icon

Stredná zdravotnícka škola Ružomberok

5. okt 2023

Ahojte, kto máte dievčatá na SZS v Ružomberku, aké mali na základnej škole známky? Prípadne s akými známkami sli bez skúšok? Jednotky,dvojky sú ok? Boli hneď také povahy, že nemali problém napr vziať krv alebo si zvykli,že na prvý pohľad ste si mysleli,že to ani nedajú a nakoniec super to zvladaju?

deti95060810
5. okt 2023

v Ružomberku je katolícka škola...
chodí dcérina kámoška... na zš mala niekedy 3 na vysvedčku, niekedy ani to nie...
dostala sa na prvý šup...

autor
5. okt 2023

@deti95060810 akože horšie ako 3 mala? Tak dcéra mala teraz na konci piateho 2 dvojky a zvyšok 1.

mari2310
10. okt 2023

Bez skúšok jedine ak má nad 90% Testovanie z obidvoch predmetov, niektoré SŠ majú tú hranicu posunutú na 80%. Podmienky prijatia má každá škola zverejnené rok do predu.

autor
10. okt 2023

@mari2310 prosím ťa, čo to znamená testovanie nad 90%? Monitoring? Čo som čítala, známky koncoročné od 6. ročníka sa verili zo SJ, mat, bio. Čiže z týchto troch sa ráta priemer?

mari2310
10. okt 2023

Monitor už nie je niekoľko rokov, je to Testovanie 9, za priemer známok, olympiády a tiež výsledky testovania má body, ktoré sa jej prirátajú k bodom zo skúšok. Veľmi dobrá je aj SZŠ v Mikuláši. Môže si dať prihlášky na obidve.

autor
10. okt 2023

@mari2310 ďakujem🙂

coklik
28. nov 2023

ruzombersku by som osobne ani nedavala 🫣 odporucam zdravku v LM sama som tam chodila.. a teraz po rekonstrukcii ktorou skola presla by som povedala ze je to vybavenostou jedna z naj zdravotiek na slovensku ak aj nie uplne najlepsia 🙂