Skúsenosti s operáciou nosa - MUDr. Marián Sičák PhD.
Dobrý deň,skúšala som sa pýtať aj v skupine rhinoplastika,no bezúspešne.Skúsim sa opýtať väčšej
skupiny.Snáď sa niekto podelí o skúsenosť.Uvažujem o tom,že pôjdem tam na operáciu zo zdravotných dôvodov,no aj estetickú stránku už rovnopo riešiť(nos po úraze).Ďakujem veľmi pekne.
@anal to som veľmi rada.
@anal to som rada
On je v Ružomberku?
@macik166 áno on je v Ružomberku
@majkamariakova Ahoj, ja som bola na septo +rhinoplastike u MUDr Sičaka, mám po operácii 10 dní a nos vyzera čudne, hrboľ mam stále a tá špička je akási gulala. Ale vraj sa to zmení a treba počkať pár mesiacov... Je to tak? Bude teda iný ako vyzerá teraz?
Ahoj. Nos môže byť ešte opuchnutý a špička odpúcha ako posledná.
@majkamariakova mozem sa len opytat prosim ako to bolo hradene? ci z osobnych alebo cez zdravotnu.. ? mam podobny problem, ako mala som mala zlomeny nos, mam aj z pohotovosti zaznamy. roky mozem dychat len ustami, sliznice nonstop opuchaju tak tiez premyslam nad zakrokom. dakujem velmi pekne za odpoved
@lelajamie nosnú prepážku mi platila zdravotná poisťovňa. Ostatne som si platila sama.
@majkamariakova Ale keď pozerám fotky, tak každý má hneď krásny a môj vyzerá akoby som ani na operácii nebola...
@majkamariakova
@majkamariakova aha. ja som si myslela ze Vam robili len nosnu prepazku. Nevedela som ze tam treba popri tom este aj nieco ine. Ďakujem, Tak asi ostavam bez operacie
@lelajamie ja som chcela aj plastiku nosa. Ale robia aj nosnú prepážku samostatne.
@aj122 ahoj. Prepáč, že píšem až teraz. S tvarom nosa som spokojná. Nos je prirodzený, presne taký aký sa hodí k mojej tvári. Idem ešte na jeden zákrok, úpravu nosovej sliznice, čo má skôr súvis s alergiou.
@majkamariakova ahoj, Tak super že si spokojná a nech aj druhá operácia dopadne dobre
@majkamariakova ahoj napisala by si mi prosim ta cenu operacie, mam od orl indikovanu septoplastiku a rozmyslam ze by som si ho dala aj kusok zmensit tak ci je to lacnejsie ked cast hradi poistovna alebo nie. dakujem
@martina21 platila som 1600 eur.
@lucia1416 čakala som pol roka. Dala som si na čas. Možno by ťa objednali aj skôr.
@lucia1416 čakala som pol roka. Dala som si na čas. Možno by ťa objednali aj skôr.
@majkamariakova ahoj ako nos vyzerá teraz? Dala by si prosím foto? A ako sa dýcha? Je vsetko v poriadku? Dakujem
@majkamariakova ahoj ako nos vyzerá teraz? Dala by si prosím foto? A ako sa dýcha? Je vsetko v poriadku? Dakujem
@majkamariakova jej tak to máš krásne. Dychanie je dobre už?
@majkamariakova jej tak to máš krásne. Dychanie je dobre už?
@rita121314 áno je lepšie. Len som alergik, tak občas sa vyskytnú polypy.