icon

Skúsenosti s očnou klinikou Spin v Ružomberku

nataliavnen
3. jún 2025

Ahojte, vie mi niekto poradiť s očnou v Ružomberku ako to tam chodí chcem tam ísť s dcérou 5 ročnou, chodí tam niekto ? Má nieake skúsenosti ? Nenašla som recenzie.

Ďakujem

kerim0
3. jún 2025

@nataliavnen ja som bola. Vysetrenie stalo okolp 40e a bolo to ok. Predpisali mi okuliare, zmerali tkak a celkovo vysetrili zrak.

majkakoc
4. jún 2025

@nataliavnen ja som tiež bola so synom párkrát, ešte pokým nemal 12r, pán doktor v spine bol veľmi milý, objednali nás na čas, vzali na čas, nemám čo vytknúť. Pomerali ho riadne. Predpísal okuliare, prvé vyšetrenie som platila viac ako ďalšie kontroly, tie už boli po 25e. Všetko majú rozpísané na nete tie poplatky. Teraz už chodíme do Uvea na očné. Ale spin môžem len odporučiť, mali sme veľmi dobrú skúsenosť. 👍🙂

wagea
4. jún 2025

chodím tam ja aj deti už niekoľko rokov, odporúčam

nataliavnen
autor
4. jún 2025
@majkakoc

@nataliavnen ja som tiež bola so synom párkrát, ešte pokým nemal 12r, pán doktor v spine bol veľmi milý, objednali nás na čas, vzali na čas, nemám čo vytknúť. Pomerali ho riadne. Predpísal okuliare, prvé vyšetrenie som platila viac ako ďalšie kontroly, tie už boli po 25e. Všetko majú rozpísané na nete tie poplatky. Teraz už chodíme do Uvea na očné. Ale spin môžem len odporučiť, mali sme veľmi dobrú skúsenosť. 👍🙂

@majkakoc ďakujem veľmi pekne 😊

nataliavnen
autor
4. jún 2025
@wagea

chodím tam ja aj deti už niekoľko rokov, odporúčam

@wagea ďakujem 😊

nataliavnen
autor
6. jún 2025
@majkakoc

@majkakoc dobrý deň, môžem sa spýtať treba nám niečo na vyšetrenie kartu alebo odporúčanie ?

majkakoc
7. jún 2025
@nataliavnen

@majkakoc dobrý deň, môžem sa spýtať treba nám niečo na vyšetrenie kartu alebo odporúčanie ?

@nataliavnen my sme mali odporúčanie od detskej a kartu to si už nepamätám 🙈 zavolajte ak tak, na recepcii vám povedia.

nataliavnen
autor
7. jún 2025
@majkakoc

@nataliavnen my sme mali odporúčanie od detskej a kartu to si už nepamätám 🙈 zavolajte ak tak, na recepcii vám povedia.

@majkakoc aha ďakujem som nevedela jaže keď to je súkromná tak že netreba

lessing
7. jún 2025

Výmenný lístok netreba. Ja som tiež bola so synom.