Je Ružomberok dobré miesto na život?
Ahoj, som z Dolného Kubína, a zvažujem sa presťahovať do iného mesta, chcel by som ísť bývať do Ružomberka, skúsiť život tam, myslíte že Ružomberok je dobré mesto na život?
pre boha,z akého dôvodu práve Ružomberok?
https://www.google.com/search?q=smrad+v+ružombe...
pre boha,z akého dôvodu práve Ružomberok?
https://www.google.com/search?q=smrad+v+ružombe...
@rozculena to mas,ako bonus😂
Sťahovať sa z DK do RK je prašť jak uhoď. Keď tak veľmi chceš, tak choď skôr smerom na západ. Pripadne aspoň tam, kde je reálne nájsť si dobrú prácu.
Zalezi, co ma byt dovod. Mne ako Kosicanovi sa tie mesta podhorami ako LM a RK vzdy pacili, aj rozmyslam prenajat si tam byt povedzme na 2 mesiace, dat si HO a robit vela vyletov. Z hladiska prace ale vynzma presun z Kubina nema.
Ide o to co od toho zivota ocakavas. Ak budes mat pracu a chces pokojny zivot, peknu prirodu a okolie tak ano. Ak budes nezamestnany, v dlhoch tak lepsie je hocijake ine mesto, kde si najdes pracu a zaplatis ucty.
@otrubasamuel360 pre mňa to bolo najškaredšie mesto v akom som bola.Aky máš na to dôvod práca?To by som išla do Žiliny, Trenčína, Trnavy cim bližšie k Ba, tým lepšie.
Diera. Skôr by som sa ťahala ku Žiline
@anonym_870cc5 tak to v tom prípade skôr Žilina alebo Poprad 👍
Ide o to co od toho zivota ocakavas. Ak budes mat pracu a chces pokojny zivot, peknu prirodu a okolie tak ano. Ak budes nezamestnany, v dlhoch tak lepsie je hocijake ine mesto, kde si najdes pracu a zaplatis ucty.
@anonym_e3a353 no presne to by som chcel pokojný život, prírodu, nie zhon ako vo veľkom meste
Žila som tram 4 roky, potom som utiekla do Martina 😀 osobne sa mi tam nepáčilo
@otrubasamuel360 zaplati si tam hotel na par dni. Proste skus si tam zivot na nečisto aby si vedel. Ja do Ruzomberka chodievam, som z Puchova. Nevidim na tom meste osobne nic zlé.
@viktoriaandrascik v Mt si spokojná? Tam tiež skapal pes. Ryba smrdí od hlavy.
@viktoriaandrascik no Martin není tiež nič extra, bol som tam minule v meste takmer ludoprazdno, nieje tam tiež moc čo robiť
@viktoriaandrascik no Martin není tiež nič extra, bol som tam minule v meste takmer ludoprazdno, nieje tam tiež moc čo robiť
@anonym_870cc5
@otrubasamuel360
Ja som v MT veľmi spokojná, ale teda u mna nie je priorita či je mesto plné ľudí ale aj tak sa musím mesta zastať pretože leto je naozaj plné akcií a spoločenského vyžitia
@otrubasamuel360 najviac znecistene mesto ns Slovensku.
@domkakvet zaleží od situácie.Tu je stav v reálnom čase.
https://aqicn.org/city/slovakia/
@anonym_870cc5 tak to v tom prípade skôr Žilina alebo Poprad 👍
V Poprade neviem či je veľa príležitosti a mesto je drahé koli Tatrám a turizmu. V ZA je viacero podnikov a firiem.
@otrubasamuel360
RK navštevujem pravidelne a to mesto sa mi veľmi páči, pretože je obklopené horami a lesmi. Nádhera. Čo ma na ňom naopak odrádza je fakt, že je to najznecistenejsie mesto v SR.
Mne sa tu žije velmi dobre
@otrubasamuel360 pre mňa to bolo najškaredšie mesto v akom som bola.Aky máš na to dôvod práca?To by som išla do Žiliny, Trenčína, Trnavy cim bližšie k Ba, tým lepšie.
