Skúsenosti s očnou klinikou Spin v Ružomberku
Ahojte, vie mi niekto poradiť s očnou v Ružomberku ako to tam chodí chcem tam ísť s dcérou 5 ročnou, chodí tam niekto ? Má nieake skúsenosti ? Nenašla som recenzie.
Ďakujem
@nataliavnen ja som tiež bola so synom párkrát, ešte pokým nemal 12r, pán doktor v spine bol veľmi milý, objednali nás na čas, vzali na čas, nemám čo vytknúť. Pomerali ho riadne. Predpísal okuliare, prvé vyšetrenie som platila viac ako ďalšie kontroly, tie už boli po 25e. Všetko majú rozpísané na nete tie poplatky. Teraz už chodíme do Uvea na očné. Ale spin môžem len odporučiť, mali sme veľmi dobrú skúsenosť. 👍🙂
chodím tam ja aj deti už niekoľko rokov, odporúčam
@nataliavnen ja som tiež bola so synom párkrát, ešte pokým nemal 12r, pán doktor v spine bol veľmi milý, objednali nás na čas, vzali na čas, nemám čo vytknúť. Pomerali ho riadne. Predpísal okuliare, prvé vyšetrenie som platila viac ako ďalšie kontroly, tie už boli po 25e. Všetko majú rozpísané na nete tie poplatky. Teraz už chodíme do Uvea na očné. Ale spin môžem len odporučiť, mali sme veľmi dobrú skúsenosť. 👍🙂
@majkakoc ďakujem veľmi pekne 😊
chodím tam ja aj deti už niekoľko rokov, odporúčam
@wagea ďakujem 😊
@majkakoc dobrý deň, môžem sa spýtať treba nám niečo na vyšetrenie kartu alebo odporúčanie ?
@majkakoc dobrý deň, môžem sa spýtať treba nám niečo na vyšetrenie kartu alebo odporúčanie ?
@nataliavnen my sme mali odporúčanie od detskej a kartu to si už nepamätám 🙈 zavolajte ak tak, na recepcii vám povedia.
@nataliavnen my sme mali odporúčanie od detskej a kartu to si už nepamätám 🙈 zavolajte ak tak, na recepcii vám povedia.
@majkakoc aha ďakujem som nevedela jaže keď to je súkromná tak že netreba
Výmenný lístok netreba. Ja som tiež bola so synom.

@nataliavnen ja som bola. Vysetrenie stalo okolp 40e a bolo to ok. Predpisali mi okuliare, zmerali tkak a celkovo vysetrili zrak.