icon

Skúsenosti s operáciou nosa - MUDr. Marián Sičák PhD.

18. feb 2023

Dobrý deň,skúšala som sa pýtať aj v skupine rhinoplastika,no bezúspešne.Skúsim sa opýtať väčšej
skupiny.Snáď sa niekto podelí o skúsenosť.Uvažujem o tom,že pôjdem tam na operáciu zo zdravotných dôvodov,no aj estetickú stránku už rovnopo riešiť(nos po úraze).Ďakujem veľmi pekne.

Strana
z2
majkamariakova
Autor odpoveď zmazal
majkamariakova
31. dec 2023

@anal to som veľmi rada.

majkamariakova
Autor odpoveď zmazal
majkamariakova
31. dec 2023
majkamariakova
31. dec 2023

@anal to som rada

macik166
31. dec 2023

On je v Ružomberku?

majkamariakova
31. dec 2023

@macik166 áno on je v Ružomberku

bejinka28
2. mar 2024

@majkamariakova Ahoj, ja som bola na septo +rhinoplastike u MUDr Sičaka, mám po operácii 10 dní a nos vyzera čudne, hrboľ mam stále a tá špička je akási gulala. Ale vraj sa to zmení a treba počkať pár mesiacov... Je to tak? Bude teda iný ako vyzerá teraz?

majkamariakova
3. mar 2024

Ahoj. Nos môže byť ešte opuchnutý a špička odpúcha ako posledná.

lelajamie
10. mar 2024

@majkamariakova mozem sa len opytat prosim ako to bolo hradene? ci z osobnych alebo cez zdravotnu.. ? mam podobny problem, ako mala som mala zlomeny nos, mam aj z pohotovosti zaznamy. roky mozem dychat len ustami, sliznice nonstop opuchaju tak tiez premyslam nad zakrokom. dakujem velmi pekne za odpoved

majkamariakova
11. mar 2024

@lelajamie nosnú prepážku mi platila zdravotná poisťovňa. Ostatne som si platila sama.

bejinka28
16. mar 2024

@majkamariakova Ale keď pozerám fotky, tak každý má hneď krásny a môj vyzerá akoby som ani na operácii nebola...
@majkamariakova

lelajamie
27. mar 2024

@majkamariakova aha. ja som si myslela ze Vam robili len nosnu prepazku. Nevedela som ze tam treba popri tom este aj nieco ine. Ďakujem, Tak asi ostavam bez operacie

majkamariakova
27. mar 2024

@lelajamie ja som chcela aj plastiku nosa. Ale robia aj nosnú prepážku samostatne.

aj122
5. sep 2024

@bejinka28 Ahoj. Ako si spokojná s nosom?

majkamariakova
19. sep 2024

@aj122 ahoj. Prepáč, že píšem až teraz. S tvarom nosa som spokojná. Nos je prirodzený, presne taký aký sa hodí k mojej tvári. Idem ešte na jeden zákrok, úpravu nosovej sliznice, čo má skôr súvis s alergiou.

aj122
30. sep 2024

@majkamariakova ahoj, Tak super že si spokojná a nech aj druhá operácia dopadne dobre

martina21
23. jan 2025

@majkamariakova ahoj napisala by si mi prosim ta cenu operacie, mam od orl indikovanu septoplastiku a rozmyslam ze by som si ho dala aj kusok zmensit tak ci je to lacnejsie ked cast hradi poistovna alebo nie. dakujem

lucia1416
2. feb 2025

@bejinka28 ako dlho si cakala na termin operacie

majkamariakova
5. feb 2025

@martina21 platila som 1600 eur.

majkamariakova
5. feb 2025

@lucia1416 čakala som pol roka. Dala som si na čas. Možno by ťa objednali aj skôr.

lucia1416
Autor odpoveď zmazal
rita121314
23. apr 2025
@majkamariakova

@lucia1416 čakala som pol roka. Dala som si na čas. Možno by ťa objednali aj skôr.

@majkamariakova ahoj ako nos vyzerá teraz? Dala by si prosím foto? A ako sa dýcha? Je vsetko v poriadku? Dakujem

majkamariakova
29. apr 2025
@rita121314

@majkamariakova ahoj ako nos vyzerá teraz? Dala by si prosím foto? A ako sa dýcha? Je vsetko v poriadku? Dakujem

klaudy1996
Autor odpoveď zmazal
rita121314
21. máj 2025
@majkamariakova

@majkamariakova jej tak to máš krásne. Dychanie je dobre už?

majkamariakova
21. máj 2025
@rita121314

@majkamariakova jej tak to máš krásne. Dychanie je dobre už?

@rita121314 áno je lepšie. Len som alergik, tak občas sa vyskytnú polypy.

Strana
z2