@luccija tak každé mesto ma svoje výhody aj nevýhody, mínusy ale mne sa Ružomberok páči osobne, mne sa napríklad nepáči mesto Zvolen, Prievidza, Čadca
ja som tam bola raz za zivot na vylete.Sice este ako puberta ale stacilo mi bohate za skusenost.Mesto za mna nic moc a hned ako sme vystupili z autobusu nas ovalil smradek.No v tomto zit dakujem neprosim.A ako tak citam,mesto sa zmenilo asi urcite nieco pribudlo ale smradek myslim si ze ostal aj podla ostatnych komentarov a staznosti celkovo na nete.A doteraz ho mam v nose ako prdy alebo pokazene vajcia😖
smrad jak v carihrade
ja som tam bola raz za zivot na vylete.Sice este ako puberta ale stacilo mi bohate za skusenost.Mesto za mna nic moc a hned ako sme vystupili z autobusu nas ovalil smradek.No v tomto zit dakujem neprosim.A ako tak citam,mesto sa zmenilo asi urcite nieco pribudlo ale smradek myslim si ze ostal aj podla ostatnych komentarov a staznosti celkovo na nete.A doteraz ho mam v nose ako prdy alebo pokazene vajcia😖
@anonym_5c64dc správne píšeš, síce ako puberta...od vtedy sa veľmi veľa zmenilo
smrad jak v carihrade
@anonym_3b1324 netrep
@luccija tak každé mesto ma svoje výhody aj nevýhody, mínusy ale mne sa Ružomberok páči osobne, mne sa napríklad nepáči mesto Zvolen, Prievidza, Čadca
@otrubasamuel360 Ja som sem prišla z MT a čo ti poviem.Má aj plusy aj mínusy. Roky som žila v MT,ale dá sa zvyknúť aj tu. Mne sa tu napríklad páčia tie parky,kde je kľud a dá sa hlavne večer posedieť,ked je pekne počasie. V MT taka možnosť nebola.Tam je zas dobre,že kopu obchodov,čo tu v RK chýba. Ja to tu volám,,menšia dedina,,. Ale,ked fakt niečo potrebujem z obchodu,čo v RK chýba(merkury market a pod)tak ideme autom do LM,je to kusok odtiaľto.Bližšie,ako MT alebo ZA.
@otrubasamuel360 Ja som sem prišla z MT a čo ti poviem.Má aj plusy aj mínusy. Roky som žila v MT,ale dá sa zvyknúť aj tu. Mne sa tu napríklad páčia tie parky,kde je kľud a dá sa hlavne večer posedieť,ked je pekne počasie. V MT taka možnosť nebola.Tam je zas dobre,že kopu obchodov,čo tu v RK chýba. Ja to tu volám,,menšia dedina,,. Ale,ked fakt niečo potrebujem z obchodu,čo v RK chýba(merkury market a pod)tak ideme autom do LM,je to kusok odtiaľto.Bližšie,ako MT alebo ZA.
@anonym_e83b68 si si ista ze zijes v Ruzomberku?Ved tam je smrad ze hnus.
@anonym_e83b68 ja som zas odišla z RK do MT 😀 srandovna náhoda
@otrubasamuel360
Spojenie s Bratislavou/Košicami vlakom je isto lepšie ako z DK.
Je tu stále celkom ok teplota oproti južnému Slovensku.
Smrad je oveľa menší ako kedysi. Väčšinou je cítiť len v blízkosti fabriky.
Príroda v okolí pekná.
Ale celkovo mi to nedáva zmysel sťahovať sa z DK do RK ak na to človek nemá nejaký osobný dôvod (partner, práca atď) lebo za mňa sú obe mestá zaspaté a nič moc tam nie je. Za mňa je lepšie zvoliť si nejakú dedinu pri DK/RK.

Diera. Skôr by som sa ťahala ku Žiline