Žiadosť o milosť prezidentky pred výkonom trestu
Zdravim chcela som sa spytat aka je sanca ze mi bude udelena ziadost o milost .. som mlada slobodna matka, snazim sa si dat zivot do poriadku aj s malou.. naozaj sa snazim chodim z prace do prace, snazim sa malej venovat najviac ako sa da.. jednoduche to nieje.. ked som bola zamilovana som bola blba a naivna jazdila som bez vodicskeho preukazu a 3x ma moj byvali udal tak som mala podmienku.. pocas podmienky sme sa pochytili a nakoniec ma udal za napadnutie a vytrznictvo takze mi prislo ze som sa neosvedcila v podmienke a mam vykonat trest osnatia slobody na 6 mesiacov.. otec malej sa k nej vobec nehlasi, nechce ju, chce sa jej vzdat .. s mojou rodinou to tiez zrovna neieje v poriadku .. nsom si vedoma svojich chyb al viem ze by som zato mala pykat ale malu naozaj nemam komu dat a mam to tazke .. naozaj som svoj zivot zmenila a snazim sa ho viest najlepsie ako viem a chcem byt malej dcerke vzorom .. prosim vas mviem ze som to nemala robit opakovane, len som si to vtedy neuvedomovala.. myslite ze je tam sanca nejaka ze mi bude udelena milost ? .. ked pojdem do vykonu trestu stratim vsetko a nebudem mat kam ist s malou a prodem aj o prace a byvanie
@katies0410 dakujem 🙏
@sis492019 prepáč, ale čakáš na papier o svojom osude, vieš, že máš problém s poštou a ty to necháš tak? Nedáš si doručiť zásielku hoci na obecný úrad, nepýtas sa či nie je uložená na pošte? A zas sa pýtam, na súde sa rozsudok nečítal? Či sa konal v tvojej neprítomnosti či ako?
V záujme svojej dcérky, aby to pre ňu bola čo najmenšia trauma chod na tú socialku a rieš. Nečakaj ako sa rozhodne o milosti. A porieš si poštu inak lebo ani odpoveď na tú svoju žiadosť nemusíš dostať
@kitycat ved nekoho nezrazila - takze tato teoria, ako ma pikat za to, ze nikomu nic nespravila je trochu padnuta na hlavu, nemyslis?
@kittykat22 dakujem, ved prave preto ma napadla moznost skusit poziadat o milost lebo som nikomu neublizila a viem ze aj tak to boli chyby ale bola som mlada a blba.. preto sa snazim si dat zivot na poriadok aby som zila slusny zivot zo svojou dcerou ktora je premna vsetkym a nechcem aby som nebola prinej uz len z toho dovodu ze sa naozaj o nu nema kto postarat a jej otec ju vyslovene nechce a lutuje ze je jej otcom
@kittykat22 ale ona tam má ďalší čin, nie len jazdu bez vodičáku. A až v dôsledku tohto činu teda porušenia podmienky ju odsúdili "sedieť "
Autorka tvrdí, že ex to narafičil, súd rozhodol, že nie.
Ona by musela dostať most nie len skrz jazdenia bez vodicaku ale aj toho druhého činu.
@kittykat22 a keby ju neudal, tak by mozno zase niekomu "pomohla" lebo ved soferovat vie.
Ja mam kolegynu, ktora vodicak ma, do prace jazdi autom aj vacsie vzdialenosti zvlada, aj som sa s nou viezla asi 2x, ale uz to viac nespravim, pretoze to co ona vie povedat.. Ze zakopne na chodniku, ze si musi do zakruty nabehnut sposobom, ktory ma nauceny. Ze ma nevyhodi tam ako sme sa dohodli, ale inde, az u nej doma lebo tam, kde som chcela ja vlastne nema taku prax.
Otazka pre teba, sadla by si s nou na miesto spolujazdca, keby si vedela, ze sa niekam 3x uspesne dopravila aj ked papiere na to nemá?
