Znalecký posudok pri anulácii manželstva
Dobrý deň. Prosím vás je tu niekto kto riešil anuláciu manželstva? Už mám za sebou výsluch a tak sa mám rozhodnúť či ísť ešte k znalcovi z oblasti psychológie a psychiatrie. Neviem či ísť alebo to nechať tak čo ak to budú brať že mi na tom nezáleží alebo ma to nejakú váhu sa zúčastniť aj pri tomto kroku ?. Ti ktorí ste boli dávali vám veľmi nejaké čudné otázky alebo konkrétne čo tam skúmali. ?. Ďakujem
@lubka_001 bola ste u znalca nakoniec??
@zuzana2609 nie ešte som nebola lebo termín je až o cca 2 týždne
@zuzana2609 nie ešte som nebola lebo termín je až o cca 2 týždne
@lubka_001 aha, chcela som vedieť približnú cenu..ale ja som ešte ani na výsluchu nebola a už poslali ci súhlasím s vypracovaním posudku
@lubka_001 aha, chcela som vedieť približnú cenu..ale ja som ešte ani na výsluchu nebola a už poslali ci súhlasím s vypracovaním posudku
@zuzana2609 tak mne bolo povedané že 80€ len je za vypracovanie posudku a 120€ za to že bude to vyšetrenie čiže na osobu je to 200e a plus ak vy ste podala o anuláciu tak platíte svedkom aj bývalému manželovi a ak sa nezúčastnia tak aj tak za každého zaplatíte po 80€ lebo musia vypracovať ten posudok. Tak asi máte také dôvody pre ktoré už nieje potrebné ísť k znalcovi že vás rovno anuluju už
@zuzana2609 a ešte som zabudla dodať že to vyšetrenie trvá 3 až 4 hodiny .
@zuzana2609 tak mne bolo povedané že 80€ len je za vypracovanie posudku a 120€ za to že bude to vyšetrenie čiže na osobu je to 200e a plus ak vy ste podala o anuláciu tak platíte svedkom aj bývalému manželovi a ak sa nezúčastnia tak aj tak za každého zaplatíte po 80€ lebo musia vypracovať ten posudok. Tak asi máte také dôvody pre ktoré už nieje potrebné ísť k znalcovi že vás rovno anuluju už
@lubka_001 áno, ja som podala, ex sa nechce zúčastniť, ale poslal vyjadrenie ze súhlasí s anulaciou ale ničoho sa nezúčastní. Tak som zvedavá. A asi neanulujú hneď, lebo nariadili riadny proces, aj sudcu aj obhajcov určili
@lubka_001 áno, ja som podala, ex sa nechce zúčastniť, ale poslal vyjadrenie ze súhlasí s anulaciou ale ničoho sa nezúčastní. Tak som zvedavá. A asi neanulujú hneď, lebo nariadili riadny proces, aj sudcu aj obhajcov určili
@zuzana2609 jaj tak to netuším lebo tiež bývalý sa vyjadril že sa nezúčastní ničoho všetko šlo bez neho aj moji svedkovia boli on nemal koho dať a výsluch prebehol tak že bol tam jeden dekan a zapisovateľka to bolo všetko nikto iný no uvidím ako to bude pri tom.znaleckom či tam bude jeden znalec a ďalší ktorí ma budú skúmať uvidíme dám potom echo
@zuzana2609 jaj tak to netuším lebo tiež bývalý sa vyjadril že sa nezúčastní ničoho všetko šlo bez neho aj moji svedkovia boli on nemal koho dať a výsluch prebehol tak že bol tam jeden dekan a zapisovateľka to bolo všetko nikto iný no uvidím ako to bude pri tom.znaleckom či tam bude jeden znalec a ďalší ktorí ma budú skúmať uvidíme dám potom echo
@lubka_001 tak budem čakať 🙂
@lubka_001 tak budem čakať 🙂
@zuzana2609 dnes už mám po Tom celom trvalo to dosť dlho tak ako mi bolo povedané tých 3 až 4 hod. Najprv bol písomný test kde bolo asi cca 600 otázok rôznej oblasti psychosociálnej duchovno politicko zamerané a neviem ešte akej proste tam bolo treba len zaškrtnúť či s tým rezonujete napr. Rada čítam knihy ? Pravda alebo faloš tak ste mali dopísať nedokončené vety ale hneď čo vám príde na myseľ čo prv vám napadne uvediem otec je alebo cítim sa .. ďalšia úloha bolo opísať 7 obrázkov čo na nich vidíte ako na vás pôsobia a potom všetkom ešte raz v krátkosti vypočuje čo sa dialo pred manželstvom potom niečo ako pri výsluchu ale chcú si to este raz objasniť a to je celé tak uvidíme kedy príde rozhodnutie alebo aký bude postup ďalší

@lubka_001 bola ste u znalca nakoniec??