Štúdium pedagogiky v Ružomberku: Externé možnosti?
Ahojte,je tu niekto,kto bude študovať v RK odbor Pedagogika a vychovavatelstvo? Externé?
ahoj, ja som si prave teraz posielala ziadost elektronicky, ale teda v tej e prihlaske sa nedalo pripojit ako prilohu to, čo oni pozaduju na stranke, napr vysvedcenie. pripojila som teda len životopis a počkám čo dalej.....ako to ty budeš riešiť? či si posielala poštou? Ja som sa rozdohla teraz hodinu pred koncom podavania prihlasok.
@michaellamolnarova ahoj,ja som posielala poštou tiež na poslednú chvíľu. Poslala som životopis a maturitné vysvedčenie. Ak im bude dačo chýbať,tak Ťa budú kontaktovať zo študijného. Jedna baba to písala v inej diskusii. Hlavne,že majú prihlášku 😀
Uvidím, vyskúšam štúdium. Som už dlho po škole,no musim dorobiť aspoň Bc. Koli zamestnaniu. Nemám veľa info o priebehu štúdia z ich webu bohužiaľ.
Veľmi zle majú všetko na internete popísané. Včera ma kontaktovali prostredníctvom mailu, že treba potrebné veci poslať poštou. Žiaľ, môžem odoslať všetky potrebné veci až v pondelok-utorok, tak pani mi len povedala, aby som na vrch prihlášky napísala zaradiť do pevého kola. Aké zamestnanie máš, ak sa môžem opýtať? Ja dokončujem pomaturitné pedagogické minimum práve.
Veľmi zle majú všetko na internete popísané. Včera ma kontaktovali prostredníctvom mailu, že treba potrebné veci poslať poštou. Žiaľ, môžem odoslať všetky potrebné veci až v pondelok-utorok, tak pani mi len povedala, aby som na vrch prihlášky napísala zaradiť do pevého kola. Aké zamestnanie máš, ak sa môžem opýtať? Ja dokončujem pomaturitné pedagogické minimum práve.
@michaellamolnarova ja som mala normálne gympel. No už veľmi dávno. Potom počas prvej materskej som si robila pomaturitne učiteľstvo v mš a vychovavatelstvo. Pracovala som v mš a aj ako vychovávatelia v škd. Teraz som znova doma s druhým dieťaťom.
Takze to iste co ja. Ja som chodila na gymo, potom zahranicie, teraz 2x materska po sebe, akurat ze ja si teraz dorabam pegečku 🙂 kam si chodila na pomaturitne? 🙂 ja este nepracujem v skolstve, ale velmi by som chcela. No zatial ziadna praca na obzore. Ale zase je take hluche obdobie, mozno sa daco pocas juna-jula naskytne😇
Takze to iste co ja. Ja som chodila na gymo, potom zahranicie, teraz 2x materska po sebe, akurat ze ja si teraz dorabam pegečku 🙂 kam si chodila na pomaturitne? 🙂 ja este nepracujem v skolstve, ale velmi by som chcela. No zatial ziadna praca na obzore. Ale zase je take hluche obdobie, mozno sa daco pocas juna-jula naskytne😇
@michaellamolnarova ja som chodila do Cadce na pomaturitne. Bola som tam spokojná. Čo mám info, baby potom nemajú problém na vš,majú dobrý základ. Pred prázdninami alebo počas nich zvyknú školy hladat či už vychovávateľky alebo asistentky.
Ja som z Cadce, ale zijem v Prievidzi niekolko rokov uz. Ja chodim do Turcianskych na pomaturitne 🙂 ano aj ja som toto pocula, ze s tymto zakladom je vš velmi v pohode 🙂

ahoj, ja som si prave teraz posielala ziadost elektronicky, ale teda v tej e prihlaske sa nedalo pripojit ako prilohu to, čo oni pozaduju na stranke, napr vysvedcenie. pripojila som teda len životopis a počkám čo dalej.....ako to ty budeš riešiť? či si posielala poštou? Ja som sa rozdohla teraz hodinu pred koncom podavania prihlasok.