Skúsenosti s operáciou nosa - MUDr. Marián Sičák PhD.
Dobrý deň,skúšala som sa pýtať aj v skupine rhinoplastika,no bezúspešne.Skúsim sa opýtať väčšej
skupiny.Snáď sa niekto podelí o skúsenosť.Uvažujem o tom,že pôjdem tam na operáciu zo zdravotných dôvodov,no aj estetickú stránku už rovnopo riešiť(nos po úraze).Ďakujem veľmi pekne.
Ahoj. Chcem sa opýtať. Už si po plastike nosa? Pýtam sa, lebo v októbri som na tento zákrok objednaná k doktorovi Sičákovi. Aká je spokojnosť?
Aha ďakujem za odpoveď. Ale čítala som o ňom, že je to odborník. Našla som len dobré recenzie a jeden z výsledkov jeho práce som aj videla na živo. Tak snáď to aj u mňa dopadne na jednotku.
Celkom to ujde. Opuchy aj modriny sú, bola som predsa len rizikový pacient. Ale to postupne zmizne. Mám prísny oddychový režim.
Dýchanie ešte nie je na 100%, pretože stále musím preplachovať. Ale každým dňom je to lepšie a lepšie.
Ale neľutujem toho. Ak človek dodržuje pokyny zdravotníkov, čo sa týka pooperačnej starostlivosti, tak rekonvalescencia prebieha v pohodičke.
@majkamariakova vyššie ste písali že ste boli rizikovy pacient, čo to znamená ? neskôr boli tie opuchya modriny väčšie ? Ďakujem, nos máte krásny 🙂
@anal dobrý deň. Znamená to, že som po operácií dosť krvácala. Tie modriny a opuchy boli najhoršie po troch dňoch po operácií. A ďakujem. 🙂
@valeria_b dobrý deň. Mala som v detstve úraz nosa, dôsledkom čoho bola vybočená nosová priehradka a a zlomená kostná časť nosa. A tým pádom sa mi aj horšie dýchalo.
@majkamariakova ahoj,pridas prosim foto aktualnu? Som na 90% rozhodnuta pre sicaka....este ostáva 10 ... Ďakujem

nemam vlastnu skusenost ale MUdr Sicak je asi najlepsi odbornik na oddeleni, chodi operovat aj do Emiratov