Lipany. Je tu niekto na pokec a stretko?
Ahoj su tu nejake mamky z Lipian my sme tu prisťahovali pred rokom a chyba mi nejaka mamink na pokecanie či stretavanie mam 4r dcerku Viktorku a v oktobri čakame babo ......
ahojte. Dnes som odhlásila malého zo školky do konca mesiaca. ☹
To počasie je otras.a deti boli vonku .....
moje deturence mali crevnu virozu...najprv Alica potom Tomas a teraz ja-no je to super 🙄
zajtra idem s malým na kontrolu, som zvedavá čo povie doktorka.
črevná viroza- nezávidím.je to otras. už keby mrzlo aspoň by zmizly tie choroby
ahojte,vy si takto tu len 2 pisete ☹ co v lipanoch nie su tehulky ani mamicky?inak ako sa mate?y sme sa vcera vratili z nemcnice.dufam,ze uz maly nepojde na ziadnu operaciu.pekny vikend 🙂
Ahojte.Tinuskaha, tak malého neoperovali? a čo ste boli v nemocnici, na vyšetrenie....
My sme doma do konca roka. malý do školky nepôjde. Smola on sa tak teší...strašne rád je s deťmi.
operovali v stredu sme boli na prijem,vo stvrtok rano ho operovali(obojstranna hernia)a v piatok sme sli domov
no ja som vcera bola znova u lekara s Alicou,konecne po mesiaci dostala antibiotika-dufam,ze zaberu...
V piatok je v meste Mikuláš. Dúfam, že nebude pršať. malý sa strašne teší. boli sme aj minulého roku a páčilo sa mu. 😀 😀 tak si to tento rok yopakujeme- len abz bolo počasie. Chulia pôjdete? 🙂
cawte, ja som v Lipanoch dokopy 14 rokov vydatá...2X za toho istého, mna určite poznate aj tie čo ste na S´turke, moj MM tam robil na Technických aj syn v servise... 😉
Tak sme na Mikuláša v meste nakoniec neboli.malý bol v školke kuknúť na Mikuláška . detičky krásne spievali. Tak sa tešili radosť bolo pozerať. každý dostal balíček a aj sa fotili. bolo super 😀 😀
Boli sme na Mikuláša, dostali sme po figurke z čokolády, v kostole vraj dávali balíčky, asi miništrantom a speváčkam...
moji vyspati v kociari nechcu byt a Alica berie antibiotika takze mi sme toho roku este len tak cvicne doma. no nastarsi syn vystupoval v galerii,aj keby som tam sla tak skociarom sa to neda...
Dioliana-nepoznam ta a to byvam v Lipanoch29rokov...
cavko možem sa pridat ja mam svokrovcou v lipanoch a som tam dost casto tak mozme dakedy pokecat
ahoj ked ti možem odpisat tak my s malim radkom sa mame fajn a velmi sa teškame na vianoce 🙂

ja som!!! 😀