebo ho pritahovat, ale su medzi nimi take rozdiely, ze jednoducho nemozu spolu dalej ostat. A vtedy je tazke odolat. Ak pritazlivost nadalej funguje. A ze laska je obetovat sa a robit druheho stastnym?? Ano. Ja milujem manzela a chcem, aby bol stastny. Ale aby som ho dokazala robit stastnym, musim byt stastna a spokojna ja. Budem sa trapit pre nas vztah, ale budem robit vsetko preto, aby jemu bolo dobre??? Bohuzial nie.
Prajem to vela stastia v zivote, verim, ze deticky budu milovane a uvidis, ze ked vas konecne rozvedu a hlavne, ked sa uplne odputas od manzela, pride este niekto novy do zivota. Ale najprv sa sustred na deti.

luccija
27. aug 2021

@aprilovka02 nič nie je zle na sexe s bývalým, ale ak by si sa odputala za tie 4 r si už mohla mať druhého chlapa a to dieťa si mohla čakať s ním a neriešiť či Tam Ta bude niekto chcieť.este by som pochopila, ak by ste boli od seba pol rok, rok, ale 4 roky a vy spolu spávate?Ty strácas roky a on len využíva šancu...a ten dôvod rozvodu je smiešny vieš si predstaviť, že si sestrička, učiteľka, administratívna prac a muž Ti povie, že sa vypracoval a ty stagnujes?možno nemá ambíciu sa vyšvihnúť...

makova333
27. aug 2021

@lavienocka "myslím si, ze keď viete spolu intímne žiť, prečo by ste sa mali rozvádzať a nedať tomu ešte šancu." Napriklad preto, ze sex nie je jedinym kriteriom preco s niekym zostat? Ad absurdum: Ak by to tak bolo, v bordeloch by nikto nepracoval, lebo vsetko by boli vydate panie.

midori123
27. aug 2021

@vamajka nechapem, preco by mu mala robit matrac?!?
Uz si pocula niekedy aj o tom, ze zeny si rovnako dokazu uzivat sex ako aj chlapi??🤦‍♀️
Mas pekne zastarale nazory….
Ze matrac!!!🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅😅
Kriste na nebi🤦‍♀️

Strana
z2