@kittykat22 sama autorka píše v úvode o napadnutí a výtržníctve. To asi nebola slovná potýčka.
@sis492019 ale pri tej milosti si ťa preveria z každej strany a obávam sa, že argument "on to na mňa naraficil" asi neuspeje.
Ak by k ničomu nedošlo, podmienka ti prejde a hotovo. Nič neriešiš.
Oni to budú skúmať na základe predložených dôkazov. Spisu atď. Nie tvojich tvrdení a vyhlásení.
A dúfam ešte, že tie brigády čo máš plus upratovanie nie sú načierno, ale riadne na zmluvu.
@sis492019 opak bol pravdou, vzdy som mu verila a snazila som sa aby nam bolo spolu dobre .. ociernoval ma aj pred jeho rodinou a znamymi len preto aby si mohol robit co chce a chodil potom kumne len prespavat a najest sa 🙂 ku koncu vztahu vsade hovoril ze sa somnou rozisiel, no to len ja som od neho odisla a odstahovala som sa natajnasa aby ma viac nemanipuloval..
Mne to celé príde strašne chaotické z tvojho popisu. Čo kedy ako sa stalo. Raz píšeš nebol tam, za chvíľu mal nahrávku. Ako keď tam nebol? Tú sukromnu nahravku urobenu bez tvohjo vedomia asi mailom dostala nasa policia a len co si vystupila z auta, uz ta aj navštívili doma a usvedčili. On ťa napadol, ale odsúdili teba. Lekárske záznamy nič?
Ako nerobím si ilúzie o slovenských súdoch, ale toto si buď zle popísala, alebo je pravda iná.
@sis492019 ako frajerovi sme si poslali aj intimne fotky do sprav.. on mi po rozchode hackol fb ucet a kazdy rok vzdy ku koncu augusta tam zverejnuje tu foto .. aj zato som ho udala no nikto mu nic nedokazal a robi to opakovane aj ked som mala nahrany hovor kde mi nato povedal ked som sa ho spytala preco mi ma potrebu stale ublizovat ked uz sme od seba mi povedal a co si cakala ..
@janage 1x som mu sla po auto do servisu to som bola v aute sama .. to ma udal z domu ..
2x bol v aute somnou a natacal si ako soferujem bez mojho vedomia a pouzil to proti mne .. zavolal namna policiu jeho kamaratov ktory to mali dokaz ze som soferovala a to som sa dozvedela az po rozdchode ze si ma nahraval a bolo to na jeho podnet udanie
Veľmi držím palce, určite to vyskúšaj aj opakovane, si presne ten prípad, kde ma výkon trestu fatalnejsie dôsledky než nápravu. Dieťatko ma byt s matkou, a take malinké ešte o to viac.
@janage mna vtedy nenapadlo ist k lekarovi, nebolelo ma to az tak a ani som si to vtom soku neuvedomila ze mam ist k lekarovi a este som bola aj dlho na stanici vypovedat kde sa ma ani nikto neopytal ci sa necitim zle ci nepotrebujem lekara kedze sa mi tam este smiali do huby ze som si zasluzila lebo to boli exovi kamarati dlhorocny
Možno ešte skús kanceláriu ambudsmana
@sis492019 vďaka takým ako si ty je XY rodín bez otcov,dedov,dcér,synov,mamiek a podobne ...môžeš ďakovať tomu hore že si niekoho nezabila. A ja ďakujem tvojmu ex že ťa za šoférovanie nahlásil. Je mi len ľúto tvojej dcérky. Verím že sa na to všetko pozrieš aj z "externého" pohľadu rodiča....
@veronicka88 lenze moj ex ma ucil soferovat len preto aby som mu pomohla s autom zo servisu a odviest na rehabilitacie tak a v zapeti ma udal .. takze to tiez nebolo moc rozumne z jeho strany

@januska12323 nemal zlate konto .. nechapem preco by som mala byt s niekym kto sa kumne nechova zrovna najlepsie len koli peniazom ? .. zato ze som bola naivna a zamilovana ?