icon

Zistím pôvod otcovstva pomocou DNA testu?

14. dec 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať ci viem zistiť ci môj otec je môj, alebo ci niesom adotovana? Viete odporučiť Bez toho aby to oni vedeli ze niečo takéto zisťujem?

Strana
z2
alickapusinka
14. dec 2024

stačia aj osmrkana vreckova

libusak
15. dec 2024

Ono tie oci a aj krvna skupina skupina je zavisla aj obgeneracne. Ja mam ako aj rodicia A, partner 0 a dcera je AB.
Oci obaja modre a dcera ma vyslovene sive (zlahka do zelena)

ronie338
19. dec 2024

To ze sa nepodobás na surodenca nič neznamená, ja mam tmavé vlasy aj oči, bledú pokožku, sestra je blond modrooka q ma tmavú pokožku. A sme 100% sestri. Krvnú skupinu mame rovnakú, ona ma dcéry a obe sú blond a modrooke a každá má inú skupinu, jedna A- druhá 0+. Sestra ma 0- jej manžel A+. Sesternica ma rysaveho syna, ona je blond otec syna tiež ale náš dedo bol rysavx a on to ma po nom. Toto sú znaky ktoré môžu kľudne jednu dve generácie preskočiť, čiže to neber ako smerodajne

vroni
24. dec 2024

@libusak, nie. Rodičia A a 0 nemôžu mať dieťa AB. Ani obgeneracne ani nijako inak. Nakoľko by si sem nepísala, keby bol otcom niekto iný ako píšeš, bude mať jeden z vás zle určenú krvnú skupinu. Alebo bude zle určená u dieťaťa. Ale toto či píšeš jednoducho možné nie je.

belasy_motylik
24. dec 2024

@libusak nemá sa tam odkiaľ vziať to B, musí mať niekto z vás zle určenú skupinu.

mofa
24. dec 2024

@frflos_nespokojny to znamena ze moj otec neni moj otec? Ked moja mama ma modre oci a otec hnede a my vsetci modre?🙂

mofa
24. dec 2024

@heln jamka v brade sa dedi aj obgeneracne🙂

frflos_nespokojny
24. dec 2024

@mofa prekrucas moje slova, vrat sa a precitaj si to este raz !

kulumulu123
24. dec 2024

@babushkaem a vieš na 100% že ťa mala je jeho???

ronie338
25. dec 2024

@libusak oči ano ale krvná skupina určite nie. Sú možné kombinácie len v rámci toho co majú rodicia. Čiže bud mate niekto zle určené alebo nie je jeho

babushkaem
25. dec 2024

@kulumulu123 jasne, ved je celá on, este aj obočie ma po ňom 🤣

Strana
z2