icon

Výživné pri zárobku 1 300 - 1 500 eur

esmeralda1414
6. júl 2021

Koľko prosím vás môže sudkyňa dať výživné keď muž zarobí 1300 až 1500 ale prešiel na dvanastky, tak tých 1500 bude mať plus ma daňový bonus na malého okolo 46eur.Pridala som aj papiere o mojom a maleho zdravotnom stave nakoľko malý ma problém so svalstvom, takže dr napísala, že to bude finančne náročné rehabilitácie atď.Ja tiez nem dobrý zdravotný stav a som na rodičaku. Peniaze mi nedava,ale plati byt cca 500. Ja mám ešte ďalšie dve deti z predošlého vzťahu, ale syn býva so mnou, takže sa staram o dve deti samozrejme skoro všetko im zabezpečujem sama. D

Strana
z5
kate211
Autor odpoveď zmazal
21oktober
7. júl 2021

@kate211 tak ak takýto právnik funguje tak že nepožiada o vylúčenie z masy, odobrať mu licenciu . Svojou neznalosťou poškodzuje klienta.

kate211
Autor odpoveď zmazal
esmeralda1414
autor
7. júl 2021

@kate211 poslala som ti synovu diagnózu, nakoľko si povedala, že si vymýšľam

kate211
Autor odpoveď zmazal
kate211
Autor odpoveď zmazal
katka17787
Autor odpoveď zmazal
kate211
Autor odpoveď zmazal
esmeralda1414
autor
7. júl 2021

@kate211 Keď hovorím, že mi peniaze nedaval, tak mi nedaval,nebojsa hladom sme netrpeli a dostávam rodičak plus pridavky na dve deti to je 430,pretože pred tehotenstvom som pracovala, takže mám aj vyšši rodičak.

21oktober
7. júl 2021

@esmeralda1414 ja ti napríklad verím pretože viem že ženy dokážu vyžiť s deťmi aj s menších súm , je to o držku ale dávajú to . Vieš , človek ktorý zarába viac , napr. ako my advokáti to nevie pochopiť hlava mu to neberie ako to ide , lebo necháme v obchode ďaleko viac ako žena čo má príjem 430 eur. Často žasnem ako sú niektoré ženy čarodejky a čo dokážu jesť aby prežili .

kate211
Autor odpoveď zmazal
21oktober
7. júl 2021

@esmeralda1414 nič jej nepíš, ju je do toho nič. Pripravuj sa tak ako pripravuješ, možno by som zvážila zmenu právnika , spätné výživné no neviem , asi s tým neuspeješ. Nikomu ty tu nemusíš nič vysvetľovať, ani čo ješ , ani aké máš choroby. Popýtaj sa na renomé svojej právničky , aby si na nejakú diletantku nenatrafila , lebo ver že je ich medzi našimi radami dosť.

kate211
Autor odpoveď zmazal
kate211
Autor odpoveď zmazal
21oktober
7. júl 2021

@esmeralda1414 od podania na rozvod po vytýčenie prvého pojednávania môže ubehnúť aj minimálne 4-5 mesiacov , ale typujem aj viac, pripravuj sa , odkladaj si bloky za lieky, oblečenie , a ja by som odkladala aj za stravu , ak máš nejaké platené rehabilitácie aj za tie , lístky na cesty , alebo ak chodíš autom aj za cestu . Skús normálne písomne vyzvať manžela aby prispieval na výživu malého dobrovolne.

21oktober
7. júl 2021

@esmeralda1414 spätné výživne sa udeľuje len výnimočne a treba to veľmi dôkladne zdôvodniť, často je súdom zamietnuté . Myslím že bude aj tebe , ale skúsiť to je potrebné , možno motyka vypáli .

kate211
Autor odpoveď zmazal
21oktober
7. júl 2021

@kate211 porosím ťa mlč , máš také hrubé nevedomosti že sa mi neoplatí ani s tebou diskutovať. Nevieš nič o spätnom výživnom . Pekný večer ti prajem .

kate211
Autor odpoveď zmazal
draik
7. júl 2021

@kate211
Výživné možno spätne priznať len na maloleté deti a len v prípade, že sú objektívne dôvody, pre ktoré nebolo možné žiadať jeho priznanie súdom skôr.

kate211
Autor odpoveď zmazal
draik
7. júl 2021

@kate211
Ako tak čítam túto diskusiu, asi je potrebné Vám to vysvetliť, keď sa pýtate tak pochybovačne...
"A pokial ona vie preukazat, ze manzel jej zablokoval pristup penazi, tak ako ze nema pravo na spetne vyzivne?"

kate211
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5