icon

Ako to prebieha v RK pôrodnici teraz, keď je situácia vážnejšia?

helika81
5. jan 2021
jajka0123
31. jan 2021

@helika81 ja som rodila 13.12 to mohol byť pri mne aj manžel teraz sú už vraj zakázaní aj keď neviem ako je to momentálne po celoplošnom testovaní... Pred príjmom každej žene robia test a pri pôrode nemusí byť žena v rúšku

lesnajahodka
1. feb 2021

Ja som rodila včera a otec pri pôrode je zakázaný tak isto aj návštevy. Ale aktualizujú to na ich stránke. Na príjme urobia antigen a chodí sa v všade v rúšku. Na izbe sme nemali🙂

helika81
autor
2. feb 2021

@lesnajahodka aj pri pôrode ste mali rúško? Joj čakám už každú chvíľu, že kedy to na mňa príde 🥰

lesnajahodka
2. feb 2021

@helika81 Šla som na pôrod s rúškom, ale už keď sa to rozbiehalo tak mi sama sestrička povedala, že ho mať nemusím. Až kým som vlastne nešla na izbu.

helika81
autor
2. feb 2021

@lesnajahodka super, to je dobrá správa, bo asi by som zle predychavala 🥰tak nech ste zdravucka aj s dieťatkom ❤️🥰

diamondmichelle
3. mar 2021

@lesnajahodka môžem sa opýtať, či ste potrebovali oblečenie pre bábätko, alebo Vám všetko dali tam a museli ste mať len na cestu domov? a ešte otázka, pri pôrode si mám obliecť nejakú staršiu košeľu alebo dávajú dáky papierový šmejd oni? 🙂 ďakujem za odpoveď

lesnajahodka
3. mar 2021

@diamondmichelle ahoj. Oblečenie pre bábätko som potrebovala len na cestu domov, to stačí ak donesie muž. Dávajú aj čiapočku, ale my sme mali svoju 🙂. Košeľu som mala svoju 🙂. A ešte mi napadlo. Do RK porodnice si treba vziať aj teplomer a 60% lieh na pupček. Boli prekvapení, že ho nemám ale samozrejme nám tieto dve veci poskytli. Celkom ma to prekvapilo, lebo som sa to nikde nedocitala, že to treba doniesť.🙂

diamondmichelle
4. mar 2021

@lesnajahodka Ďakujem !! 🙂 pekný deň