icon

Kde nájsť kaderníctvo na svadobný účes otvorené v sobotu?

mimichaelka13
Dnes o 18:11

Ahojte, prosím poraďte kaderníctvo, kde učešú na svadbu. Lebo čo som zatiaľ obehala dva kaderníctva, tak v sobotu majú zatvorené 🤷‍♀️🙈😅. Ďakujem za tipy 😉👍.

anonym_5fc423
Dnes o 18:27

Keby idem na svadbu rozhodne sa ucesem sama, natočila by som si vlasy a dala nejaký šperk do vlasov. Tak som chcela na tetinu svadbu ale kaderníčka hovorila ze kučery nevydržia (prd mne na vlase držia aj 3 dní) urobila mi síce pekný účes ale do večera spadol

sisska96
Dnes o 18:45
@anonym_5fc423

Keby idem na svadbu rozhodne sa ucesem sama, natočila by som si vlasy a dala nejaký šperk do vlasov. Tak som chcela na tetinu svadbu ale kaderníčka hovorila ze kučery nevydržia (prd mne na vlase držia aj 3 dní) urobila mi síce pekný účes ale do večera spadol

@anonym_5fc423 Aj ja som si spravila sama sebe

sunnyday216
Dnes o 19:46

Svadobné účesy robia normálne v sobotu predsa ja som mala svadbu už dávnejšie ale bola som u kadernícky v sobotu keď sa s ními dohodneš ucesu tá v sobotu

nafka0483
Dnes o 20:14

@mimichaelka13 Aj si sa pytala alebo si len pozrela otvaracie hodiny? Vela kadernictiev robi aj v sobotu ak maju objednavku. Takze sa chod opytat ci ta ucesu na konkretny termin ;)