Zverí mi súd dieťa, keď nemám príjem?
Myslíte, že mi súd vyhovie, alebo mi môže zobrat dieta, ked byvaly môže povedať ze sa nemám ako postarať o dieťa kedze ešte nemám prijem? Myslíte, že by súd vyhovel mojej požiadavke? A maly ste problém nejaký na súde, ked prišla kolizna za vami pozriet sociálne prostredie maleho v novom bývaní kde mam novy vzťah ( je rozvedeny a ma každý druhý víkend syna?) v júli mal napr. Každý víkend keď jeho ex isla na dovolenku. Vychádza s malym dobre. S terajším priateľom o 3mes budu 2r co spolu sexuálne nežijeme, n3travime spolu čas, nechodíme na výlety spolu sa nevolame si aj keď som bola mesiac preč pri rodine. Okrem syna nemáme nič spoločné. Prosím ako mam dokázať na súde, ze ma psychicky týral aj jeho otec keď je to slovo proti slovu? Do akje odby prislo rozhodnutie to súdu od podania žiadosti a ci ste tam boli prítomni? Ďakujem baby za rady
@layla123321 ale iste nerozhodol len na tvojom základe výpovede,a určite sa robilo opatrenie oboch rodičov.
@lilope no matka má ísť na úrad a žiadať hmotnú núdzu.poprupade môže požiadať aby na ňu prispieval jej bývali neviem jej a jeho dôvody rozchodu.
@lauraaaaaa to ani netvrdím, len vravím, že sa na to pýtali a tým pádom sa zrejme na to nejak prihliada.
@zorana999 lebo ho nezobrali a v januari ma 3r

Nie je ozrata. Je len jednoduchšia. A tak aj zmýšla, tak aj píše.
Zišiel by sa ti právnik ale na to asi peniaze nemáš. Možno ten novy chlap by ti na to požičal?
Dalsia vec. Prečo malý nechodí do škôlky?