Výživné určené súdom
Dobrý deň. Chcem sa opýtať za sestru, má s mužom dieťa, ale on bol už dvakrát rozvedený a na každé dieťa platí 75 eur mesačne.Zarobí 430 eur.Teraz chcú podať o zníženie výživného na dva deti o 25 eur, teda aby platil 50 eur na jedno.Myslíte si, že sa im to podarí, že súd im vyhovie? Lebo viem, že jedna z jeho bývalích chce argumentovať tým, že veď všetky sú jeho deti a majú rovnaké práva.Sestra sa poistila atiež má od neho súdnou cestou zabezpečených 70eur.Takže zo svojho platu dá dosť preč na výživnom a neostáva mu ani záklandé životné minimum.
@grenadinka za málo, ale najlepšie by samozrejme bolo si cinknúť na pracák a spýtať sa, za to nič nedáš a budeš si na istom
@grenadinka presne tak sud by si to mal vyžiadať
dobrý deň chcela by som poradiť keď mám určené výživné na dcérku súdom 200eur mesačne ale bývalý piateľ mi každý mesiac pošle len 30 eur , tým pádom nenaplní rozsudok ako to mám riešiť? Považuje sa to za porušenie podmienky alebo nie ? Ďakujem
@radulqa bez na policiu, odtial s rozhodnutim zo sudu o vyske vyzivneho k exekutorovi. Ten si vybavi na sude povolenie k exekucii a budu mu to zrazat zo mzdy, vratane dlzneho vyzivneho. A plus bude platit vylohy exekutora, takze sa mu to pekne predrazi. 😒 Keby ti blbci rozmyslali... a to co zaplati exekutorovi radsej dali decku.. ale to nie.. to by si byvala za ich peniaze mohla vyskakovat.... 😖

@kristiii dakujem toto som chcela pocut :D