icon

Maminky zo Sabinova a okolia na pokecanie?

vka
19. feb 2007

Ahojte maminky zo sabinova a okolia najdu sa medzi vami internet chtive na občasne pokecanie????? JA som sabinovčanka na MD maminka 2 deti 2,5r chlapčeka 5,5r dievčatka .............

danuska24
6. júl 2008

troska 😅 som upratovala v albumoch ..
väcsinou ked sa ti niekam nechce tak potom je fajn.. 😉
v nedelu mame stretko s kamoskou z porodnice, ideme do KE, ideme porovnavat deticky 😀 😀 😀

vka
autor
7. júl 2008

No fajn aj ja som sa skamošila v porodnici s jednou holkou ( ked sa narodila Dianka) bola odomna o 6 r staršia ale super sme si rozumeli bola z kamenice stretavali sme sa pravidelne do 2 r deti potom nastupila do prace a nebolo už tolko času doma mala ešte myslim 3 deti teraz si napišeme sms na navštevy nejak nieje času ..............

bznka
7. júl 2008

..ano boli sme tam na cely vikend 😉

..aj ja mam kamosku z prodnice..stretavame sa nahodne ale vieme o sbe dost bo to mangelova kolegynka

vka
autor
8. júl 2008

🙂 🙂 🙂 Počasie sa pokazilo 😒 😒 😒 😒

bznka
8. júl 2008

ale nepokazilo ved je krasne

adikasb
8. júl 2008

No teraz uz je celkom pekne, ale v noci teda riadne prsalo. A my so Sofi sme trosku chore, ale snad to rychle prejde - normalne vcera to na nas obe prislo 😅 Takze boli nas hrdlo a trosku soplime, ale teploty zatial nie su, malej davam Mucosolvan. Minuly vikend sme boli s manzelom v BA - on bol pracovne a my sme si urobili vyletik 😎 Boli sme aj v ZOO, aj v senci na jazerach, v Auparku pokukat a samozrejme v Ikee 🙂 Tam chodim veeelmi rada, aj sme si pokupili par drobnosti do domceka 🙂

vka
autor
8. júl 2008

Vyčasilo 😉 😎
Adi tak kore uzdravenie malý spi Dianku som poslala do obchodu na nanuky akurat som si spravila kavičku tak si zamaškrtim 😵
o 17h idem do prace...mužik ide zajtra služobne do Trenčina tak ked bude pekne skočime na kupko nepridaš sa Terka???, 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

bznka
8. júl 2008

..no ja neviem ci pojdeme na kupko..aj by sa patrilo kvoli malemu...no ale mne sa tka neche s dvoma detmi samej teperit a najma ked mala je este mala 😀 ...a stevko by bol radsje v strednom bazene ako v malom

vka
autor
9. júl 2008

😒 asi ani my dnes nepojdeme o 15h mam objednavku tak sa asi ani neoplati a okrem toho prišla navšteva 🙄
inokedy ............deti si na dnes vybrali langoše dlho som ich nerobila a ani mužik dnes nieje doma tak mame šancu on ich moc nemusi berie to ako dodatok k jedlu ..vieš mäso je mäso 😀

vka
autor
11. júl 2008

Prazdninujete babky????????? V utorok cestujeme do chorvatska tak vybavujeme veci a pomaly nakupujeme 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

bznka
11. júl 2008

..jej evka a kde idete?..a ako ....autom napis viac, lebo my chceme ist v auguste....ale este nevieme kam, nechavame to na last minute.

vka
autor
11. júl 2008

Zajtra pojdem s deťmi na kupko a večer asi k našim troška poopekať mužik svadbuje tak aspon mi čas rychlejšie zbehne 😎 😎 😎 😎

vka
autor
12. júl 2008

DOVOLENKU PREKLADAME 😢 😢 😢 😢 na vine je praca 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

bznka
13. júl 2008

evka neplac........uvidis pojdete ale neskor 😉

vka
autor
13. júl 2008

Terka dufam ☹ ☹ ☹
Boli sme na necely vikend u našich dnes zablahoželať svokre juj ale nas vytočila švagrina šla na dovolenku do Tunisu a tu malu nechali u nej na 15 dni 😕 tak nič svokra nerobi len sa toči kolo tej zasranej a na naše deti kašle a len pokrikuje ...to na dllllhu debatu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Pekny štart do noveho tyždna ...................ja hned z rana do prace a ešte potom o 17h

bznka
16. júl 2008

..waw, tak tu sa pradzninuje vo velkom kedze nikto nepise.

