icon

Hľadám si kamošku v RK - mama potrebuje víno.

lenvam
7. jan 2020

Hľadá sa BBF😋ktorá aspoň raz do mesiaca môže vypadnúť do podniku na pohár vína v RK.kavu uvarím aj doma 👋

tomaas
7. jan 2020

Hihi ja sa nehlásim, len fandím úprimnosti 🙂 Potreba vína je náhodou super, tak nájdi celú skupinku vínuchtivých mamičiek, držím palčeky 🙂

amelia000
7. jan 2020

@lenvam keby si bola z ke a mam po porode hned sa hlasim 😂 uz teraz mi slinky tecu na to vino :D

korunka1
7. jan 2020

Aspoň takto virtuálne si pripíjam 🍹
Som od ruky, ale dala by som si

verunca
7. jan 2020

Ak by som bolo z RK tak by som sa velmi rada prihlasila. 🙂

benit
7. jan 2020

Hlasim sa, len som dost daleko😊

sonicka96
7. jan 2020

Tu soooooooooommm 🤣🤣

sonicka96
7. jan 2020

Čo na víno -_- na B52 do arény pôjdeme :D

kikanik
7. jan 2020

Super nápad. Hlasim sa zo Žiliny a okolia. RK nie je až tak ďaleko ale po víne by bol taxík domov drahý 😁

sonicka96
7. jan 2020

@kikanik však sú ešte vlaky :D to máš lacnejšie ako taxík :D

mimichaelka13
7. jan 2020

Jeeej konecne niekto z RK 😉😊

kikanik
7. jan 2020

@sonicka96 minule som sa vybrala vlakom s deťmi, že len tak na výlet lebo auto pokazené a zážitok to bol poriadny. Ten smrad a milión ľudí. No už asi vlakom dlho nepôjdem. Asi radšej autobus 😁. Len to by som cestovala 3 dni.

lenvam
autor
7. jan 2020

@sonicka96 no ja tiež radšej kapitána ale tak začať som musela slušnejšie👍 no čo dohodneme sa?

lenvam
autor
7. jan 2020

@mimichaelka13 pridas sa?

sonicka96
7. jan 2020

@lenvam jasné že sa dohodneme :D ešte to prediskutujem s mesačným synom :D či mi dá priepustku :D

lenvam
autor
7. jan 2020

@sonicka96 podľa mňa nebude mať problém 😂

sonicka96
7. jan 2020

@lenvam nebude a ak bude tak smola :D čiže žiadna diskusia sa nebude konať :D ale mmnt niesom doma až okolo 8.2 prídem domov do RK tak potom hodíme stretko :*

lenvam
autor
8. jan 2020

@sonicka96 dobre tak keď budeš k mani normálne na drzovku že si mám namaľovať tvár na xicht lebo sa ide medzi ľudí

matuskajfy
30. jan 2020

@lenvam ahoj ja som z RK

matuskajfy
30. jan 2020

@mimichaelka13 a ja som z RK

lenvam
autor
30. jan 2020

No paráda tak by sme mohli niečo spáchať 🤔🍻🥂🍷🥃🍸

matuskajfy
30. jan 2020

@lenvam no môže niekedy 🙂

lenvam
autor
30. jan 2020

@matuskajfy zajtra?🤪

matuskajfy
30. jan 2020

@lenvam zajtra sa my nedá 🙂

martina2306
16. máj 2020

Bývala som v RK, teraz som Liptovská Štiavnica.. tiež hľadám mamičku na kočíkovanie ;)

babaska
2. dec 2020

Ahon
@lenvam ja by som sa tiež pridala ak to ešte platí..mozno aj pokočíkovať spolu niekedy

babaska
2. dec 2020

@babaska a som z Rk..ale som tu nová..rada si nájdem nejakú novú kamosku

babaska
2. dec 2020

@martina2306 ak chodíš do Rk tak rada sa s tebou stretnem a pokočíkjem...a prídem aj do štiavnice niekedy..na striedacku by sme mohli..som sama v rK..bodne mi kamoska

lenvam
autor
2. dec 2020

@babaska som až z Ľubochne ale nieje problém prist lenže už aj pracujem takže kocikovanie si môžeme užiť len cez víkendy

babaska
3. dec 2020

@lenvam jaaaj no ja by som aj niekoho cez den..ale rada..mame aj kamaratov v Lubochni..tak sa niekedy ozvem...rada spoznam nových ľudí..