icon

Kde nájsť fyzioterapeuta pre 3-mesačné dieťa?

18. apr 2024

Ahojte kde v rk sa venuju babatkam ? 3 mesacne dakujem

miskazlm
•
18. apr 2024

Ahoj, my sme s dcérkou v tomto veku chodili do detského rehabilitačného stacionára.

autor
•
18. apr 2024

@miskazlm a kde to je prosim ta ? A kolincomu ste chodili ? Dakujem

miskazlm
•
18. apr 2024

Je to pri evanjelickom kostole, taká menšia budova. Vchod je z Bernolákovej ulice, medzi ev. kostolom a škôlkou. Dcérka mala dosť veľkú diastázu na brušku, nevládala udržať zdvihnutú hlavičku. Cvičenie veľmi pomohlo, krásne sa jej to upravilo.

autor
•
19. apr 2024

@miskazlm dakujem krasne viem kde to je a aak sa mozem opytat hlavicku nevedela udrzat na brusku ked bola? Lebo moja dcera nevie udrzat hlavicku na brusku a aj ked ju mam na rukach musim pridrziavat

miskazlm
•
19. apr 2024

Áno, na brušku. Keď bola na rukách, bolo to lepšie.

autor
•
19. apr 2024

@miskazlm ďakujem pekny den prajem

miskazlm
•
19. apr 2024

Rado sa stalo 😉

annie34
•
21. apr 2024

@miskazlm Dobrý deň prosím Vás a ako ste bola spokojná s prístupom? A tak celkove? Hľadám fyzio pre syna kt bude mať 4 roky. Ďakujem za odpoveď

miskazlm
•
21. apr 2024

@annie34 Dobrý deň, ja som bola veľmi spokojná. Venovala sa nám pani rehabilitačná sestra, ktorá mala úžasný prístup k dieťatku - vždy sa milo prihovorila, krásne vedela dieťatko motivovať k spolupráci pomocou hračiek, bola trpezlivá, keď dcérka nespolupracovala. Ukázala a vysvetlila nejaký cvik, potom som si to vyskúšala ja. Vždy sme tam strávili cca. 20 minút. Výsledky sa dostavili veľmi rýchlo, samozrejme sme doma poctivo cvičili podľa pokynov.

annie34
•
21. apr 2024

@miskazlm ďakujem pekne za odpoveď🙂

miskazlm
•
21. apr 2024

@annie34 Niet za čo 🙂