...lenka sa akosi na nas vykaslala. 😒

...pocasicko....hruza des, ale nabuduci tyzdne ma to byt lepsie tak tajne dufam

vka
autor
16. júl 2008

Ahoj Lenka je asi na chate v Lutine vravela že tam travia leto tak neviem ale asi pred 2 tyždnami som šla kolo jej bytovky a mala povešane veci 😒 😒 😒 Terka kuk Ip

vka
autor
17. júl 2008

Terka počasie sa umudrilo na tvoju žiadosť 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ;-

bznka
17. júl 2008

...no to je dobre ze sa umudrilo....len poobede opat strajkovalo..ta burka bola hrozna

vka
autor
18. júl 2008

😒 😒 😒

Zberam sa s deťmi na navštevu ku kamoške pozrieť babo ..kupovalo som nejake vecičky už som zabudla ake je všetko drahe za kusoček latky aj 190sk 😒 😒 😒 ..................tak zatial .....

Minule som ťa videla v meste kde maš ŠTEVKA???? prazdninuje????

bznka
18. júl 2008

......nie stevko je doma?.....ale on chodi vsade na bickyli tak je predom stale hodny kus cesty

bznka
18. júl 2008

😖 😖 😖 ...to snad ani mozne nie je to pocasie......mna uz chyta nerv

vka
autor
18. júl 2008

Terka aj mna ale mna z toho klofne... 😠 akurat odišla suseda dali sme kafe, po pol deci a idem žehliť dalšiu varku mi pere pračka idem upratať navariť lebo zajtra mam objednavky tak nebudem mať čas 😒 😒 😒

deti sa nudia furt byť doma to je na nervy 😒

bznka
19. júl 2008

..aj ten moj sa nudi........ale aj ja

..inak dnes opat dazd....akurat sme boli v lidli a zaparkovali sme tak super zue kym sme nakupili tolko vody bolo pri lidli ze nstihala odtekat..tak mangelik chel ci nechel musel prejst po vode 😉 ....aspon pokrstil nove sandale 😀

vka
autor
19. júl 2008

ech no pravda bola poriadna burka teraz oskar svieti akokeby nič..... večer chcem isť s deťmi do kostola lebo mužik ide do obeda točiť a po obede ideme k znamym v pondelok idu na dovču a chce nechty= tak vlastne pracovna navšteva.... 😒 maly ešte spi idem urobiť krupicu na Diankino želanie ....chapeš mäso v hrnci ale ona chce krupicu 🙄

bznka
19. júl 2008

...dianka ako ja.....ja som aj teraz taka...navarene..ale ja chcem stale nieco ine 😀

vka
autor
20. júl 2008

a čo take??????? 😀 😀 😀 😀 dnes vyzera slnečno no ešte sa uvidi ako to cele dopadne ...... 😎
čo mate dnes na plane ????,

ako super sukromne forum len pre nas dve 😀 😀 😀

bznka
20. júl 2008

...dnes mame na plane lenosit 😀 ekdze sa mi nikde nechce ist kedze vonku dost fuka

lenrie
20. júl 2008

ahojte,hlasim sa vam ako najvacsia nevernica 😀 😝 😀 😨 ale stale sme niekde a domov chodim akurat ipoprat veci a vecer uz sa mi na net nechce a navyse teraz odstavujem malu,tak mam strasne problemy s prsnikmi,mala to zvlda uplne super,bez akychkolvek problemov,ale moje prsia nie 😠 😠 su naliate a priserne bolia a ja uz neviem co s nimi 😲 😲 ak mate nejsake tipy poradte psrosim.....

vka
autor
20. júl 2008

Ahoj nevernica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ako vidim prazdninuje a oddychuješ o 100 6 😀 😀 😀 😀

tak s tym ti nepomožem asi len odstriekavaj stale menej a menej a hadam sa strati 🙂

My sme boli v Po volala som mužika do maxu no zle mu sadol alkohol tak sa citil omamene 😀